Wpisy 1 005 801 – 1 005 900
3 lipca 2012 08:15 → 3 lipca 2012 12:02, 100 wpisów
medea76
i chyba o to chodzi ?
" Żyje się tylko raz. A jeżeli żyje się dobrze, ten raz wystarczy " - B.Franklin
i chyba o to chodzi ?
" Żyje się tylko raz. A jeżeli żyje się dobrze, ten raz wystarczy " - B.Franklin
horoskop na wtorek, 3 lipiec:
Wodnik,
Nie będziesz mieć ochoty na myślenie o obowiązkach - postanowisz wziąć sobie dzień wolny i spędzić ten czas w pełni się relaksując. Przeżyjesz magiczne chwile, a Twój związek jeszcze bardziej się dzięki nim scali. W rozmowach będziesz miał możliwość rozwiązania pewnych niejasnych sytuacji.
Wodnik,
Nie będziesz mieć ochoty na myślenie o obowiązkach - postanowisz wziąć sobie dzień wolny i spędzić ten czas w pełni się relaksując. Przeżyjesz magiczne chwile, a Twój związek jeszcze bardziej się dzięki nim scali. W rozmowach będziesz miał możliwość rozwiązania pewnych niejasnych sytuacji.
majwoj
U mnie jak pisałam wyżej całą noc lało i wiało na przemian. Do pracy szłam w strugach wody po kałużach do kostek. Przed chwilą przestało i nawet mogliśmy zgasić światła w biurach, bo było ciemno jakby był wieczór. Koleżanka przed chwilą wróciła z zewnątrz i stwierdziła, że jeśli temperatura dalej będzie się podnosić to będziemy mieli saunę na świeżym powietrzu
U mnie jak pisałam wyżej całą noc lało i wiało na przemian. Do pracy szłam w strugach wody po kałużach do kostek. Przed chwilą przestało i nawet mogliśmy zgasić światła w biurach, bo było ciemno jakby był wieczór. Koleżanka przed chwilą wróciła z zewnątrz i stwierdziła, że jeśli temperatura dalej będzie się podnosić to będziemy mieli saunę na świeżym powietrzu
Witam wszystkich. Dzisiaj wydrapane w ex pensji 20zł , 20zł i 10 zł
mirnam
Podziwiam i zazdroszczę, bo u mnie ostatnio co zdrapka to pustak. A przepraszam w tej nowej dużej krzyżówce wydrapałam 5 złotych czyli w tym jednym przypadku przynajmniej wyszłam na zero
Podziwiam i zazdroszczę, bo u mnie ostatnio co zdrapka to pustak. A przepraszam w tej nowej dużej krzyżówce wydrapałam 5 złotych czyli w tym jednym przypadku przynajmniej wyszłam na zero
majwoj > podaje kody A302ED0010 /E3025C711C /93010ECADF /13010D214F
gg36
Ja za to odpuściłam sobie proste zdrapki czyli O/R i Zdrapmana. Jeśli już coś wydrapię to wyłącznie w tych bardziej kapitałochłonnych
Ja za to odpuściłam sobie proste zdrapki czyli O/R i Zdrapmana. Jeśli już coś wydrapię to wyłącznie w tych bardziej kapitałochłonnych
gg a wygrana przez przypadek bo chciałem trzecia a wyciągnęła się czwarta więc wziąłem dwie i w czwartek było 20zł a trzecia pusta. Jakbym wziął trzecia i byłby pusta to bym więcej nie brał. A tak poszedłem za ciosem
ja już 2 loteriady w kosz rzuciłem, ale z jolką interes ubiję i będziesz miał jej pod dostatkiem
majwoj
w zeszłym roku po 70 loteriad dziennie wklepywałem i w dupie je mam
w zeszłym roku po 70 loteriad dziennie wklepywałem i w dupie je mam
gg36
Xingo jeszcze nie próbowałam. Ciekawe czy gdzieś jeszcze u mnie jest ?
Xingo jeszcze nie próbowałam. Ciekawe czy gdzieś jeszcze u mnie jest ?
mirnam
jak z jednej paczki wyciągnąłeś 2x20 i 10 to wyciągnąłeś już gwarantowane wygrane (2x20zł)
jak z jednej paczki wyciągnąłeś 2x20 i 10 to wyciągnąłeś już gwarantowane wygrane (2x20zł)
loteriada kolejny haczyk aby wiecej w ts zostawiac nie powiem jak tam zagram za 5 zeta to kod wklepie ale nie żeby dla kodów kupować kuponiki
------------------------------------
dziś zero w zdrapmanach
------------------------------------
dziś zero w zdrapmanach
trisetum
ciekawe kto pierwszy z mp drapnie 50 i 250zł w zdrapmanie
ciekawe kto pierwszy z mp drapnie 50 i 250zł w zdrapmanie
dziś nawet osobno ten kod dostałem a wczoraj na jednnej dłuuuuugiej kartce
gg36
U mnie widziałam je jakiś czas temu i tylko w dwóch kolekturach. Najśmieszniejsze jest to, że jak wydrapałam w super7 77 zł i pochwaliłam się znajomym to już na drugi dzień po zdrapce nie było w mieście śladu
U mnie widziałam je jakiś czas temu i tylko w dwóch kolekturach. Najśmieszniejsze jest to, że jak wydrapałam w super7 77 zł i pochwaliłam się znajomym to już na drugi dzień po zdrapce nie było w mieście śladu
medea
jolka s7 nawet jedną paczkę dz. sprzedaje-- taki popyt na tą drapke-- poprzednio tylko ex.pensja tak się sprzedawała
jolka s7 nawet jedną paczkę dz. sprzedaje-- taki popyt na tą drapke-- poprzednio tylko ex.pensja tak się sprzedawała
lidl ma jakościowo o wiele lepsze produkty
w stonce to kefir tylko kupuję
w stonce to kefir tylko kupuję
A w aldiku jest smaczny deser za 6 zł 1 kg wiaderko smaki 4 do wyboru
mykam do pracy
drapaczom, graczom powoooo i
jeszcze o jolkę trza zahaczyć , nuż 50zł w zdrapmanie czeka
drapaczom, graczom powoooo i
jeszcze o jolkę trza zahaczyć , nuż 50zł w zdrapmanie czeka
tak zerkając to tu to tam............
http://www.youtube.com/watch?v=YWf5BLUOhNM
http://www.youtube.com/watch?v=YWf5BLUOhNM
trisetum
No to papka z sody na ranę by zneutralizować toksyny
A może ocet ???? Zawsze mi się myli co w przypadku pszczółki a co osy
No to papka z sody na ranę by zneutralizować toksyny
A może ocet ???? Zawsze mi się myli co w przypadku pszczółki a co osy
sto lat sto lat sto lat niech żyje nam ,jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech żyje nam
trisetum
Na ukąszenie nie pomoże, ale jako ogłuszacz przeciwbólowy jak najbardziej
Na ukąszenie nie pomoże, ale jako ogłuszacz przeciwbólowy jak najbardziej