Wpisy 1 007 761 – 1 007 860
5 lipca 2012 14:20 → 5 lipca 2012 16:30, 100 wpisów
kurka ....kto wygrał
7 w 10/10 +/////???
przyznawać sie !!!
kto zgarnoł mojego bonusa
kto zgarnoł mojego bonusa
Lila
9/9 65 ????
29 bylo 9/9 w plusie swietny dowcip
Czekajcie bo mi automat zwariował.. zaraz to sprawdzę. Fałszywy alarm 

cos mi tu smierdzi..
Albinlotto.. .
paskoo ...nie wiem jeszcze jak ustawienie bios ..zalezy jakki ma kompa np laptop zawsze naciśnij ESC i potem F1 ..a stacjonarne zalezy nie wiem DELETE nie warto dobrze uwazać i poowwoo
tabelka byla "git"
ale były by jaja jak to prawda
Pasko tylko że jak wchodzę do biosu to mam tam te wszystkie IDE PRIMARY MASTER. Ale nie moge nic zmienić
kurka..nie miało być 6 tylko 66 :
źle sie skopiowało..jedna szóstka zniknęła :
5,45
01:11:34
26,36...16,...66...76
01:12:00
7,27
źle sie skopiowało..jedna szóstka zniknęła :
5,45
01:11:34
26,36...16,...66...76
01:12:00
7,27
albinlotto
jocia
sambiana....IDE PRIMARY MASTER...to jest dwardy dysk nie ustawiaj ..dlaczego dobrze uruchmienie startowy
Dopisano wygrane multi multi
dobra juz znikam...
ta tabelka jest lepsza
moge grac dalej
moge grac dalej
nowa tabelka jest do gitu od czasu do czasu TS przydala by sie ta pierwsza tabelka
albinlottoo....ten bonus czeka na mnie.wiec spokojnie
sambiana...wiem wiem ...kiedyś robiłem rózne formaty system xp , vista , vin 7 i inne np black edition
dobra juz wychodze i znikam..
kriss22221 ja ci go zgrane z przed nosa
jocia pierwsza tabelka byla tzw full wypas
Bonus Multi Multi: 770 000 złotych
Uwazajcie.. .
Przy granicy Czech, Niemiec i Polski pojawiła śię burza z gradem.. .
/chodzi o okolicę Bolesławca/.
Przy granicy Czech, Niemiec i Polski pojawiła śię burza z gradem.. .
/chodzi o okolicę Bolesławca/.
na tej 1 tabelce było ze padło 96 9/9
jocia....nie na ltto tylko tu...w wygranych
było 5 x 10/10 też
najfajniej wyglądało 4/10 x 4
jocia
u mnie 6/14 dało 3/10 i 4/10
najfajniej wyglądało 4/10 x 4
jocia
u mnie 6/14 dało 3/10 i 4/10
jocia tamta tabelka byla bledem a blad juz pasko usunol
Yocia
masz pierwsze wyniki expressa w ksiażeczce ?
Z ilu liczb losowali i w jakim okresie ?
masz pierwsze wyniki expressa w ksiażeczce ?
Z ilu liczb losowali i w jakim okresie ?
ok, rozumiem, były widocznie różne - kiedyś wspominałaś o jakiejś z wynikami - skojarzyłem z taką, jaką dawno dawno temu miałem ja
moze jeszcze mam..ale nie mam siły szukać
w 1995 roku sześć zakładów Lotto.. kosztowao :0,74 groszyw tym 0,12 groszy na kulture fizyczną
w 1995 roku sześć zakładów Lotto.. kosztowao :0,74 groszyw tym 0,12 groszy na kulture fizyczną
Teraz wiecej kosztuje, bo musi Smuda budowac pałac i Lato... zbiera dla prapraprapraprawnuków
Znikam.. .Miłego dnia.. .
Robal
znalezione w necie
3.05.2009
Opis gry liczbowej Express Lotek
"Express Lotek jest najtańszą grą organizowaną przez Totalizator Sportowy (lotto.pl). W grze tej losowane jest 5 liczb z przedziału 1-45. "
znalezione w necie
3.05.2009
Opis gry liczbowej Express Lotek
"Express Lotek jest najtańszą grą organizowaną przez Totalizator Sportowy (lotto.pl). W grze tej losowane jest 5 liczb z przedziału 1-45. "
Mały Lotek
W połowie sierpnia 1973r. narodził się "Mały Lotek", grający skreślali 5 z 35 liczb. Ostatnie losowanie odbyło się 22 stycznia 1986 roku.
W połowie sierpnia 1973r. narodził się "Mały Lotek", grający skreślali 5 z 35 liczb. Ostatnie losowanie odbyło się 22 stycznia 1986 roku.
zawsze express lotek mial 42 liczby 45 mialy zaklady specjalne
Mały Lotek ( Express Lotek )
http://lotto-centrum.com/mini_lotto/wyniki.php5
EDIT:
Mini Lotto(Express Lotek)
Mini Lotto(Express Lotek)
edi8: ale na stronie lotto.pl dla Mini Lotto są podawane wyniki powyżej 42, nawet teraz po zmianie strony.
daj sobie zakres od 1 lipca 1977 roku i zobaczysz... u mnie na stronie też są takie wyniki
http://www.lotto.pl/mini-lotto/wyniki-i-wygrane
/wyszukaj
1977-09-21
62 losowanie "mini" wylosowane liczby - 17,23,25,38 i 46
/wyszukaj
1977-09-21
62 losowanie "mini" wylosowane liczby - 17,23,25,38 i 46
Naprawiono problem z dublowaniem wpisów. Aby skorzystać z nowej wersji należy odświeżyć stronę np. klikając w logo strony w lewym górnym rogu
Panie marku > problem został usunięty wczoraj. Nie ma żadnego problemu. Proszę sprawdzić.
