Wpisy 10 093 – 10 192
10 stycznia 2008 22:16 → 11 stycznia 2008 20:12, 100 wpisów
Mój fajnie celnoł nick Marian.Sz ;)
A ja mam 4/6 tylko ta kwota wygrana cosik mizerna. OBSERWATOR odradzam Irlandie tam juz jest druga Polska.
Grzegorz Marian celnoł tak 1z1\2z2\3z3\4z5.Miałam puszczone w profie i w totku.Mój czasem umie zabłysnąc ale tylko czasem hehe ;)
Dlaczego odradzasz.Czy tam już byłaś? Z tego co mówią w TV zarobki są tam nawet 5 razy wyższe,niż u nas w Polsce za tą samą pracę. Pozdrawiam.
Witam wyspaliście się ja chyba tak ,witaj OPa jak tam gdzies jestes pijemy kawe ,,a mi sie udało 5/10 zawsze cos .
Obserwator jakiej ty pracy szukasz moze bede mogla tobie pomoc .podaj zawod i miasto
Witam.
Tak w ogóle to sprawa jest bardzo trudna.Wiadomo że każda metoda jest dobra - która jest skuteczna.Wiadomo także że marzenia się spełniają/wystarczy głośno je wypowiedzieć podczas spadającej gwiazdy z nieba/Np. wczoraj spróbowałem tego --i cóż -zdążyłem doliczyć tylko do trzech- a ona już na ziemi.Może ktoś ma sposób na to aby one jakoś wolniej spadały?Ciekawe czy ten numer przeszedłby z gwiazdami filmowymi--bo wtedy -samolot ,spadochron i tylko odliczać -- nawet do 80--nie nie przecież 20 tylko losują.
Gratuluję Eeelllaaaa -jesteś napewno Gwiazdą--także Grzegorzowi Marianowi--oby już teraz tylko 5/5 albo 10/10 wchodziło
Na dziś;
6.18.29.38.42.59.66.70.
5.16.18.20.30.44.51.71.
Pozdrawiam i najlepszego.
Tak w ogóle to sprawa jest bardzo trudna.Wiadomo że każda metoda jest dobra - która jest skuteczna.Wiadomo także że marzenia się spełniają/wystarczy głośno je wypowiedzieć podczas spadającej gwiazdy z nieba/Np. wczoraj spróbowałem tego --i cóż -zdążyłem doliczyć tylko do trzech- a ona już na ziemi.Może ktoś ma sposób na to aby one jakoś wolniej spadały?Ciekawe czy ten numer przeszedłby z gwiazdami filmowymi--bo wtedy -samolot ,spadochron i tylko odliczać -- nawet do 80--nie nie przecież 20 tylko losują.
Gratuluję Eeelllaaaa -jesteś napewno Gwiazdą--także Grzegorzowi Marianowi--oby już teraz tylko 5/5 albo 10/10 wchodziło
Na dziś;
6.18.29.38.42.59.66.70.
5.16.18.20.30.44.51.71.
Pozdrawiam i najlepszego.
multicorka wiesz co wiele myślałam i mam swoje pewne wnioski ja nie wierze w zadne statystyki(tu mi sie oberwie od Matycze penie:P) ja zawsze typuje na przeczucie nie skupiam sie parka nie parka poprostu liczba nie patrze co z czym lata kiedy lata czy latało czy stało poprostu skupiam sie na liczbie,podoba mi sie to ją typuje.Nie wiem czy to dobry sposób ale taki mam i go nie zmienie.Kazdy z nas ma dobre passy i złe nie ma ludzi co codzień typują bezbłędnie wszystkie liczby.Jednym sie udaje jednym nie i tak po malutko leci.Zauwazyłam jeszcze jedno na moich nickach i nie wiem czemu tak sie dzieje np na eli idą mi parki na eli2 trójki a na ktosi pewniaki nigdy sie nie skupiam na jaki nick daje liczbe poprostu daje a tak to sie układa.I gwiazdą nie jestem są tu ludzie co typują rewelacyjnie a ja poprostu czasem mam farta.Pozdrawiam Cie serdecznie.
