Wpisy 1 007 844 – 1 007 943
5 lipca 2012 15:56 → 5 lipca 2012 18:55, 100 wpisów
sambian: jak tam laptop. na primary master powinieneś móc zmienić na CD/DVD poprzez klawisz Page Up/Page Down. Sorki ale dopiero zobaczyłem Twój wpis
krzysio... ale to nie mój plik. Ja jestem zgodny z lotto.pl w tych starych losowaniach.
p. Januszu witam wypoczeci, opaleni z bagażem pięknych wspomnień?Jakie wrażenia z Malty?Ps. witam na zielonej
nie no na Malcie spoczko Również witam na stronie z powrotem bo chyba też miała Pani przerwę
Pasko to nie laptop a stacjonarny, i z tym rozruchem sobie poradzilam, ale i tak nie wiele mi to dało bo nie mogę sformatowac bo nie dochodzi do tego momentu przestaje odpowiadac
Pasko a nie wiesz czym jest spowodowane ze nic szczegolnego na kompie nie robie a mi użycie procesora nagle do 100% wskazuje i kompa przestaje odpowiadac, i jedynie reset
Niestety, ale ten "Toto Sport", czyli wychodzący kiedyś miesięcznik TS podawał archiwalne wyniki losowań wszystkich swoich gier jedynie w formie statystycznych zestawień częstotliwości losowań liczb za poszczególne lata.
Tak więc nie mam jednak zestawu tych wyników Express Lotka, choć wyprawa na poddasze opłaciła się, gdyż odszukałem tam dawno poszukiwaną książkę
Tak więc nie mam jednak zestawu tych wyników Express Lotka, choć wyprawa na poddasze opłaciła się, gdyż odszukałem tam dawno poszukiwaną książkę
sambiana...tak bardzo dobrze wiesz 100 procent procesora ..to się grzeje proca nie powinno być ..
Krzysio pojawia się w trayu taki kwadracik i jest cały na zielono i komp się wiesza
Czy z tych poszukiwań i porównań może wyjść hasło-"komuno wróć"
edi8: to zapodaj jakąś statystykę zbiorczą to porównamy w Testerze liczb
wszystko pieknie, ale analiza parek w multipairs pokazuje bledy,
pary ktore nie bylo kilkadziesiat losowan a pokazuje ze byly z 5 losowan temu, szok
pary ktore nie bylo kilkadziesiat losowan a pokazuje ze byly z 5 losowan temu, szok
bo ten 2004 miał problem po przekroczeniu 6000 losowań i wariował...
@sambiana - "Sagi warszawskie" tomy I/II/III Olgierda Budrewicza
@Pasko, "Toto Sport" pozostał w archiwum - gdy okazało się, że nie zawiera wykazów poszczególnych losowań...
@Pasko, "Toto Sport" pozostał w archiwum - gdy okazało się, że nie zawiera wykazów poszczególnych losowań...
jak masz najnowszy MultiPairs 2011, to napisz która analiza, jaki zakres ustawiłeś i porównamy o co chodzi
Jednocześnie przypominam, że MultiPairs 2011 jest bezpłatny w tym roku i działa bez żadnych różnic jak pełna wersja. Nie ma płatnej wersji póki co...
Robal>>> archiwum bazy losowań EX i obecnego mini masz w skrzynce pocztowej.
sambiana...lepiej nie zawiesz .. pozycz twój znajomy pomoze u ciebie w domu twoje kompy ok... i poowwooo
Pasko multiparis po zmianie (do losowania 7000) jakoś tak trochę nie bardzo pokazuje dobre analizy, zwłaszcza analizę 14. Przedtem jak pokazał algorytm 100% to te liczby wpadały, teraz nie wpada prawie nic, pokazuje około 25-30 liczb które mogą wlatać a okazuje się że można 99% z nich wziąć na nie. co to się stało?
bez urazy, ale wszelkie programy, to tylko programy - ważniejsze są chyba jednak użyte ustawienie i ^^
5-07-2012 14.00 to losowanie 6656 a nie 7000
drapman
nie wiesz, przypadkiem, co u Jolki ?
5-07-2012 14.00 to losowanie 6656 a nie 7000
drapman
nie wiesz, przypadkiem, co u Jolki ?
r36
jolka rano pracowała
to klon do mm ch-t, zobaczę kto lepiej typuje, ja czy maszyna
jolka rano pracowała
to klon do mm ch-t, zobaczę kto lepiej typuje, ja czy maszyna
drapman i gg
nie mi oceniać wszystkie intencje , ale te
wyglądają na takie pozytywnie zakręcone - Wam obydwu pooowooooodzooooonkaaaa
nie mi oceniać wszystkie intencje , ale te
wyglądają na takie pozytywnie zakręcone - Wam obydwu pooowooooodzooooonkaaaa
dziś w rzeszowie padły diamenty 75tyś; coś czułem że to na podkarpaciu z jedna gł. wygrana będzie-- ciekawe w której żb
ja chce nad morze łyta pało Rostkowski dotacje do wczasów dla wszystkich Polaków z powodu ogromnych upałów,albo chociaż w totka dajcie wygrac-nie wajchlowaćnie
r36
bonus rośnie to od dziś puszczam 10/10 z cht na 2 los. codziennie
bonus rośnie to od dziś puszczam 10/10 z cht na 2 los. codziennie
robalku nie chodzi o ostatnie losowanie. przedtem program był od 1 do 6000 losowania Pasko zmienił ustawienia i jest od 1 do 7000 losowania
Witam wszystkich
endriu290tak i nie
edriu290 a ogólnie mówiąc to nie ta sama gra
endriu290 to tak jak Andrzej nie równa się Endriu ..Endriu to Endriu, Andrzej to andrzej... imion sie nie przekłada
endriu290
multi multi
uciekam..moze cos uścisle w cyferkach
endriu290
multi multi
uciekam..moze cos uścisle w cyferkach
edriu290 tylko jest podobna do multi multi w keno losuje się 20 liczb z 70 liczb i losuję je komputer a w multi multi losuje się 20 liczb z 80 liczb
toja
jocia
gg36(widzę że masz drugie konto)
jocia
gg36(widzę że masz drugie konto)
endriu290 aha i keno jest o wiele gorzej płatną grą od multi multi już nie mówiąc o plusie
toja
jocia
jocia
kathy
gg36 ja tak uważam że metoda chybił trafił w moim przypadku okazała się najlepsza
wojtas198721002(jutro będziesz w Chodzieży)
m.dorotka
multi multibędę
wojtas198721002 a dziś dałeś liczby z maszyny czy swoje
gg