1007809. jocia 2012-07-05 (15:10) Polska
...
w 1995 r zakład kosztował...
właśnie ten drobiazg - cena...
nie mam danych z '95 ale w '98r za 3/6 płacili trzy, a trochę później - po podwyżce - pięć złotych...
28-01-98
stwierdzono 398271 3/6 po 3 zeta i dwie 6/6 po 454239,40,-
...
w 1995 r zakład kosztował...
właśnie ten drobiazg - cena...
nie mam danych z '95 ale w '98r za 3/6 płacili trzy, a trochę później - po podwyżce - pięć złotych...
28-01-98
stwierdzono 398271 3/6 po 3 zeta i dwie 6/6 po 454239,40,-
P.Pasko oj przepraszam własnie sprawdziłem super dziękuje
Nie ma to jak dobra firma Pana Pasko
Nie ma to jak dobra firma Pana Pasko
problem z dublowaniem wpisów był również spowodowany faktem, że wskoczyła nam numeracja powyżej miliona faktycznie przeoczyłem jedną rzecz przy łataniu skryptu i dopiero teraz zauważyłem
Panie Pasko mam takie pytanie z innej beczki.Czy dalej istnieje pomnik w Rzeszowie
@Pasko, napisz mi za jaki okres potrzebne są rzetelne wyniki Express Lotka, czyli do 42.
nawiasem mówiąc ...ta strona na której znalazłam wieści o ekspres lotku to jakaś podróba Multipasko....nawet zielony kolor mieli
Robal chyba się doktoryzuje(albo już i lepiej) z historii gier liczbowych w PRL.
edi: problem występuje do końca roku 1978. Od początku roku 1979 nie ma już takich sytuacji.
Zaraz przeszukam archiwum - bo chyba mam te wyniki zawarte kiedyś w ich firmowym miesięczniku...
edi8...szukaj www jest tam pełno archiwalne wszystkie wyniki
kathy: to kiepska coś tamta strona skoro podaje błędne informacje
wesoły autobus - bez urazy - skoro nawet strona teesa podaje wyniki ekspressa - mini powyżej 42, to o jakich prawidłowych informacjach mowa ?
paskooo....zobacz wyniki mini lotto nr los 2191 i nastepnie 2425
a gdzie jest nr 2192 i reszta....
----
http://www.vlotek.republika.pl/el.txt
-----
twój link tez masz popełne błedne nr los tylko mini
a gdzie jest nr 2192 i reszta....
----
http://www.vlotek.republika.pl/el.txt
-----
twój link tez masz popełne błedne nr los tylko mini
sambian: jak tam laptop. na primary master powinieneś móc zmienić na CD/DVD poprzez klawisz Page Up/Page Down. Sorki ale dopiero zobaczyłem Twój wpis
krzysio... ale to nie mój plik. Ja jestem zgodny z lotto.pl w tych starych losowaniach.
p. Januszu witam wypoczeci, opaleni z bagażem pięknych wspomnień?Jakie wrażenia z Malty?Ps. witam na zielonej
nie no na Malcie spoczko Również witam na stronie z powrotem bo chyba też miała Pani przerwę
Pasko to nie laptop a stacjonarny, i z tym rozruchem sobie poradzilam, ale i tak nie wiele mi to dało bo nie mogę sformatowac bo nie dochodzi do tego momentu przestaje odpowiadac
Pasko a nie wiesz czym jest spowodowane ze nic szczegolnego na kompie nie robie a mi użycie procesora nagle do 100% wskazuje i kompa przestaje odpowiadac, i jedynie reset
Niestety, ale ten "Toto Sport", czyli wychodzący kiedyś miesięcznik TS podawał archiwalne wyniki losowań wszystkich swoich gier jedynie w formie statystycznych zestawień częstotliwości losowań liczb za poszczególne lata.
Tak więc nie mam jednak zestawu tych wyników Express Lotka, choć wyprawa na poddasze opłaciła się, gdyż odszukałem tam dawno poszukiwaną książkę
Tak więc nie mam jednak zestawu tych wyników Express Lotka, choć wyprawa na poddasze opłaciła się, gdyż odszukałem tam dawno poszukiwaną książkę
sambiana...tak bardzo dobrze wiesz 100 procent procesora ..to się grzeje proca nie powinno być ..
Krzysio pojawia się w trayu taki kwadracik i jest cały na zielono i komp się wiesza
Czy z tych poszukiwań i porównań może wyjść hasło-"komuno wróć"
edi8: to zapodaj jakąś statystykę zbiorczą to porównamy w Testerze liczb
wszystko pieknie, ale analiza parek w multipairs pokazuje bledy,
pary ktore nie bylo kilkadziesiat losowan a pokazuje ze byly z 5 losowan temu, szok
pary ktore nie bylo kilkadziesiat losowan a pokazuje ze byly z 5 losowan temu, szok