Ja tylko raz w zyciu widzialam spadającą gwiazde pomyślałam marzenie a one sie spełnilo;)Na 2dni coś z tego powinno pasc18,22,23,47,55,65,wymieszac na parki i trójki;)
dziś rozmawiamy o gwiazdach
alicja liczymy na gwiazdke z nieba ;) moze byc manna tyz ;)
Alicjo,ja liczę na szczęśliwą gwiazdę.Myślę że skoro jest dużo ludzi życzliwych,to nam pozwoli wygrać 6/6 w D.L lub 10/10 w M.L bo w zespołowym myśleniu jest ogromna siła.Pytasz o zawód, Ja wykonywałem ich bardzo dużo,i niema sensu ich wymieniać,bo i tak za granicą musimy wykonywać te najczarniejsze.Ważne żeby się załapać do jakiejkolwiek pracy.Pozdrawiam.
obserwato miasto
Warszawa
Ty obserwator nie masz pracy ,to ja ludziom w miescie które ma tylko 50 ty,mieszkancw potrafię załatwic prace a ty w warszawie masz problemy
Wej na te stony co wczoraj Tobie przesłałam
Wej na te stony co wczoraj Tobie przesłałam
O.K. już mam kilka miejsc,które by mnie zadawalały Wysyłam C.V O wynikach ,mysle że pozytywnych poinformuję,Nara.
kochani o gwiazdach to będziemy rozmawiać jak coś porządnego trafimy,miałem wczoraj zaryzykować na 27 zle wez,jakby nie było...???
zauważyłem że jeśli przegapię lepszą wygraną to na drugi dzień już tylko wtopa...także na dziś łączcie je w 10 z +,odzdzielnie też z +
Opa nie odpisałes na moją wiadomość
Witam -ja pracuję w kanałach-nie narzekam:), natomiast typuję wyłącznie po analizach, bo nie każda liczba daje mi zmierzyć sobie temperaturę:) Serdeczne gratulacje przede wszystkim dla Mariana i (H)Eli:)
-teraz Ela na pewno nie będziesz się tak dopytywała czy Cię stary kocha:)Ja za samą Twoją intuicję -bez namysłu bym odpowiadał twierdząco. hahah. Myślę,że jest pewniakiem, podobnie jak stary Alicji z Krainy Czarów:) A mówią, że miłość jest ślepa:) -a tu proszę jak się małżeństwa ładnie dobierają:)-nawet typują razem, zazdroszczę:)
http://pl.youtube.com/watch?v=dMicoKO_7KE
(mam nadzieję, że nikt się nie obrazi-bo jestem ponurakiem, ale czasem mi nie wychodzi:) Pozdrawiam, powodzenia dziś:)
-teraz Ela na pewno nie będziesz się tak dopytywała czy Cię stary kocha:)Ja za samą Twoją intuicję -bez namysłu bym odpowiadał twierdząco. hahah. Myślę,że jest pewniakiem, podobnie jak stary Alicji z Krainy Czarów:) A mówią, że miłość jest ślepa:) -a tu proszę jak się małżeństwa ładnie dobierają:)-nawet typują razem, zazdroszczę:)
http://pl.youtube.com/watch?v=dMicoKO_7KE
(mam nadzieję, że nikt się nie obrazi-bo jestem ponurakiem, ale czasem mi nie wychodzi:) Pozdrawiam, powodzenia dziś:)
21,51,55,65,76
25,44,67,73,78
może dod. to
23,47,21
22,20,72
te liczby to z mojej kartki,także próbujcie,w razie wygranej liczę na waszą finansową pomoc...
POZDROWIENA DLA DODY
MAZURY ZAPRASZAJĄ
Ja stawiam dziś na 1,18,22,13,27 chyba
Prawnikiem -matycz błąd jest ...... ale to dobrze że jest ty kim jest bo ma władzę a siedzę tu i pisze z wami
...Alicjo -masz męża pewniaka-prawnika?:) -dobrze zrozumiałem? Pozdrawiam
Opa ,ale Doda jeszcze nie jest wolna ,dopiero odbyła sie pierwsza sprawa rozwodowa a potem razem z radkiem poszli na zakupy
matycz szukasz porady prawnej ,ja czekam na kremówki
a dla mnie to i doda może śpiewać,czy ja muszę od razu się umawiać...z resztą nie mogę tak jak Ty Alicjo...
...to zależy Alicjo jakim prawnikiem jest, bo sama władza i wiedza nie wystarczy, żeby być dobrym... Pewnie,że będą kremówki z dowozem:) -ale myślałem, że znajdę dziś coś w skrzynce od Rysa, a tu guzik- to do wpisu 10034 -przyślij Rys.
alicjo mąż pewniak? to tylko gratulowac mój jak ta liczba 27 nigdy nie wiadomo hehe;)Matycz ta Marian podbiera mi liczby tylko lepiej je składa hehe;)
...czasem lepiej być dobrym kanalarzem niż złym prawnikiem:) Elu-oskarż Go o kradzież, mąż Alicji Ci pomoże po znajomości:) dostaniesz odszkodowanie:) Pozdrawiam
Mateusz heheh spoko i tak wszystko zostaje w rodzinie ;)
...żartowałem:)-pewnie jak pomógłby Ci mąż Alicji -Ty poszłabyś siedzieć:) czasem tak bywa:)
matycz dla twojej wiadomości moj mąż jest włascicielem firmy tansportowej a prawnik to ...... ?jak ktoś ma cos na sumieniu a nie moze dobrze się bronic to idzie siedzieć .A czy Lepper siedzi ?????
tralalala,na pewno uwierzę...nic nie wiecie o tajemnicach totolotka...dlatego trudno wygrać...he he
piatek zamiast siedzieć w domu i obstawiać lotka to wy gdzies tam latacie bez urazy matycz.
