Wpisy 1 007 113 – 1 007 212
4 lipca 2012 20:23 → 4 lipca 2012 21:38, 100 wpisów
Dorotka.. .
Teraz narzekasz na.., a zimą będziesz za nim...tęsknić.. .
Teraz narzekasz na.., a zimą będziesz za nim...tęsknić.. .
Jeden śledzik wychodzi z psiną.
dobry wieczor wszystkim
kathy
emerytka
dorotka
torsan
krisss wszystkiego najlepszego i 6/6
kathy
emerytka
dorotka
torsan
krisss wszystkiego najlepszego i 6/6
edi8 ciekawe dlaczego przy grze w kosci za parke 4 stawka jest 1:9 a za parke 1 lub 6 30:1przeciez prawdopodobienstwo jest takie samo
widze ze nikogo nie ma to ja tez uciekam wlece Was odwiedzic pozniej
scolls...odwiedz twoje mamuska ..nie tu na czacie
dobra juz znikam...
nie ma tak dobrze wygrac nie dają to trzeba zaiwaniac a nie marzyc o Vegas
scolls...ja tak chce gapić na xxx ... a ty masz twarda rura na dole ..ty nie powiesz tuu koniom
jeszcze do konca przyszlego tygodniaa potem no chyba ze jednak daja wygrac to Vegas
>>
Ostrzegałem przed opadami w okolicy Olsztyna A ta wiadomość pochodzi z Jedynki.. .
" W miejscowośći Bisztynek spadł grad wielkośći ...kurzych jajek, zniszczył dachy w całej miejscowośći.. . Grad powybijał szyby w samochodach, zniszczył karoserie"
Ostrzegałem przed opadami w okolicy Olsztyna A ta wiadomość pochodzi z Jedynki.. .
" W miejscowośći Bisztynek spadł grad wielkośći ...kurzych jajek, zniszczył dachy w całej miejscowośći.. . Grad powybijał szyby w samochodach, zniszczył karoserie"
lila....
krzysio Lila prosze nie zaczynać bo dopiero co wszedlem a juz sie zaczyna
scols ...facet najwiecej gapią tylko tyłka kobita niz biust... ty wiesz jak tak chciałesz
Lila.. .
amour...
edi8 czyli wychodzi ze trzeba sie przerzucic na kosciłatwiej wygrać
amour
amour
lila....tak bardzo dobrze pijak nie powinno wejście do auta
--------
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OVolsPO54Yk
--------
--------
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OVolsPO54Yk
--------
Lila...wiem wiem ...wiecej stoi albo siedziec przy kompie koniom jak scols tak chce wszystko
krzysio zobacz ta cipka w BMW
http://www.youtube.com/watch?v=SWRYaqGGN0o
Lila Ty tak nigdy nie rob
http://www.youtube.com/watch?v=SWRYaqGGN0o
Lila Ty tak nigdy nie rob
hmm w kwestii na co lubi patrzeć mężczyzna, ja lubię patrzeć na całokształt kobiety, w sumie piersi czy tyłek nie interesują mnie aż tak jak jej charakter, osobowość, aparycja. Owszem musi być atrakcyjna, ale liczy się całość
amour nie wal sciemy wiadomo ze i tak pierwsze wrazenie jest najwazniejsze a pozniej mozemy pogadac o IQ
scols..widziałem www ..ooto pijana kobiotoo w samochodze...ona powinno w domu siedzie ..nie tam na ulicy potrafią śmierc
scolls, no ja nie lubię np dużych piersi, tyłek ok, im zgrabniejszy tym lepszy, ale jeśli dziewczyna jest ok, fajnie się gada i jest miła ładna z buzi itd to jest według mnie starczy
krzysio..Patrz tu jak baba łapie ciężko pion http://www.youtube.com/watch?v=Mf7ri9L-cdw&feature=related
kawal dla wszystkich ale jest w tym ziarenko prawdy:
Pewien młody mężczyzna miał 3 przyjaciółki.
Po pewnym czasie miał zdecydować, którą z nich poślubi.
Aby ułatwić sobie wybór, zrobił im test.
Każdej z nich dał po 1000 dolarów.
Pierwsza z nich poszła do sklepu, kupiła sobie sukienkę, buty, piękny kapelusz i poszła do fryzjera.
Przyszła do niego z powrotem i mówi:
- Chcę być najładniejsza dla ciebie, ponieważ cię kocham.
Druga przyjaciółka poszła do sklepu kupiła strój piłkarski, telewizor, wideo i 1000 puszek piwa.
Przyszła do niego i mówi:
- To są moje prezenty dla ciebie, ponieważ cię kocham.
Trzecia z nich zainwestowała te pieniądze w nieruchomości, po krótkim czasie podwoiła sumę.
Znowu zainwestowała i znowu podwoiła i tak kilka razy, aż dorobiła się takiego majątku, że była ustawiona do końca życia.
- Zarobiłam to wszystko z myślą o naszej wspólnej przyszłości, bo cię kocham.
Młody mężczyzna był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami, przemyślał wszystkie odpowiedzi...i ożenił się z ta która miała największe cycki!
Pewien młody mężczyzna miał 3 przyjaciółki.
Po pewnym czasie miał zdecydować, którą z nich poślubi.
Aby ułatwić sobie wybór, zrobił im test.
Każdej z nich dał po 1000 dolarów.
Pierwsza z nich poszła do sklepu, kupiła sobie sukienkę, buty, piękny kapelusz i poszła do fryzjera.
Przyszła do niego z powrotem i mówi:
- Chcę być najładniejsza dla ciebie, ponieważ cię kocham.
Druga przyjaciółka poszła do sklepu kupiła strój piłkarski, telewizor, wideo i 1000 puszek piwa.
- To są moje prezenty dla ciebie, ponieważ cię kocham.
Trzecia z nich zainwestowała te pieniądze w nieruchomości, po krótkim czasie podwoiła sumę.
Znowu zainwestowała i znowu podwoiła i tak kilka razy, aż dorobiła się takiego majątku, że była ustawiona do końca życia.
- Zarobiłam to wszystko z myślą o naszej wspólnej przyszłości, bo cię kocham.
Młody mężczyzna był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami, przemyślał wszystkie odpowiedzi...i ożenił się z ta która miała największe cycki!
lila...
lila ...wiem wiem tak jest zycie ..mąz szuka pijana zona na ulicy
lila....no trudno kobita ma iina sprawa chce tam pokazać naga ..wiem brzydkie wygląda
krztsio...noga jak noga ale jak już jest dupa na wierzchu to masakra
krzysio..patrz scollsa nagralihttp://www.youtube.com/watch?v=jtAEJs-jVd8&feature=related
witaj gaja
lila dobrze że nie napi....la grad wielkości
strusich
jaj
to byłby chyba koniec świata
lila dobrze że nie napi....la grad wielkości
strusich
jaj
to byłby chyba koniec świata
xelom...widziałam ten grad dzisiaj w TV.Masakra.Auta do remontu,dachy,masakra
Przyszedłem podpisać kartę
scolls ...ty rozmawiałeś z telefonem UK
lila..wiem wiem ...ja nic nie uzywam telefonu nic kiedyś ...jeden mój tata wiecej gadać tam w domu ..tez tam w samochodze podczas jazdy