Wpisy 1 009 284 – 1 009 383
6 lipca 2012 22:39 → 6 lipca 2012 23:01, 100 wpisów
Ojciec chrzestny -mafioso
moja iść spać moja się j****** szklankom moja szybciej pójść spać
Bronson
Jano
Jano
Oki .. Lece w mapki , bede podgladała
Lila..ale gdybyś ..to zobaczę
Lila..ale gdybyś ..to zobaczę
Max
Trzeba trochę polać wody....

,aby 'tej, co nie rzuca cienia' kośći śię nie rozeschły... .

,aby 'tej, co nie rzuca cienia' kośći śię nie rozeschły... .********************************************
jocia...gdybym to wpiszę w księgę gości liczby ale watpię ,już dzisiaj mi sie nie chce siedzieć.Jak nie dzisiaj to jutro o 11 na bank

13max..nie wiem po jakim gruncie chodzę.A Co się stało z Żelką??? Ona żyje jeszcze czy co się z nia stało?
Jocia.. .
Dziśiaj 3 x nie można było wejść w internet z komórki.. .
Dziśiaj 3 x nie można było wejść w internet z komórki.. .
Krzysio jest tam.
Lila ...żela ma sie dobrze pracuje długo i nie ma jak wejść na Mp ...i pozdrawia wszystkich
Hipcio dostał bana na MP od przeora.
jano...kuźwa nie wiem ile mam do Bielsko Białej ale chyba się pofatyguję a jocię zabiorę ze soba .niech ją też podduszą ,a co
Bronson.. .
Na łysego jest sposób.. .Trzeba do studia telewizyjnego wpuśćić stado....szerszeni... .
Na łysego jest sposób.. .Trzeba do studia telewizyjnego wpuśćić stado....szerszeni... .
Lila
13max...ja myslałam że,dzisiaj jadę na nockę ale taka jestem zakręcona że sie okazało po przyjeździe do pracy że jutro na rano więc wróciłam do domu.Co tak będę tam sama siedzieć
jocia...cooo znowu???Nie pisz mi że,nie pojechałabyś ze mną.Gwarantuję Tobie że,włos z głowy by nie spadł ani Tobie ani mnie
Czas.
Dobranoc.
Dobranoc.
jocia...jakby nam krzywdę chcieli zrobić to lilcia by się mogła zeźlić i rozbić pół miasta
a to moje na nie
4,8,11,13,16,17,21,23,24,25,27,28,29,39,42,43,44,47,52,53,54,56,58,63,66,67,68,69,76
z tych podanych na 22 weszło 5
4,8,11,13,16,17,21,23,24,25,27,28,29,39,42,43,44,47,52,53,54,56,58,63,66,67,68,69,76
z tych podanych na 22 weszło 5
13max...co ja mam z nimi to szok.Jak wchodzę to tylko krzesła szurają i do salutu wystąp
jano...ale ja się nigdy nikogo i niczego nie bałam i nie boją.JAdę w ciemno
ku*** zachcialo mi się piwa musialem na stację bęzynową lecieć
13max...a no wiedzą ale już czasami nie mam sił do nich.Jakbym podeszła jakbym pizła to nie wiem czy bym nie zabiła
ale chyba zaraz lulu będzie
13maxuu...ja juz było ogolone ..teraz ty ok teraz czytam poprzedtem archiwiumi znikam...
profesorze...a Ty co? az taki durst miałes że na stację zapintalałes?a co? Wody w lodówce nie ma?
13max...pewnie ze tak
13max..jak to sie bałes???Przeciez ja bym Tobie krzywdy nie zrobiła.Po to ludzie maja w dziabarze języki żeby rozmawiac
Lila...mam wodę cytrynową mam cole fanta jest sok pomaranczowy
Ale jakoś tak na piwo zachcialo mi się
Ale jakoś tak na piwo zachcialo mi się