Wpisy 10 045 – 10 144
10 stycznia 2008 17:57 → 11 stycznia 2008 14:17, 100 wpisów
Z tobą Alicjo,chociażby od zaraz i nawet na koniec swiata Pozdrawiam
obserwator tu nie wolno pisac dziwnych rzeczy bo potem inni sie obrazaja a sa tacy
pogadac zawsze mozna o.... roznych rzeczach ,ale umilkli Ci co tak duzo krzyczeli
A tak na poważnie , Interesuje mnie wyjazd do pracy w Irlandii bądż w U.K. Zastrzegam od razu że interesuje mnie wyjazd do legalnej pracy na przygotowany grunt.Nie myślał bym wtedy o wygraniu w M.L. jak niektórzy marzyciele na tym forum. Chociaż jak mówi piosenka "Każdemu wolno kochać" i .... marzyć też Pozdrawiam.
Mam nadzieję Alicjo , że Ty się nie obraziłaś, a o innych się nie martw , bo ci co sie obrażają moimi wpisami są niepoważni. Pozdrawiam.
Legalna praca to tylko co sie obiło mi o uszy to albo ,ktos kto juz tam pracuje albo załatwiona przez urzad pracy u mnie w miescie tak własnie ludzie sobie radza z wyjazdami
Szkoda Alicjo, że jesteś już zajęta , bo z Tobą to z bym wyjechał na "Żywioł" Poza tym dziękuję za podanie tych 2 sposobów na legalny work,ale znajomych w U.K. nie posiadam ,a z U.P mam niemiłe doświadczenia Pozdrawiam.
dzień jak codzień ciągle gramy - przegrywamy wygrywamy - ot rozrywka doskonała ,ale ja nie o tym wszystkich zainteresowanych termometrem odsyłam do ambulatorium tam na pewno są :))ale na poważnie polecam serwis HYZLOTTO tam jest taki program z temperaturą liczb ,ale ciężko trafić powodzonka wszystkim grającym narka :))))))
Błagam Was,drodzy forumowicze, nie piszcie o liczbach PEWNIAK. Nic na tym świecie nie jest pewne. Na takiej zasadzie , mogę Wam powiedzieć , że dziś na pewno nie padnie liczba typowana przez wielu z Was 27.
Nie był bym taki pewien.
Pewne jest tylko t że padnie 20 liczb w M.L. z zakresu 1 do 80 , i to pod warunkiem , że zostanie przeprowadzone losowanie o godz. 21.55.Pozdrawiam.
obserwator urzad pracy to nie taka zła instytucja tylko trzeba miec chody ,tak jak wszedzie ,to nowy cud a podobno cudów nie ma .na koniec swiat nie wybieram sie bo strasznie nie lubie sie pakowac a pogadac dla odskoczni dnia codziennego zawsze mozna to nie grzech
...puść a się przekonasz do tego 2 12 20 18 jak nie trafisz kup sobie piwo i chluśnij aż się uśpisz pozdrowionko
Dzięki Alicjo. Mądra z Ciebie dziewczyna.Pozdrawiam.
obserwator wyjazd z mojego miasta do Irlandii w zawodach wykwalifikowany fryzjer meski,rzeznik,personel lotniczy ,pomocnik pielegniarki praca pewna
dzieki za pochwały ,jestem uczynna czasami jak mam dobry dzien.
O.K..Zorientuje się jak jest w moim U.P. Dzięki.....
Podaję liczby ,które dziś prawdopodobnie nie padną: 2,20,23,27,31,69 Pozdrawiam
dodatkowo: 26,12,18
obserwator sa tez strony pewne 100% www.eures.praca.gov.pl www.psz.praca.gov.pl wyjazdy pewne i legalne z pewnym gruntem.tyle moge zrobic
Dzięki..........
co obeserwator słabo zarabiamy?:)witaj w klubie hehe.po studiach człowiek i sie jebie na 4 brygadówce nie bede pisał za ile hehe ale czekam na cud w polsce chyba taki sam bedzie jak trafienie 6/6 badz 10/10;)
witam takie numerki na dziś:
3: 19,25,34
9: 1,10,13,14,35,44,62,68,75
:)
3: 19,25,34
9: 1,10,13,14,35,44,62,68,75
:)
Juz pisałam cudów nie ma ,a pracowac trzeba (ten kto musi)a grac nalezy bo to zawsze jest nadzieja ,ze sie stanie cud i wygramy.
