Wpisy 1 010 133 – 1 010 232
7 lipca 2012 23:01 → 7 lipca 2012 23:31, 100 wpisów
krzysuio.....właśnie nie stoiJedna menda mi dzisiaj przy zegarku grzebała i wiem już nawet kto i jutro zabiję mendę
dobra juz wychodzę
Lila...spoko nie ma się co denerwować zdarza się
merti...ja też jak dopadnę do aparatu to fotografuję wszystko co się da.Czasami fajne fotki się wyłapie
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 6/6
profesorze..***a ale mi rzadkoDamian zobacz co ja zatypowałam na forum i o której godzinie bo aż strach się bać
Dopisano wygrane kaskada
I po kumulacji
za godz.trzeba jechać na disko,pilnować porządku
Dopisano wygrane mini lotto
tam mam starą ksywę ale szukaj, wujo nie gryzie a tak wogole to przestało padać i znów tak jak w totku burza przeszła bokiem
1,55 kręcę na 14tą
Dopisano wygrane multi multi
Lila...no fajne typy tylko ze na jutro
Lila łap http://forum.olympusclub.pl/attachment.php?attachmentid=60850&d=1330890664
Lilciazdarza się
wojtas..kochanie ale mnie bardzo rzadko to tak jak wczoraj.Pojechałam do pracy na nockę a się okazało że mam na dzisiaj na ranoNie wiem gdzie ja jestem myślami
Bronsonmiłej nocki
Lila...wszystko ok jutro z typowaniem masz spokój
Kumulacja Lotto: 5 000 000 złotych
Bronson-u mnie też pieruny lecą
Lila...zaplanuj sobie jakiś urlop musisz odpoczać nie samą robotą człowiek zyje
Bonus MM rosnie w siłę
Lilcia-przemęczona jesteśja ostatnio sypiam też tylko po 3 godz.
wojtas..ja dopiero co z urlopu wróciłam i za miesiąc znowu idę na urlop na miesiąc
A ja jadę nad morze za 2 tygodnie
Lilcia-to przyjedż do kolegi w odwiedziny
wojtas...ten upał mnie wykańczalatam,wszystko załatwiam i jeszcze koleżanka mi zegarek przestawiła.Zarąbię ją jutro chyba
merti..mam tyle ostatnio załatwiania i latania że,już nie wiem o czym myślę i jak mam na imię
ja mam nerwy skołatane przez kobietę
Bronson...taaaaaaaa!!! zobacz lepiej co w tej wisle pływa
Kumulacja Lotto: 5 000 000 złotych
merti..ja zażywam magnez w musujących tabletkach ale jak widać nie pomaga
jaka kumulacja przecież byla 1x6/6
Bronson...no czasami
Lilcia-ach masakra,dużo by opowiadać
Lila takie cuś może być forum.olympusclub.pl/attachment.php?attachmentid=60849&d=1330889628
ja też biorę magnes i jakoś nie mogę przyciągnąć jakiejś atrakcyjnej...
albo takie cuś forum.olympusclub.pl/attachment.php?attachmentid=66150&d=1340958904
Lilcia-koniec
Bronson...uważaj z magnezem bo cholera wie co przyciągniesz
13max...
Lila dafaj dafaj forum.olympusclub.pl/attachment.php?attachmentid=66149&d=1340958903
maxbrachu
merti....http://nk.pl/#profile/27516649/gallery#!q?album=4&photoviewer=[25928085,162]
Te lizaki to nie zaskoczą chyba już w tym roku...co się dzieje ..gdzie tkwi błąd
poszukuję kobiety po 30stce-rozmiar pokojowy,miła w dotyku,oby nie grała na nerwach