Wpisy 1 010 843 – 1 010 942
8 lipca 2012 14:33 → 8 lipca 2012 15:59, 100 wpisów
jocia....gratuluje. i nie powiem ,że nie zazdroszcze
jocia...pochwal sie skanem
znowu mogłam zagrac ..zamiast 12..dac 52, bo sie przewija przez moje kupony..zobacze ile trafiłam policze..
zeskanuje oczywiście , nie zazdrośc..ja nigdy nie zazdroszczę.. ciesze sie jak inni wygrywaja ..bardzo.. zazdrośc.. nie jest dobra wygrasz sąsiedzie
jocia...dzis życze 8/8 z plusikiem
kriss tak własnie , to i Ty wygrasz i ja wtedy będe skakała z radości
miłego popołudnia wszystkim,ja musze ogarnąć trochę w pokoju przed wczesnym wylotem jutro rano,może wieczorkiem zajrzę,powodzenia w losowaniu
13 trafionych / dwadziescia parę
trafione: 21,27,35,45,52,54,72,74,75,77,79,80
trafione: 21,27,35,45,52,54,72,74,75,77,79,80
kochani..podrzucę..tylko zajmie mi to trochę..koło 19..chociaz nie było dwóch końcówek, wiec nie będzie tak rózowo, ..tak mysle..
Witam wszystkich
jocia
vanilla
trisetum
kubex
vanilla
trisetum
kubex
gaja
no widzę że kolega consigliere 7/10 z plusem wykopał z kopalni TS-u
nieraz właśnie myślałem nad zestawem siedemdziesiątek tylko szkoda że dziś u mnie taka myśl się nie pojawiła
jocia a ty ile miałaś?
jocia już widzę i gratuluję tylko powiedz mi czy zagrałaś z plusem bo widzę że liczbę plus miałaś czyli 52
77 była plusem.., ale nie zagrałam z plusem , bo nie gram z pusem..nie wiem jak padają.. , jakie przedziały itd..
jocia chodzi mi o te kupony że wczoraj z 14:00 tam miałaś także plus 52
jocia to dziś też miałaś 7/8?
jocia no to graj z plusem choć teraz ten jeden tydzień bo dobra passa może się skończyć i pózniej powiesz szkoda że nie zagrałaś z plusem tym bardziej że wchodzi plus po co wygrywać mniej jak można więcej
Bonus Multi Multi: 820 000 złotych
wiem,tylko który to będzie..zawsze wolałam wysłac dwa zakłady..za 5 zł.
Ale powiem cos Wam w sekrecie :
prosiłam Św. Antoniego, by mi pomógl..wybrac liczby..znaleśc te własciwe i....efekt jest
Dziekuje Świety Antoni..i prosze o jeszcze
Ale powiem cos Wam w sekrecie :
prosiłam Św. Antoniego, by mi pomógl..wybrac liczby..znaleśc te własciwe i....efekt jest
Dziekuje Świety Antoni..i prosze o jeszcze
Dopisano wygrane multi multi
jocia jak na swoje liczby to naprawdę podziwiam praktycznie jesteś już w progu do sukcesu nie chce zapeszać ale ja tobie mówię już nie dlugo wygrasz coś naprawdę z bardzo wysokich wygranych i tego tobie życzę z całego
multi multi..dziekuję bardzo i wzajemniei bardzo będe sie cieszyła jak wygrasz cos duzego ..szczególnie
juz 15..a obiadek..czeka na skończenie
Pa,pa..jak cos , to zapodam..jak cos bedzie fanego..jakies liczby
Pa,pa..jak cos , to zapodam..jak cos bedzie fanego..jakies liczby
jocia
Świety antoni zawsze mi pomaga..jak czegos szukam jest moim przyjacielem ..od dziecka
jocia jakby co to możesz co mi rzucić na moją pocztę adres mam w profilu z góry dziękuję
mi sw antoni pomógł jak zgubiłem cały portfel w Czechach z dokumentami + kasa na nowe auto za 120km zaczaiłem ze go nie mam wróciłem i on nadal lezał na stacji benzynowej,,,że nikt go nie znalazł
jocia to jeszcze raz życzę wysokich wygranych i smacznego obiadu cześć
Sw. Antoni zawsze pomaga - przkonalam sie jak czegos szukam , prosze i juz jest !