Masz rację Alicjo ,warto grać i mieć nadzieję , ale trzeba być rozważnym,bo jak ktoś napisał na tym forum ,grając przez 10 lat po 1 kponie M.L + i D.L. mozna przegrać aż 100 tys, zł. Czy warto?
wy se dobrze policzcie i zakład duzy to 2 zł i jeden multi 2.50 to razem 4,50 ale niech juz bydzie 5 zl razy 365 dni w roku to dowo nom 1825 zł razy 10lot to je 18250 a nie 100 tys keres nie umi liczyc
Jo pisoł o 1 kuponie, a nie o 1 zakładziku.Na jedyn kupon grajo dzieci, a ni prawdziwi hazardziści Hej.
Do wpisu 10068. Spit ,W Polsce cudów się raczej nie spodziewaj. Po studiach ,czterobrygadówka to tylko u nas normalka.Pozdrawim.
kochani dzien sie konczy ,zaraz losowanie a potem spac a jutro to samo praca ,usmiech ,smutek i nadzieja ,ze moze sobie pogadamy.kołysanek spiewac Wam nie bede ale dobrej nocy zycze i kolorowych snow
Witaj Opa co tam u ciebie
do wpisu 10072 obserwatorze wejdz w dziale typowań na nick matycz i przeczytaj myśl drogiego mi przyjaciela KACZORA a będziesz wiedział czy warto ---a jednak skusiłeś się na 27 i resztę z moich propozycji życzę wygranej pozdrawiam :))))
droga alicjo co do cudów a i owszem są tylko trzeba uwierzyć że się zdarzą a w najmniej oczekiwanym dla nas momencie sie zdarzy :)
opa obraziłes sie czy cos podobnego
...ale tylko wtedy gdy uwierzymy i na pewien czas zapomnimy jaki to cud a napewno przyjdzie znam z autopsji
Zgadzam sie Keny co do jednego: Ryzykujmy rozsądnie,Bo granica miedzy miłym hobby a uzaleznieniem jest bardzo cienka,niczym pajęczyna i nawet nie zauważysz kiedy ją przekroczysz.Tego Ci nie życzę. Dobrych marzeń.
O tej godzinie,już po ptokach.
No super lepiej pasc nie mogło;)ja zadowolona a jak wy?
5 na 9 mało,ale zawsze coś.
Mój fajnie celnoł nick Marian.Sz ;)
A ja mam 4/6 tylko ta kwota wygrana cosik mizerna. OBSERWATOR odradzam Irlandie tam juz jest druga Polska.
Grzegorz Marian celnoł tak 1z1\2z2\3z3\4z5.Miałam puszczone w profie i w totku.Mój czasem umie zabłysnąc ale tylko czasem hehe ;)
Dlaczego odradzasz.Czy tam już byłaś? Z tego co mówią w TV zarobki są tam nawet 5 razy wyższe,niż u nas w Polsce za tą samą pracę. Pozdrawiam.
Witam wyspaliście się ja chyba tak ,witaj OPa jak tam gdzies jestes pijemy kawe ,,a mi sie udało 5/10 zawsze cos .
Obserwator jakiej ty pracy szukasz moze bede mogla tobie pomoc .podaj zawod i miasto
Witam.
Tak w ogóle to sprawa jest bardzo trudna.Wiadomo że każda metoda jest dobra - która jest skuteczna.Wiadomo także że marzenia się spełniają/wystarczy głośno je wypowiedzieć podczas spadającej gwiazdy z nieba/Np. wczoraj spróbowałem tego --i cóż -zdążyłem doliczyć tylko do trzech- a ona już na ziemi.Może ktoś ma sposób na to aby one jakoś wolniej spadały?Ciekawe czy ten numer przeszedłby z gwiazdami filmowymi--bo wtedy -samolot ,spadochron i tylko odliczać -- nawet do 80--nie nie przecież 20 tylko losują.
Gratuluję Eeelllaaaa -jesteś napewno Gwiazdą--także Grzegorzowi Marianowi--oby już teraz tylko 5/5 albo 10/10 wchodziło
Na dziś;
6.18.29.38.42.59.66.70.
5.16.18.20.30.44.51.71.
Pozdrawiam i najlepszego.
