Wpisy 1 010 284 – 1 010 383
7 lipca 2012 23:43 → 8 lipca 2012 00:21, 100 wpisów
max-ulexxa blisko??
Lilcia-widziałem Twoje zdjęcie na Facebooku
muminkowa
Lilcia-takie ładne zdjęcie Twojej twarzy
profesor
MAX...wiesz z jednej strony to tylko papier a z drugiej poczucie że masz tego MĘŻA i on TWÓJ na wiekiTzn nie Twój
wojtas....to jakieś stare FB widziałeśJesteś na FB? JAk jesteś to proszę mi tu szybko dawać namiary
Lila..
bronson ...nie chowaj się pod kołderkę w takim razie ...bo się zagazujesz
merti..u mnie była kilka dni temu taka roz***uchnia że głowa małamyślałam że,to już koniec świata
13max....fajnie jest kogoś nazwać/przedstawić.Poznaj mojego męża lub poznaj moją żonę
13max...to mój exnieeeeeee ja jak się chajtam to na wiekiwbrew pozorom z tego co można odczuć na MP jestem stała w uczuciach i grzeczniusia.Nie wiem może kiedyś po ślubie mi odbije ale jak na razie się trzymam
Lilcia-poszło zaproszenie
jacuuun....taaaa 2/3 i 6/18 i nawet nie chce mi sie systemu sprawdzać bo i tak pewnie dupa na -
Lila...burza idzie na gniezno poważnie zobacz
http://lowcyburz.pl/skypredict/warns/issue/view.php
Rózowy kolor to burza
http://lowcyburz.pl/skypredict/warns/issue/view.php
Rózowy kolor to burza
Bronson...dobranoc
Lilcia-bukmachera Cię nauczymy
merti...14 i 15 może jutro siądą ale na bank nie obie.Jedna z nich
własnie lepiej w buka zagrać
Lilcia-to chyba się pomyliłem
13max..będzie bo miałby dużo do stracenia a jak dowiedziałabym sie o rzeczach o których nie za bardzo bym chciała to oba łby lecą
Lila ... tasakiem albo brzeszczot mu dasz zamkniesz w komórce łeb w imadło i podpalisz ją
13max.....ja spokojna jestem niczym ale jak mi już się podniesie ciśnienie to robię się ....
Lilcia-w związku
dobra uciekam dobranoc wszystkim do jutra
Lila...
Lila...
13max...jak zelka wróci tuu ...powiem wszystko o ciebie xxx tylko jedna pytanie i nie wiecejja tak powazne piszę i poowwoo
wojtas...
13max
13max
max-poradź koledze ze skołatanym sercem
profesorze-na jutro mam przygotowane zimne Harnasie z promocją
wojtas...za chwile może nie być w związkuzaproszenie zaakceptowane
krzysio...Ty donosicielua tak poza tym co żelka ma do maxa? Co to żona jego czy jak?On am wolną rękę robi co chce
lila...13mazuu ...nie zona ..teraz narzeczona ...ja tak myślę on jeszcze raz rozwód jak drugi michał wiśniewski
krzysio...gdzie on ma narzeczona? On ma lilcie ześwirowaną i mu starczy za wszystkie narzeczone tego świata