Wpisy 1 007 961 – 1 008 060
5 lipca 2012 19:02 → 5 lipca 2012 21:18, 100 wpisów
gg36 za 5 złotych a raczej za 10 złotych a zdrapki kupuję zawsze minimum 2 to mam multi multi plus na dwa losowania no co innego u ciebie bo ty jesteś fachowcem od zdrapek i mniej więcej wiesz gdzie jest wygrana
dzisiaj nabyłem drogą kupna 2 zdrapmany i puste
Polska-Brazylia 3:2
wojtas198721002 ja jutro też będę w Chodzieży ale chyba dam do niedzieli ten sam zestaw liczbowy
mm+
na dzień dzisiejszy, szansa na ex. pensję zdecydowanie wyższa niż nawet 9/10 w mm
na dzień dzisiejszy, szansa na ex. pensję zdecydowanie wyższa niż nawet 9/10 w mm
paftyzdrowie Tuska
gg36 tak jest
ja wczoraj miałam w para on i ona 30 zł a w drapmanie dziś na dwie szt.3zł wydrapałam
ja wczoraj miałam w para on i ona 30 zł a w drapmanie dziś na dwie szt.3zł wydrapałam
gg36 ja teraz w kaskadę próbuję ograniczyć bo najlepiej lubię kupić kaskadę jak losowanie jest w telewizji
gg-drapnę jutro
gg36 no wiesz ja jednak wolę multi multi plus zdrapki nie powiem że nie można w nich wygrać bo bym w nie nie grał ale jakoś inne emocje są jak się gra w multi multi
gg36 to ładnie ja już kilka razy i to najwięcej 9/12 w kaskadzie
gg36 w to co nie wierzysz to w takiej grze największa szansa na wygraną pamiętam tak z rok temu jedna kobieta przyszła kupić papierosy a mąż namawiał ją na zdrapkę nie chciała kupić ale w końcu kupiła jedną i miała w niej wygraną 50 złotych
mm+
ja tu kiedyś pisałem, że wartość wygranych w ex. pensji może wkrótce przekroczyć wartość wszystkich dostępnych ex.pensji na rynku i dopóki nie padnie choć jedna z 3ech gł. wygranych, to ten dzień tuż tuż---- ale traktujcie to jako ciekawostkę;
ja tu kiedyś pisałem, że wartość wygranych w ex. pensji może wkrótce przekroczyć wartość wszystkich dostępnych ex.pensji na rynku i dopóki nie padnie choć jedna z 3ech gł. wygranych, to ten dzień tuż tuż---- ale traktujcie to jako ciekawostkę;
mm+
ja poluję na min. 50zł w zdrapmanie, wybrałem 3-4 żb do tego i na razie w żadnej oczekiwanej przeze mnie wygranej nie będzie, muszę czekać na nowe paczki
ja poluję na min. 50zł w zdrapmanie, wybrałem 3-4 żb do tego i na razie w żadnej oczekiwanej przeze mnie wygranej nie będzie, muszę czekać na nowe paczki
gg36 jestem ciekawy gdzie padła ta wygrana ostatnia z Obornik Wlkp bo ktoś tam zagrał na chybił trafił szkoda że nie napiszą adresu zwycięskiej kolektury dawniej to choć były numery kolektur to się wiedziało gdzie była dana wygrana a teraz pełno grafiki i g.... z tego trisetum miał wczoraj rację o stronach loteriady oraz lotto
gg36 ja tylko raz miałem w xingo w pierwszej edycji 50 złotych no i zodiak tam miałem często 20 złotych
trisetumczytałem wczoraj twoje wpisy i jeśli chodzi o szy50 - to w każdej drapce jest 50złx1szt; w zdrapmanie oczywiście nie
trisetum(te dziadostwo kolorowe to nikomu się nie otwiera u mnie także te strony się mulą strona strona musi być czytelna a nie kolorowa jak jarmark i pusta jak "kapusta"
trisetum no właśnie nagrody przyznane i co i nic
mm+
spróbuj zdrapmana, to moja ulubiona drapka po 1zł, w sumie nienajgorszy bedzie jaś fasola od 12.07--- ale najwyższa gwarantowana wygrana w paczce 30zł
spróbuj zdrapmana, to moja ulubiona drapka po 1zł, w sumie nienajgorszy bedzie jaś fasola od 12.07--- ale najwyższa gwarantowana wygrana w paczce 30zł
LOTERIADA(czerwona kartka)
spokojnie jeszcze dzwonia 6 x po 4 sygnały potem meila oczywiście telefon z numeru zastrzeżonego żebyś nie mógł oddzwonić
gg36 teraz będę miał trzy dni wyjazdów to trochę spróbuję
trisetum ale jacy ciekawi nawet do korespondenci wymógł podać dane personalne ale kiedyś dzwoniłem kilka razy do Warszawy to tylko pani w sekretariacie się odezwała i powiedział będę łączyć no kużwa jak za czasu generała
trisetum a tam w ogóle się nie dodzwoniłem w końcu przestałem dzwonić
w sumie po co te dane podawać przy robieniu konta jak sie coś wygra i tak masz 2 dni robocze aby kod wysłać z swoimi danymi,,znowu,,
..................................
03,05,06,17,,,,,,,,,,,,,,, moje numerki na 14 00 a wylosowali 3,4,7,16 i tak dalej
..................................