Tak w ogóle to sprawa jest bardzo trudna.Wiadomo że każda metoda jest dobra - która jest skuteczna.Wiadomo także że marzenia się spełniają/wystarczy głośno je wypowiedzieć podczas spadającej gwiazdy z nieba/Np. wczoraj spróbowałem tego --i cóż -zdążyłem doliczyć tylko do trzech- a ona już na ziemi.Może ktoś ma sposób na to aby one jakoś wolniej spadały?Ciekawe czy ten numer przeszedłby z gwiazdami filmowymi--bo wtedy -samolot ,spadochron i tylko odliczać -- nawet do 80--nie nie przecież 20 tylko losują.
Gratuluję Eeelllaaaa -jesteś napewno Gwiazdą--także Grzegorzowi Marianowi--oby już teraz tylko 5/5 albo 10/10 wchodziło
Na dziś;
6.18.29.38.42.59.66.70.
5.16.18.20.30.44.51.71.
Pozdrawiam i najlepszego.
multicorka wiesz co wiele myślałam i mam swoje pewne wnioski ja nie wierze w zadne statystyki(tu mi sie oberwie od Matycze penie:P) ja zawsze typuje na przeczucie nie skupiam sie parka nie parka poprostu liczba nie patrze co z czym lata kiedy lata czy latało czy stało poprostu skupiam sie na liczbie,podoba mi sie to ją typuje.Nie wiem czy to dobry sposób ale taki mam i go nie zmienie.Kazdy z nas ma dobre passy i złe nie ma ludzi co codzień typują bezbłędnie wszystkie liczby.Jednym sie udaje jednym nie i tak po malutko leci.Zauwazyłam jeszcze jedno na moich nickach i nie wiem czemu tak sie dzieje np na eli idą mi parki na eli2 trójki a na ktosi pewniaki nigdy sie nie skupiam na jaki nick daje liczbe poprostu daje a tak to sie układa.I gwiazdą nie jestem są tu ludzie co typują rewelacyjnie a ja poprostu czasem mam farta.Pozdrawiam Cie serdecznie.
Ja tylko raz w zyciu widzialam spadającą gwiazde pomyślałam marzenie a one sie spełnilo;)Na 2dni coś z tego powinno pasc18,22,23,47,55,65,wymieszac na parki i trójki;)
dziś rozmawiamy o gwiazdach
alicja liczymy na gwiazdke z nieba ;) moze byc manna tyz ;)
Alicjo,ja liczę na szczęśliwą gwiazdę.Myślę że skoro jest dużo ludzi życzliwych,to nam pozwoli wygrać 6/6 w D.L lub 10/10 w M.L bo w zespołowym myśleniu jest ogromna siła.Pytasz o zawód, Ja wykonywałem ich bardzo dużo,i niema sensu ich wymieniać,bo i tak za granicą musimy wykonywać te najczarniejsze.Ważne żeby się załapać do jakiejkolwiek pracy.Pozdrawiam.
obserwato miasto
Warszawa
Ty obserwator nie masz pracy ,to ja ludziom w miescie które ma tylko 50 ty,mieszkancw potrafię załatwic prace a ty w warszawie masz problemy
Wej na te stony co wczoraj Tobie przesłałam
Wej na te stony co wczoraj Tobie przesłałam
O.K. już mam kilka miejsc,które by mnie zadawalały Wysyłam C.V O wynikach ,mysle że pozytywnych poinformuję,Nara.
kochani o gwiazdach to będziemy rozmawiać jak coś porządnego trafimy,miałem wczoraj zaryzykować na 27 zle wez,jakby nie było...???
zauważyłem że jeśli przegapię lepszą wygraną to na drugi dzień już tylko wtopa...także na dziś łączcie je w 10 z +,odzdzielnie też z +
Opa nie odpisałes na moją wiadomość
Witam -ja pracuję w kanałach-nie narzekam:), natomiast typuję wyłącznie po analizach, bo nie każda liczba daje mi zmierzyć sobie temperaturę:) Serdeczne gratulacje przede wszystkim dla Mariana i (H)Eli:)
-teraz Ela na pewno nie będziesz się tak dopytywała czy Cię stary kocha:)Ja za samą Twoją intuicję -bez namysłu bym odpowiadał twierdząco. hahah. Myślę,że jest pewniakiem, podobnie jak stary Alicji z Krainy Czarów:) A mówią, że miłość jest ślepa:) -a tu proszę jak się małżeństwa ładnie dobierają:)-nawet typują razem, zazdroszczę:)
http://pl.youtube.com/watch?v=dMicoKO_7KE
(mam nadzieję, że nikt się nie obrazi-bo jestem ponurakiem, ale czasem mi nie wychodzi:) Pozdrawiam, powodzenia dziś:)
-teraz Ela na pewno nie będziesz się tak dopytywała czy Cię stary kocha:)Ja za samą Twoją intuicję -bez namysłu bym odpowiadał twierdząco. hahah. Myślę,że jest pewniakiem, podobnie jak stary Alicji z Krainy Czarów:) A mówią, że miłość jest ślepa:) -a tu proszę jak się małżeństwa ładnie dobierają:)-nawet typują razem, zazdroszczę:)
http://pl.youtube.com/watch?v=dMicoKO_7KE
(mam nadzieję, że nikt się nie obrazi-bo jestem ponurakiem, ale czasem mi nie wychodzi:) Pozdrawiam, powodzenia dziś:)
21,51,55,65,76
25,44,67,73,78
może dod. to
23,47,21
22,20,72
te liczby to z mojej kartki,także próbujcie,w razie wygranej liczę na waszą finansową pomoc...
