Wpisy 1 004 205 – 1 004 304
1 lipca 2012 16:51 → 1 lipca 2012 17:55, 100 wpisów
scolls moje typu do Thunderball 12,15,25,34,36,-9
ostatnie 2-a los.
4 - 6 - 15 - 25 - 28 14
3 - 6 - 12 - 15 - 21 12 -
ostatnie 2-a los.
4 - 6 - 15 - 25 - 28 14
3 - 6 - 12 - 15 - 21 12 -
majwoj tak tylko ze ja wyslalem Twoje typy na srode i z tego co pamietam bie bylo trafionej ani jednej cyfry
dobra zagram a zobacz to
/www.national-lottery.co.uk/player/thunderball/results/prizeBreakdown.ftl
nawet dupki nie placa za 2 tylko licza 1+1 thu
/www.national-lottery.co.uk/player/thunderball/results/prizeBreakdown.ftl
nawet dupki nie placa za 2 tylko licza 1+1 thu
wczoraj wieczorem puszczałem mini w jednej kolekturze dziś ide do tej samej kolektury i chciałem multi na 8 wysłać obsługa była ta sama co wczoraj a gosc do mnie dowód...
majwoj jak dla mnie nie ma szans aby cos ugrac z powtorki ale jak to mowia pounds dupy nie ma mozna zaryzykowac
a wlasnie apropo kolektury wie ktos może gdzie mozna zasiegnac języka jak otworzyc swoj punkt tzn.kolekture???
zobaczcie co znalazlem apropo otwarcia kolekturydla mnie to jest chore
http://www.biznesforum.pl/lotto-vt3851.html
http://www.biznesforum.pl/lotto-vt3851.html
torsan
2 l. temu jechałem pks sanok i kierowca mnie się pyta czy chcę studencki bilet
2 l. temu jechałem pks sanok i kierowca mnie się pyta czy chcę studencki bilet
torsan mnie jak mialem ponad 30 lat w markecie nie chcieli tez kiedys sprzedac piwa
dokumenty i inne glupoty potrzebne do otwarcia kolektury
ksero NIP i REGON
- zapytanie o niekaralność od właściciela podmiotu i osób przeznaczonych do obsługi lottomatu
- ksero z umowy konta bankowego
- ksero umowy dzierżawy lub najmu lub aktu własności lokalu
- w przypadku dzierżawy lub najmu lokalu zaświadczenie o nie zaleganiu z opłatą czynszową
- rozszerzenie wpisu do ewidencji działalności gospodarczej o punkt: "pośrednictwo handlowo â usługowe"
- w przypadku spółki z o.o. odpis rejestru sądowego RHB
- zabezpieczenie w postaci weksla in-blanco z podpisami dwóch żyrantów ( ich udokumentowany dochód powinien wynosić co najmniej 5 tys. zł brutto łącznie )
- zaświadczenie z Urzędu Skarbowego o nie zaleganiu z podatkami
- zaświadczenie z ZUS o nie zaleganiu z opłatami
- zgoda od właściciela budynku na montaż anteny radiowej na dachu budynku
- protokół uziemienia 2-ch gniazdek elektrycznych do których będzie podłączony lottomat.
Jednocześnie wymagamy, aby przyszli kolektorzy odbyli szkolenie i egzamin wymagany odpowiednimi przepisami.
ksero NIP i REGON
- zapytanie o niekaralność od właściciela podmiotu i osób przeznaczonych do obsługi lottomatu
- ksero z umowy konta bankowego
- ksero umowy dzierżawy lub najmu lub aktu własności lokalu
- w przypadku dzierżawy lub najmu lokalu zaświadczenie o nie zaleganiu z opłatą czynszową
- rozszerzenie wpisu do ewidencji działalności gospodarczej o punkt: "pośrednictwo handlowo â usługowe"
- w przypadku spółki z o.o. odpis rejestru sądowego RHB
- zabezpieczenie w postaci weksla in-blanco z podpisami dwóch żyrantów ( ich udokumentowany dochód powinien wynosić co najmniej 5 tys. zł brutto łącznie )
- zaświadczenie z Urzędu Skarbowego o nie zaleganiu z podatkami
- zaświadczenie z ZUS o nie zaleganiu z opłatami
- zgoda od właściciela budynku na montaż anteny radiowej na dachu budynku
- protokół uziemienia 2-ch gniazdek elektrycznych do których będzie podłączony lottomat.