Opa w jakie opowieści podziel się z nami
witam wszystkich przemiłych graczy.to na dwa dni,4o,49,59,69,39,38,71,25,52,powodzenia
Alicjo polubiłem Cię, ale wygląda na to, że to Ty raczej jesteś ponuraczką, żartowałem przecież, nie mam nic do OPY, ani Ciebie, ani Twojego męża, choć nie całkiem -mąż pomoże nam kremówki przewozić i inne sprzęta:)hahah Pozdrawiam, powodzenia
Cześć Mila, kopę lat! A co to zero takie małe w tej 40-stce -czyżbyś nie była pewna, że padnie:) Może sama liczba 4:)? Pozdrawiam, powodzenia
Matycz chyba wybiore sie do Krakowa na te kremówki mały wypad mi nie zaszkodzi a zawsze cos nowego zobacze moze
...dużo gołąbków jest, jak zwykle:) -też można oberwać, już ze dwa razy mnie trafiły, raz w kremówkę:)hahah
jak tylko sie ociepli i corka bedzie zdrowsza zawsze moge zmienic jej klimat na kilka dni i posmakowac kremówek a gołębie to ptaki pokoju i nic do nich nie mam .a opa sie obraził bo nie moze wygrac Opa ja wygrałam drugie zycie to jest dopiero cud
dziękuje matycz to miłe z twojej strony.życzę samych 10.tobie i wszystkim tylko z chaty....
Masz rację Alicjo -samo nasze życie jest cudem, a wygrać je powtórnie to czasem jak trafić 6/6 w DL. Zdrowie jednak najważniejsze tu. Wszystkim, Tobie i córce jego właśnie życzę przede wszystkim. A powodzenia w miłości i fortunie:):)
powodzenie w miłości ma a fortuny mi nie potrzeba ta strona o odskocznia od rożnych rzeczy a jak cos sie trafi zawsze mozna przekazać biedniejszemu prawda motycz .Takie zycie
a miało byc o gwiazdach dzis .moje typy to 1,18,22,13,27,23
"Przeciwności losu uczą mądrości, powodzenie ją odbiera. - Seneka Młodszy."
Prawda Alicjo, tylko komu nie potrzeba fortuny i powodzenia? Jak zdrowie ma:):)
Prawda Alicjo, tylko komu nie potrzeba fortuny i powodzenia? Jak zdrowie ma:):)
...skocznie i odskocznie dobre są dla Małysza:) -my tu naprawdę próbujemy się odbijać, dobrze trafiać i miękko lądować, jak wczoraj np. pan Marian Sz.:) a co mi po Twoich typach Alicjo, jak ja już dawno zatypowałem:) Twój stary to pewnie niezły typek:) hahah
Matycz zdrowia i zycia nie da sie przeliczyć na fortunę to już wiem ,ale w naszym kraju jak jej nie masz to zdrowy nie będziesz chodził a tez zycie mozesz strac .
a coś tam ciekawe matycz zatypował,co ciekawego przeanalizowałeś:)ja wczoraj 4/5 oczywiscie tutaj w typowaniach;)
Alicja wiem ze pracowac trzeba tylko czy tak...
Alicja wiem ze pracowac trzeba tylko czy tak...
co masz na myśli mówiac dobry typek .a typowac mozna do chyba 21,30
...ja mieszkam w kanale, fortuny nie mam, trochę szczury mi się naprzykrzają:)ale polubiłem ich towarzystwo:) Jak wygram kupię sobie willę z basenem oraz Maybacha, tylko nie wiem czy szczęśliwy będę wtedy...czy może teraz jestem szczęśliwszy, bo zdrowie jakie takie mam:)
Podaję liczby, które dziś prawdopodobnie nie padną.9/8,19,22,27,29,39,43,57,68 .zest. nast.9/6,17,20,25,27,37,41,55,66. Powodzenia.
Spit kazdy musi pracowac ,czy to lekarz ,czy śmieciarz lub inny zawód ,tylko maja nie godne zarobki a to juz nie moja wina .to państwo tak nam układa dochody a my sami sie na to godzimy
matycz szczęsliwy jesteś teraz a potem to zależy jak potoczy się twoje zycie ,ale na leki bedze ciebie stac ,
To ze siedze w domu matycz to nie znaczy ze nic nie robię ,siedząc tu też pomaga innym bo lubie to robic internet zdziała wszystko .a nie sadzę ,ze mieszkasz w kanałach moze tam pracujesz .
