Wpisy 1 005 855 – 1 005 954
3 lipca 2012 09:41 → 3 lipca 2012 12:46, 100 wpisów
lidl ma jakościowo o wiele lepsze produkty
w stonce to kefir tylko kupuję
w stonce to kefir tylko kupuję
A w aldiku jest smaczny deser za 6 zł 1 kg wiaderko smaki 4 do wyboru
mykam do pracy
drapaczom, graczom powoooo i
jeszcze o jolkę trza zahaczyć , nuż 50zł w zdrapmanie czeka
drapaczom, graczom powoooo i
jeszcze o jolkę trza zahaczyć , nuż 50zł w zdrapmanie czeka
tak zerkając to tu to tam............
http://www.youtube.com/watch?v=YWf5BLUOhNM
http://www.youtube.com/watch?v=YWf5BLUOhNM
trisetum
No to papka z sody na ranę by zneutralizować toksyny
A może ocet ???? Zawsze mi się myli co w przypadku pszczółki a co osy
No to papka z sody na ranę by zneutralizować toksyny
A może ocet ???? Zawsze mi się myli co w przypadku pszczółki a co osy
sto lat sto lat sto lat niech żyje nam ,jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech żyje nam
trisetum
Na ukąszenie nie pomoże, ale jako ogłuszacz przeciwbólowy jak najbardziej
Na ukąszenie nie pomoże, ale jako ogłuszacz przeciwbólowy jak najbardziej
hej sambiana
w co grasz, największy sukces, jak typujesz - czym się kierujesz ?
jeśli, to nie za osobiste
Max ochlaptusie, jak perła ?
w co grasz, największy sukces, jak typujesz - czym się kierujesz ?
jeśli, to nie za osobiste
Max ochlaptusie, jak perła ?
Hej Robal, gram w multi, typuje nie długo, najwięcej to chyba miałam 3/3 i 6/10, a kieruje się różnie, mam taki swoj system ale na razie go sprawdzam
13maxiiiipisałam wczoraj żebyście się nie całowali bo będą waliły grzmoty
lila
mówisz o 18-ce w mm na o 14-ą ? T
sambiana
- noooo, 6/10 to było 'nawet' już od momentu rejestracji na zielonej, jak widać
mówisz o 18-ce w mm na o 14-ą ? T
sambiana
- noooo, 6/10 to było 'nawet' już od momentu rejestracji na zielonej, jak widać
"zielona" - na stronę multipasko - tak się czasem mówi - w kilku miejscach widziałem
sambiana...za chwilkę nie będziesz zielonaRozkręcisz się i będzie dobrze
Lila
sambiana witam serdecznie kolejnego członka naszego klubu myśliwskiego sekcja polowań na kasę
sambiana witam serdecznie kolejnego członka naszego klubu myśliwskiego sekcja polowań na kasę
nicolla15
zobaczcie - jednak obserwatorzy z teesa z ramienia i na czele trochę się uczą - litery - ich wielkość - w zgłoszeniach do loteriady tym razem, co tym razem zaznaczyli w regulaminie - NIE mają znaczenia
zobaczcie - jednak obserwatorzy z teesa z ramienia i na czele trochę się uczą - litery - ich wielkość - w zgłoszeniach do loteriady tym razem, co tym razem zaznaczyli w regulaminie - NIE mają znaczenia
W tamtym roku
jakąś jedną nagrodę
trafił ktoś - kogo znał ktoś z zielonej ?
jakąś jedną nagrodę
trafił ktoś - kogo znał ktoś z zielonej ?
robalku...ja się logowałam wczoraj na loteriadzie i zgłaszałam kupon za darmo
nicolla
w loteriadzie - co byś chciała wyszarpnąć ? samochód ?
w loteriadzie - co byś chciała wyszarpnąć ? samochód ?
Lila
Tak pół na pół czyli roboty od cholery, ale robić nie ma jak bo dziewczyny postanowiły sobie poprawić komfort pracy czyli zamienić pokojami. No i w tym hałasie i chaosie pracować się nie da
Tak pół na pół czyli roboty od cholery, ale robić nie ma jak bo dziewczyny postanowiły sobie poprawić komfort pracy czyli zamienić pokojami. No i w tym hałasie i chaosie pracować się nie da
nicolla
To nie zbrodnia Ja musiałam się przedrzeć przez ściany wody w związku z czym do pracy zabrałam tylko klucze do mieszkania, bo żal mi było torebki. A portfel został w niej
To nie zbrodnia Ja musiałam się przedrzeć przez ściany wody w związku z czym do pracy zabrałam tylko klucze do mieszkania, bo żal mi było torebki. A portfel został w niej
nicolla...no też się jakoś głupio tak bez pukonu czuję ale co zrobić jak nie mogę wyjść
coś Ty sambiana - do wskaniania wygranych pukonów na zieloną się przyda - zawsze lepszy od komórki i od denka od słoika
nicolla..Ty mi lepiej nic nie mów.Dzisiaj o 2 w nocy tak waliło że myślałam że już koniec tego świata jest blisko5 błyskawic było.Waliły jedna po drugiej.W noc jasno było jak w dzień .Teraz po tej burzy jest trochę chłodniej
Lila
Nicolla
Sambiana
Nicolla
Sambiana