Jednocześnie wymagamy, aby przyszli kolektorzy odbyli szkolenie i egzamin wymagany odpowiednimi przepisami.
ja piernicze w UK to na tyle dokumentow i szkolen to moglbym otworzyc fabryke produkujaca bron masowego razenia
ja piernicze w UK wystarczy podpisac z national-lottery umowe odebrac lottomat zainstalowac w dowolnym lokalu i juz mozesz wydawac kupony
scolls
a wiesz ile płacą kolektorom od zakładu; kiedyś pisało na lotto.pl 7% od ceny zakładu, czyli np. w lotto 2,40x %= 0,17zł, od dopłaty na stadiony nie ma prowizji
a wiesz ile płacą kolektorom od zakładu; kiedyś pisało na lotto.pl 7% od ceny zakładu, czyli np. w lotto 2,40x %= 0,17zł, od dopłaty na stadiony nie ma prowizji
torsan wysle ale juz mnie nerwica bierze bo dawno tak cienkich wynikow nie mialem
majwoj tym razem nic nie pisze nic nie namawiam jak ktos chetny sam sie zglosi
ja mam swoje ktore wysylam caly czas tych 5 zakladow traktuje jako dodatkowe
torsan to bylo tydzien temu od tego czasu byly juz dwa losowania gdzie nie trafilismy nic
gg36 tak samo jak np za 5 w euromillionsach w sumie to liczy sie tylko glowna no i ewentualnie 5+1 reszta to biorac pod uwage prawdopobienstwo
gg jest dodatkowa losowana ale jak trafisz akurat z bonusem to jest 1/10 wygranej
gg zerknij sobie
www.national-lottery.co.uk/player/lotto/results/prizeBreakdown.ftl?drawNumber=1724
www.national-lottery.co.uk/player/lotto/results/prizeBreakdown.ftl?drawNumber=1724
albo jeszcze gorzej:jak nie wyslesztak jak bylo u mnie u kosmatego ostatnio tez czytalem u krissa i innych
gg36 ja coraz bardziej wierze z to ze to to OBCY maczaja w tym palce ze nie idzie tak łatwo trafic
scolls
jacy obcy; co 10 kulę losują to nie ma się co dziwić że trudno trafić
jacy obcy; co 10 kulę losują to nie ma się co dziwić że trudno trafić
gg36 no niby tak sam rachunek prawdopodobienstwa starczy i nie trzeba nic kombinowac
gg u mnie troszke na 4 minuty chmury zasłoniły słonce i nadal daje jak cholera,chciałem grila zrobić ale w takiej temp,se zostawie to na inne dni kur,,nie ma czym oddychać i cały tydzień ma tak byc ponad 30 +
i tu przypomnialo mi sie jak dawno temu gdy jeszcze nie bylo neta i komputerow tak jak dzis u kazdego w domu pewien moj znajomy zakupil zeszyt z zamiarem wypisania w nim wszystkich mozliwych kombinacji z duzym lotkui.....
jak bym wyslal moj kupon ktory zawsze wysylalem to bym mial 6/7 no ale to sie liczy bo nie wyslany
majwoj ...i nie doszedl nawet do konca wszystkich kombinacji z cyfra 1
scolla standart jak nie wyslesz to wpadna te co masz na kuponie
musze Ci majwoj napisac ze jak to do niego dotarlo to przestal grac wogole
po prostu dostal jak to sie mowi obuchem w łebwczesniej gral nalogowo kazde losowanie raz nawet mial 4/5 w expresa