POZDROWIENA DLA DODY
MAZURY ZAPRASZAJĄ
Ja stawiam dziś na 1,18,22,13,27 chyba
Prawnikiem -matycz błąd jest ...... ale to dobrze że jest ty kim jest bo ma władzę a siedzę tu i pisze z wami
...Alicjo -masz męża pewniaka-prawnika?:) -dobrze zrozumiałem? Pozdrawiam
Opa ,ale Doda jeszcze nie jest wolna ,dopiero odbyła sie pierwsza sprawa rozwodowa a potem razem z radkiem poszli na zakupy
matycz szukasz porady prawnej ,ja czekam na kremówki
a dla mnie to i doda może śpiewać,czy ja muszę od razu się umawiać...z resztą nie mogę tak jak Ty Alicjo...
...to zależy Alicjo jakim prawnikiem jest, bo sama władza i wiedza nie wystarczy, żeby być dobrym... Pewnie,że będą kremówki z dowozem:) -ale myślałem, że znajdę dziś coś w skrzynce od Rysa, a tu guzik- to do wpisu 10034 -przyślij Rys.
alicjo mąż pewniak? to tylko gratulowac mój jak ta liczba 27 nigdy nie wiadomo hehe;)Matycz ta Marian podbiera mi liczby tylko lepiej je składa hehe;)
...czasem lepiej być dobrym kanalarzem niż złym prawnikiem:) Elu-oskarż Go o kradzież, mąż Alicji Ci pomoże po znajomości:) dostaniesz odszkodowanie:) Pozdrawiam
Mateusz heheh spoko i tak wszystko zostaje w rodzinie ;)
...żartowałem:)-pewnie jak pomógłby Ci mąż Alicji -Ty poszłabyś siedzieć:) czasem tak bywa:)
matycz dla twojej wiadomości moj mąż jest włascicielem firmy tansportowej a prawnik to ...... ?jak ktoś ma cos na sumieniu a nie moze dobrze się bronic to idzie siedzieć .A czy Lepper siedzi ?????
tralalala,na pewno uwierzę...nic nie wiecie o tajemnicach totolotka...dlatego trudno wygrać...he he
piatek zamiast siedzieć w domu i obstawiać lotka to wy gdzies tam latacie bez urazy matycz.
Opa w jakie opowieści podziel się z nami
witam wszystkich przemiłych graczy.to na dwa dni,4o,49,59,69,39,38,71,25,52,powodzenia
Alicjo polubiłem Cię, ale wygląda na to, że to Ty raczej jesteś ponuraczką, żartowałem przecież, nie mam nic do OPY, ani Ciebie, ani Twojego męża, choć nie całkiem -mąż pomoże nam kremówki przewozić i inne sprzęta:)hahah Pozdrawiam, powodzenia
Cześć Mila, kopę lat! A co to zero takie małe w tej 40-stce -czyżbyś nie była pewna, że padnie:) Może sama liczba 4:)? Pozdrawiam, powodzenia
Matycz chyba wybiore sie do Krakowa na te kremówki mały wypad mi nie zaszkodzi a zawsze cos nowego zobacze moze
...dużo gołąbków jest, jak zwykle:) -też można oberwać, już ze dwa razy mnie trafiły, raz w kremówkę:)hahah
jak tylko sie ociepli i corka bedzie zdrowsza zawsze moge zmienic jej klimat na kilka dni i posmakowac kremówek a gołębie to ptaki pokoju i nic do nich nie mam .a opa sie obraził bo nie moze wygrac Opa ja wygrałam drugie zycie to jest dopiero cud