Wpisy 1 009 836 – 1 009 935
7 lipca 2012 17:53 → 7 lipca 2012 21:53, 100 wpisów
sławek
bo i z zdrapmanie trudno papierek trafić- albo w paczce jest gwarantowane 1x50zł, albo 2-3x10zł
bo i z zdrapmanie trudno papierek trafić- albo w paczce jest gwarantowane 1x50zł, albo 2-3x10zł
w tej po 3 tak, ja mam od niej przerwę na razie - pustaki muszą się sprzedać
ja ostatnio zmieniam kolektury jak rekawiczki wiec biore co wpadnie w oko
ja też drapię i w innych bo u jolki nie ma co na razie-- jest nowa paczka sz50- ale jeszcze dużo zostało
trisetum moze Cie wezma do produkcji i bedziemy miec wtyczke w TS
albo tyłeczek Jenifer Lopez,,,zdrapiesz kieckie a tam,,,,wygrana
dlaczeg ploki nie umieja wygrac
wiecie czym różnią się stringi od piły motorowej--- chwila nieuwagi i palce w piździe
sławek
to z radwańską się jedziesz puścić--- wyczekał chłop na momoent po meczu
to z radwańską się jedziesz puścić--- wyczekał chłop na momoent po meczu
szkoda że nie ma tu paftiego--- policzył by ile rostkowski jej podatku za***oli
ludzie jak zagram w mini lotto na 12 cyfr i bede mial z tego 5 cyfr to znaczy ze wygrywam maxa??
Na pocieszenie dla Agnieszki: zarobiła w Londynie 557 tysięcy funtów i zdobyła 1400 punktów do rankingu WTA, w którym w poniedziałek znajdzie się na drugim miejscu, najwyższym w dotychczasowej karierze
czyli 2339940 zl

koiala jak zagrasz systemem 12 liczb w mini mini i w tych 12 5 ci siednie wygrałeś
tez chce taka przegraną!!!!
no wlasnie wiem ze tyle zaklad ale mysle zeby nie grac w multi bo wydaje na niego 15 zl dziennie to masz razy 30 4 stowki z chakiem to dwa miechy i mam na takie mini
wiem zastanawia mnie to :-) i jak z 12 mam 3 cyfry to wtedy co 20 zl tylko wygrywam
ja gdybym miał 990 na wydanie to już bym wolał 792 zakłady mini
w multi nie ma takiego czegos ze zamiast 10 cyfr mozna skreslic 20 ?? i za 10 jak wpadnie to 250tys??
lipa czyli na dobra sprawe i tak jest raczej tak ze nie dla nas jest na reke tylko dla nich :-)a zostane przy multi jednak
hartge
ano tak, ale nie wiemy ile zawiera się dziennie zakładów np. 8/8+
ano tak, ale nie wiemy ile zawiera się dziennie zakładów np. 8/8+
koala
można próbować np. kilka zakładów w systemie 7 lub 8, taniej trochę wyjdzie
można próbować np. kilka zakładów w systemie 7 lub 8, taniej trochę wyjdzie
hartge
zapewne, ale chtba więcej osób gra na 8/8+ niż 9/9+; a 10/10+ to prawie jak 6/6 w lotto
zapewne, ale chtba więcej osób gra na 8/8+ niż 9/9+; a 10/10+ to prawie jak 6/6 w lotto
gg 130 tyś to spora suma zawsze na coś jest na dobry samochód na remont mieszkania i przyjemności na pewno starczy
hartge
może ze 3x zagrałem na 8/8+ i nic nie miałem-- ale warte do zastanowienia na przyszłość
może ze 3x zagrałem na 8/8+ i nic nie miałem-- ale warte do zastanowienia na przyszłość
na dziś mam 2x 10/10+, może na jedej choć coś lepszego padnie
gaja
gaja
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 269 000