Wpisy 1 009 784 – 1 009 883
7 lipca 2012 16:13 → 7 lipca 2012 18:30, 100 wpisów
Alternator można kupić z demontażu .. .
Wędrowco nad Warszawę coś przyjdzie ? Bo trochę pogrzmiało nawet nie padało i przeszło bokiem gdzieś
Radwańska chyba przegrała seta, tak powiedzieli w radiu.. .
wedrowca....mam regenerowany!!!! nowy kosztuje z montażem 2100
ponoć wszystko idzie kupić w zamiennikach,na szrotach itd a ja normalna stalowa felge 14" szukalem 3 miechy i nic 123 złomowiska ale standardowej wielkości felgi nie maja a jak sprowadzić to x4
trisetum....znam ten ból. jak i z oponami. cwaniaki
Mam 5 km do złomowiska/stacji demontażu samochodów/, to mogę śię spytać, ile kosztuje.. .
Hartge.. .
O nie ! Nie włączę telewizora, bo nie chcę oglądąć szalonej baby z rakietą.. .
O nie ! Nie włączę telewizora, bo nie chcę oglądąć szalonej baby z rakietą.. .
Hartge.. .
Pieprzyć tam rankingi.
Williams jak się już chce przyłożyć do gry to najlepsza na świecie teraz jest.
Williams jak się już chce przyłożyć do gry to najlepsza na świecie teraz jest.
Hartge.. .
Ja piję specjalną herbatę na upały.. .
---------------------------------------------
Składniki: herbata liściasta + pieprz mielony prosto do szklanki, zalane wrzątkiem + cukier lub nie.. .
Ja piję specjalną herbatę na upały.. .
---------------------------------------------
Składniki: herbata liściasta + pieprz mielony prosto do szklanki, zalane wrzątkiem + cukier lub nie.. .
Herbaty granulowane to są odpady i śmiecie.....sprasowane.
Wędrowca netowy....złomowisko chce kupi rózne medale ..tylko najwazniejsza waga auto ..nie wazne masz lepsze wyglądi poowwoo
Krzysio.. .
Znikam.. .
pula lotto o 17.10 to 4,5mln
popołudniu na 2szt zdrapmana 10zł i 0, na 2szt s7 7zł i 0
popołudniu na 2szt zdrapmana 10zł i 0, na 2szt s7 7zł i 0
AGA live:
http://www.vipbox.tv/watch/59748/2/s.-williams---radwanska-(centre-court)-live-stream-online.html
http://www.vipbox.tv/watch/59748/2/s.-williams---radwanska-(centre-court)-live-stream-online.html
trisetum
ja liczę na 5zdrapmanów po 10zł lub po 50zł-na jednej drapce; dziś miałem po..2zł
ja liczę na 5zdrapmanów po 10zł lub po 50zł-na jednej drapce; dziś miałem po..2zł
dziś wszystkie wygrane nie u jolki; jolka miała tylko 2zł w sz50ale oto mm od niej 2,20,49,60,63,70-może da
ja na 3 losowania mam to co w profilu i już 2 zeta sie wygrało a gdzie tam reszta losowań
dziś ktoś kupił ok.40 zdrapek s7 na raz i wydrapał tylko 6szt pełnych i max 4zł
sławek
na razie kupuję zdrapmana w różnych budach-- już miałem z 5xpo 10zł, a to oznacza że nie ma na razie 50zł w tych budach
czasem sz50 i próbuję krzyż. po 5zł, w tym tyg. miałem 3x15zł i 1x20zł i może 2 puste
na razie kupuję zdrapmana w różnych budach-- już miałem z 5xpo 10zł, a to oznacza że nie ma na razie 50zł w tych budach
czasem sz50 i próbuję krzyż. po 5zł, w tym tyg. miałem 3x15zł i 1x20zł i może 2 puste
gg a co sie stanie jak nikt nie wygra tej głównej wygranej w ekstra pensji chyba ta zdrapka kiedys traci ważność
właśnie i ja się skusiłem na to s7 ale w sumie tylko 7zł- liczyłem na więcej
ten zdramn jakos mnie nie przekonuje...a w różowej krzyż chyba ktos wygral glowna
sławek
bo i z zdrapmanie trudno papierek trafić- albo w paczce jest gwarantowane 1x50zł, albo 2-3x10zł
bo i z zdrapmanie trudno papierek trafić- albo w paczce jest gwarantowane 1x50zł, albo 2-3x10zł
w tej po 3 tak, ja mam od niej przerwę na razie - pustaki muszą się sprzedać
ja ostatnio zmieniam kolektury jak rekawiczki wiec biore co wpadnie w oko
ja też drapię i w innych bo u jolki nie ma co na razie-- jest nowa paczka sz50- ale jeszcze dużo zostało
trisetum moze Cie wezma do produkcji i bedziemy miec wtyczke w TS
albo tyłeczek Jenifer Lopez,,,zdrapiesz kieckie a tam,,,,wygrana
dlaczeg ploki nie umieja wygrac
wiecie czym różnią się stringi od piły motorowej--- chwila nieuwagi i palce w piździe
sławek
to z radwańską się jedziesz puścić--- wyczekał chłop na momoent po meczu
to z radwańską się jedziesz puścić--- wyczekał chłop na momoent po meczu
szkoda że nie ma tu paftiego--- policzył by ile rostkowski jej podatku za***oli
ludzie jak zagram w mini lotto na 12 cyfr i bede mial z tego 5 cyfr to znaczy ze wygrywam maxa??
Na pocieszenie dla Agnieszki: zarobiła w Londynie 557 tysięcy funtów i zdobyła 1400 punktów do rankingu WTA, w którym w poniedziałek znajdzie się na drugim miejscu, najwyższym w dotychczasowej karierze
czyli 2339940 zl

koiala jak zagrasz systemem 12 liczb w mini mini i w tych 12 5 ci siednie wygrałeś
tez chce taka przegraną!!!!