Wpisy 1 006 406 – 1 006 505
3 lipca 2012 21:22 → 3 lipca 2012 21:58, 100 wpisów
Lila...
Lila..jak pogoda u ciebie będzie burza
U mnie chyba będzie
Nad warszawą bodobno przeszła silna burza
Nad warszawą bodobno przeszła silna burza
Lila...
torsan...
torsan...
kuźwa jak w koszu zapomniałem grzebać a była kobita za ladą dziś
a była kobita bo ona niska a jak facet jest to widzi wszystko bo jest wysoki
torsanie ..nie tam u ciebie szuka leteriada w koszy ...lepiej tam na śmietnik na ulicy moze jest pełno
krzysio-nie no na ulicy w koszu grzebał nie bede bez przesady już
krzysio744
Szczerze ? całkiem szczerze, to nie ogarniam - i nie ma nawet, co próbować ogarniać
pewnie
torsan - grzebanie jest ... Słyszałem o takich, co wygrzebali niezłą kasę - psss - sprawdzaj wszystkie losy
Szczerze ? całkiem szczerze, to nie ogarniam - i nie ma nawet, co próbować ogarniać
pewnie
torsan - grzebanie jest ... Słyszałem o takich, co wygrzebali niezłą kasę - psss - sprawdzaj wszystkie losy
przyznam się ze ja kiedyś (dawno) temu grzebałem w koszu w żb i patrze zdrapka i patrze bliżej a tam 20 zł
robalu..
Nie grzebalem bez celu wyżuciłem kupon nie sprawdzony w mm
torsan
Jakiś gracz co się nie znał wy****lił dobrą zdrapkę
misiu
to dasz robalowałowi numer wpisu gdzie szkalowałem, czy tylko duże literki ?
to dasz robalowałowi numer wpisu gdzie szkalowałem, czy tylko duże literki ?
warto grzebać kasa jest na ulicyczy wiecie ze za kilo plastikowych butelek płcą 0,50 gr
Lila...no własnie kiedyś w zdrapkach tylko było 3 symbole masz wygrywasz i proste
albo puszki pozbierać ode mnie jadąć do jednej z wiosek można tyle na zbierać ze hohoho
Lila...ja tylko poszłem się dowiedzieć w skupie ile płacą jak usłyszałem to się załamałem
Nasz sąsiad z bloku 3 lata zbierał puszki nie sprzedająć po 3 latach sprzedał i wziąl 1030zł
+ 21,5.
Lila...kto pyta nie błądzi
robal ja Ci mogę - jaki miły jesteś / twój pierwszy wpis do mnie na czacie /
a sam /czytałem arch/ nawoływałes do zachowania granic
a sam /czytałem arch/ nawoływałes do zachowania granic
<ziew>
najlepsze kasztany som na placu pigal
klaura je lupi jesieniom
karta nowa ?
najlepsze kasztany som na placu pigal
klaura je lupi jesieniom
karta nowa ?
w piwnicy wszystko trzymał samochodem na dwa razy zabierał
burza będzie u mnie juz się błyska
Jak on 4 kasztelany dziennie wypijał
I facet już nie zyje niestety
I facet już nie zyje niestety
Kto dzisiaj prowadzi...lottoustrojstwo ???
profesorze..ja znam takich Asów co 10 dziennie wypijają i zdrowi że ho ho
prooof ...nie wazne ty jesteś jak rumiunia zbierałeś tam w rowie puszka itp
Witam wszystkich wieczorem
U mnie lało, leje i chyba jeszcze przez jakiś czas lać będzie. Dobrze, ze chociaż zrobiło się trochę chłodniej
U mnie lało, leje i chyba jeszcze przez jakiś czas lać będzie. Dobrze, ze chociaż zrobiło się trochę chłodniej
krzysio.....widziałes jakimi samochodami jeżdżą cyganie i jakie mają domy pobudowane? A ***a żadne nie pracuje
Lila
To przecież Romowie są autorami patentu na zupę na gwoździu, więc nie ma co się dziwić
To przecież Romowie są autorami patentu na zupę na gwoździu, więc nie ma co się dziwić
Medea.. .
lila...widziałem cyganka był u mnie 50 razy ..rozmawiał moje tacie dziwne po polsku
lila
A, czy Ty przypadkiem nie za dużo wymagasz od robaka ? Bo
kto to może wiedzieć ? Ale, jak czipa wsadzą /wiesz gdzie/, to co innego ...
deki
no masz
A, czy Ty przypadkiem nie za dużo wymagasz od robaka ? Bo
kto to może wiedzieć ? Ale, jak czipa wsadzą /wiesz gdzie/, to co innego ...
deki
no masz
medea76
deki..
medea
medea...u nas w Gnieźnie mają takie domy że,musk wysiada a nie pracują nigdzie.Chodzą i sprzedają te swoje walizeczki z nożami albo jeszcze inne badziewie.A najlepiej kupują węgiel.Jada do składnicy,pakują w worki i odjeżdżają,tak samo tankują auta
Dorotka
Deki
Deki
No własnie forsa na ulicy leży
Medea
m.dorotka...powiedz mu 13maxuu ..chce lizaki ..on bedzie przyjdzie tu na czacie
m.dorotka
Lila...ok
Lila
Czyli pewnie Lowarzy lub Kełderzy, bo te ich grupy zawsze były najbardziej obrotne, choć kto wie może oni też się unifikują
Czyli pewnie Lowarzy lub Kełderzy, bo te ich grupy zawsze były najbardziej obrotne, choć kto wie może oni też się unifikują
Lila
Lila...u nas w płocku chodził taki z nożami w walizce do spzedania chciał 400zł
Powiedział nigdy się nie stępią
11,18,21,33
Lila
Gdzieś czytałam, że we Francji Romowie spowodowali konieczność reformy systemu zasiłków dla dzieci, bo doili państwo na grube miliony franków "mnożąc" administracyjnie swoje pociechy, co ułatwiał ich wędrowny tryb życia.
Gdzieś czytałam, że we Francji Romowie spowodowali konieczność reformy systemu zasiłków dla dzieci, bo doili państwo na grube miliony franków "mnożąc" administracyjnie swoje pociechy, co ułatwiał ich wędrowny tryb życia.
medea..nie mam pojęcia ale niezłe z nich złodzieje i przekręty a najlepsze jest to że jak kiedyś miałam sąsiadów cyganów nad jeziorem i raz szczapkę drewna mi pod***olili i zaśmiecili ogród łupinkami od słonecvznika.Poszłam do starszyzny.Dziadka.Ale im dał popalić.Po rękach go całowali.Drewna zwrócili kubik i ogród wygrabilipodobno według nich sąsiadów się nie okrada