03,05,06,17,,,,,,,,,,,,,,, moje numerki na 14 00 a wylosowali 3,4,7,16 i tak dalej
trisetum
ja w drapkach "gram" o wygrane gwarantowane; np. w pon. 2x10zł w zdrapmanie; 1x20 w 4A i jeszcze 10zł w xingo; to logiczne że wygrane 1 stopnia -- to szukanie igły w stogu siana, a zobacz np. mm 10/10--na ok.100-120tyś zakładów na jedno losowanie ile padło 10/10, 9/10, 8/10
każdy by chciał tysiące czy miliony wygrać... tylko że to mało prawdopodobne- ale możliwe
ja w drapkach "gram" o wygrane gwarantowane; np. w pon. 2x10zł w zdrapmanie; 1x20 w 4A i jeszcze 10zł w xingo; to logiczne że wygrane 1 stopnia -- to szukanie igły w stogu siana, a zobacz np. mm 10/10--na ok.100-120tyś zakładów na jedno losowanie ile padło 10/10, 9/10, 8/10
każdy by chciał tysiące czy miliony wygrać... tylko że to mało prawdopodobne- ale możliwe
trisetum ale mówię tu nawet żeby napisać maila z pytaniami do nich to trzeba podać swoje dane a oni nawet nie odbierają telefonów od ludzi udają że są zapracowani posrani kawosze
trisetum teraz nie ale rok temu dzwoniłem i odebrali bez problemu no wiadomo biznes minimum 5 złotych
a to po to dane osobowe przy pytaniu abyś jak wygrał to nie dostaniesz nagrody za zawracanie im dupy
trisetum dokładnie wtedy jestem na ich czarnej liście
ja w zeszłym roku wysyłałem z 50-70 loteriad/ naraz i gówno było-- w tym roku nie wyślę ani jednej
moze w tym roku też ich kryzys przycisł i trza było pozwalniac panie i został jeden co odbiera telefony,losuje i wysyła nagrody
no dobra to ja uciekam życzę wszystkim grającym wysokich wygranych o 22:15 cześć do poklikania.
gg36.... i poowwoo
Agnieszka Radwańska jest wręcz lekceważona takim kursem:
https://sports.ladbrokes.com/en-gb/tennis-c110000009
https://sports.ladbrokes.com/en-gb/tennis-c110000009
Krzysio744!
Serdecznie Cię przepraszam,za moje dotychczasowe"wycieczki"pod Twoim adresem.Dziwiła mnie Twoja popularność na tym forum-teraz już się nie dziwię-jesteś bardzo KREATYWNY(Chapeau bas)
Serdecznie Cię przepraszam,za moje dotychczasowe"wycieczki"pod Twoim adresem.Dziwiła mnie Twoja popularność na tym forum-teraz już się nie dziwię-jesteś bardzo KREATYWNY(Chapeau bas)
w Expekt też jest nisko 5:1,6
Trzeba na Agnieszkę postawić w takim razie.Chociażby dla zasady
Na Kerber już trochę mi wygrała.Najwyżej się wyrówna.
Trzeba na Agnieszkę postawić w takim razie.Chociażby dla zasady
Na Kerber już trochę mi wygrała.Najwyżej się wyrówna.
http://www.weszlo.com/news/11049-Milion_odszkodowania_i_Piechniczek_w_RN_Ruchu_Gren_Nieoficjalnie_chodza_sluchy%E2%80%A6_
w związku z wybudowaniem stadionów za miliardy niejaki szepleniączy i mówiączy mało po polszku lato zrobił wiele dla polszkiego piłkarsztwa
bo w żadnym programie nie ma transmisji meczu lecha
bo w żadnym programie nie ma transmisji meczu lecha
http://futbolnet.pl/wiadomosci/zdzislaw-krecina-bedzie-kandydowal-na-stanowisko-prezesa-pzpn
brak transmisji to największe osiągnięcie laty w kadencji prezesa
@emeryt, od wielu już lat bo od roku 2005, czyli 3 lata przed objęciem przez Grzegorza Bolesława Latę funkcji Prezesa PZPN - właścicielem praw do transmisji z meczów ligowych jest spółka Ekstraklasa SA:
http://ekstraklasa.org/index.php?typ=podstrona&id=7
http://ekstraklasa.org/index.php?typ=podstrona&id=7
siemanko witam wszystkich

2,7,21,30,49,57
emeryt..
Barzdzo gorąco

18,28,36,40
4,8,17,77
2,77
4,8,17,21,26,27,33,40,57,69
HARTGE...
jak wygrane ? ruszyło się coś? bo u mnie nic ale dopiero dzisiaj moje losowania
14,17,28,69,77
14,17,31,32,33
14,17,30,49,69
14,17,57,59,79
14,17,31,32,33
14,17,30,49,69
14,17,57,59,79
MM odpuściłem na jakiś czas jak będę miał jakieś konkretne liczby to zagram na razie na mapach jest straszne zamieszanie
HARTGE.....taaaaaaa!!! wygrane raczej sama lipa
Lila..
Gdzieś za dwa tygodnie jadę nad morze
Lila..jak wygrane
profesorze..lipa jak c*** nie wiem co się dziejenawet już nad liczbami nie chce mi się siedziec
Lila..jak wychodzisz za mąż co miesiąc to teraz chyba wyjdziesz za mnie