Grarulki Spit -wczoraj w typowaniach było aż 13 razy 4/5. A wiesz dlaczego, m.in. dlatego, bo powtórzyły się tylko 3 liczby z poprzedniego losowania,tak sadzę, a ludzie boją się z natury ryzyka, i nie stawiają na powtórki liczb raczej. Czy zgadzasz się Spit ze mną? Pozdrawiam
Nie chwytaj szczęscia za wszelką cene ,ono znajdzie Ciebie w odpowiedniej chwili i wtedy bedziesz szczęsliwy .To motto dla Ciebie Matycz
...bo zauważ Spit, że jak powtarza się np. po 7 liczb trafień jest dużo mniej. Dzięki za motto Alicjo, ładne, nawzajem.
matycz wiesz kiedy była powtórka 9 liczb losowanie 24.12 i 23.12 mozesz sprawdzic
no tak jest matycz ze ludzie sie boja ryzka sam zbyt czesto nie licze na powtórki i zadko zaznaczam te same liczby.co na dzis matycz?
Mario mówi dziś 10/{7,8,16,19,34,60,61,66,74}---- i 7/{7,8,34,60,61,65,67} --5/{7,8,34,60,61}--5{7,8,34,65,67} na dziś tyle !!!
a dziś bedzie powtórka 6 lub 7 cyfr zobaczysz
a to Alicjo powtórki z ost. 15 losowań:4,8,7,3,5,5,4,6,5,7,
4,7,7,4,3.
To błąd Spit, większą kombinację liczb staraj się trafiać licząc na powtórki właśnie, bo 5 średnio się powtarza. 2,10,11,23,27,32,36,44,55,68.
Powodzenia
4,7,7,4,3.
To błąd Spit, większą kombinację liczb staraj się trafiać licząc na powtórki właśnie, bo 5 średnio się powtarza. 2,10,11,23,27,32,36,44,55,68.
Powodzenia
10-tka na dziś: 18,23,24,27,35,39,44,51,64,70
Co o niej sądzicie ?
Co o niej sądzicie ?
matycz ty chyba mnie nie lubisz a mnie nie znasz
takie wyznania na forum to karalne.
To jest oczywista oczywistość, skoro losuje się 20 liczb z 80 to jedna czwarta z nich czyli 25% powinno się statystycznie powtórzyć Pozdrawiam
chyba przesatnę tu bywac jestes złośliwy matycz,co ja Tobie zrobiłam.Ze słowa kocham nie robi się zartów
...dlatego OBSERWATORZE czasem warto kochać i grać na powtórki:) Pozdrawiam, powodzenia, wkrótce będę się kochał w pracy:):) Ale kanał...:)
widze matycz ,ze kanały tobie słuzą ,powodzenia w kochaniu i wygrywaniu
Wszyscy wiemy do czego służą Alu kanały:) nawzajem,pa, powodzenia dziś.
Matycz,kocha się Boginie, a p........ co sie nawinie.
Przepraszam Matycz.
hahah, dobre:), -nie masz za co przepraszać, mój nick dobrze napisałeś:) Pozdrawiam
matycz oberwało sie trochę
matycz juz w kanałach siedzi
Moje cyferki na dzis 11,22,23,36,47,72,73 i 21.23.39.42.50.56.72.Obserwator moje dzieci sa w Irlandii juz 2-lata.Zarobki sa wieksze,ale pracy coraz mniej.Powodzenia
Czy możesz napisać w jakim charakterze pracują i czy pracując tam przez 2 lata można odłożyc konkretną kasę czy tylko wystarcza na przeżycie.Pozdrawiam.
Przepraszam Smutna za dociekliwość,ale wiem, że wbrew pozorom z pracą jest i u nich ciężko ,bo oni też maja bezrobocie.Tyle może, że mniejsze, a socjal napewno wyższy,Pozdrawiam i życzę powodzenia
Chuj, chuj no nie bójmy się tego słowa. To wszystko to jeden wielki chuj tak jak i cała ta strona....
Moje typy ML na losowanko 11.01.08 i DL na losowanko 12.01.08 - 3-ka ML: 17,26,37 lub inna 3-ka: 39,41,65, 68+; 6-ka DL: 7,9,22,23,27,38 lub inna 6-ka: 5,11,14,18,19,42
ktos podal cyfry ktore prawdopodobnie nie padna..a zdaje sie ze mozna gdzies obstawiac te ktore nie zostana wylosowane u ktoregos buka...ktos wie ile mozna obstawic?i jak za to placa???
sarevok nikt tobie nie ciebie nie zaprasza na ta strone a takie wyrazy uzywaj w swoim gronie a nie tam gdzie ludzie sobie tego nie zycza
moje typy 1,18,23,27