szkoda , ze nie ma Patrona na wygrana - wczraj stracilam 50 zl , a nr. co dalam w ML wyszly w DL - i to juz trwa lata - ciuciubabka !
szkoda , ze nie ma Patrona na wygrana - wczraj stracilam 50 zl , a nr. co dalam w ML wyszly w DL - i to juz trwa lata - ciuciubabka !
trisetum to na prawdę miałeś pewnie wtedy większe szczęście niż jakbyś wygrał 9/10 w multi multi
multi dokładnie,prawie cała godzinke leżał na srodku parkingu przed stacja i to pod latarnia,,,że go nikt nie zabrał
trisetum no właśnie ciekawe ale dobrze że się o tym nie przekonałeś
za to powiedziałem sobie gdy kiedy kolwiek znajde jakis portfel nawet z 10 tys w srodku to oddam go
mała557
mała557 dawno już tu ciebie nie widziałem
trisetum ja też jutro i we wtorek będę w rozjazdach
mała557 ok rozumiem
Dawno temu - byl to piatek . Szlam na poczte i przy skrzynce lezal wypchany portfel z pieniedzmi / az sie wysypywaly , cieplo mi sie zrobilo , ale nie podnioslam . Wychodzac z poczty juz zapomnialam o tym portfelu ! Po poludniu corka , ktora miala sobie kupic buty i krtke - nie kupila , bo ktos jej ukradl z plecaka portfel . Wtedy zalowalam , ze nie podnioslam tego portfela !
multi ale co na wygrane bo nie rozumiem?
Mala557 - dzięki Tak jest i ja to wiem. Wsłuchaj się w serce i uwierz we własne sny
mała557ale co na wygrane bo nie rozumiem? (tak miało być)
ironia losu , gdybym wiedzial ze okradna corke tobym podniosla - ale kradzine nie tuczy , wiec teraz z perspektywy czasu , dobrze , ze nie podniolam .
tadzia dobrze i żle choć z ogólnej persperktywy to chyba raczej tak jak mówisz
ripmav we własne sny powiadasz? hmmm mi się ciągle śni, że wygrywam 7/8, 9/10 nigdy nie trafiam we śnie pełnego zestawu liczb, tylko cały czas tej jednej liczby brakuje do szczęścia
mała557 aha ok a wygrane jak to wygrane coś ostatnio mnie opuściły ale mam nadzieję że jutro się to zmieni nie zapeszając oczywiście bo jutro mam wyjazd i zagram w "szczęśliwej kolekturze" na cały tydzień
Witam wszystkich
mala557 - Podświadomość nie zna liczb tylko obrazy. Czytaj obrazy i interpretuj jako liczby. Polecam książkę "Sny wygrywających"
mała557 choć głosu własnego serca warto słuchać przekonałem się nie raz na tym choć posłuchałem go tylko raz a i tak nie do końca bo miałem 5/6 a bym miał 6/6 z plusem ale to było w 2010 roku a tak to nigdy nie słucham i na tym tracę a w sny także nie wierzę i mi się to także nie sprawdza
multi a mnie wygrana w mini przeszła już kilka razy koło nosa. Coś wytypuję, nie wyślę a później jest wylosowane dlaczego ciągle popełniam ten sam błąd
ripmav hmmmm muszę zagłębić się w tę książkę
ripmav hmmmm muszę zagłębić się w tę książkę
tadzia cześć
ripmavcoś w tym jest bo sam się przekonałem
tydzień temu wytypowałam liczby: 9,10,11,30,40 (nie wysłałam oczywiście) a weszły 9,10,11,30,35
wczoraj ten sam przykład wytypowałam: 7,18,36,37,38 (znów nie wysłałam) a wylosowali 7,23,36,37,38
wczoraj ten sam przykład wytypowałam: 7,18,36,37,38 (znów nie wysłałam) a wylosowali 7,23,36,37,38
ryszardz12
multi multi plus 1984 - dzieki , kiedys nam sie trafi ta wygrana , musimy czekac w kolejce
tadzia też tak myślę
multi{{szampan
multi jak tam wygrane?
ripmav ale rzeczywiście jak sobie teraz analizuję moje sny i rzeczywistość to coś jest na rzeczy
mala
mala jak sukcesy....?