Wpisy 1 002 516 – 1 002 615
29 czerwca 2012 13:42 → 29 czerwca 2012 15:04, 100 wpisów
Lila to sie spiesz bo po fakcie to bedzie juz za pozno a zostalo tylko 6 godzin do losowania
scolls...weź Ty się otrząśnij i przestań na mnie wymuszać ślub 20% i mi starczy
Lila bez ślubu to tylko niestety lae 10%chyba ze wchodzi w gre noc niepoślubna to mozna podjac negocjacje
scolls..ja Ci dam noc niepoślubna.Albo poślubna albo żadna i do tego jeszcze miesiąc miodowy może co?
Lila tam na dole masz licznik to sobie luknij ile zostalo jeszcze czasu
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/euromillions.ftl
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/euromillions.ftl
scolls...15% bez ślubu,bez nocy i miesiąca miodowego i ani procenta mniej
scolls....ja dałam 20% Ty 10% więc spotkamy się na 15% i gra gitara
scolls..negocjacje zostały zakończone na poziome 15%.Robić z Tobą interes to przyjemność
Witam wszystkich
Wpadłam na chwilę na losowanie, bo dzisiaj mam super zwariowany dzień w pracy. Sprawy ciekawe a czas pędzi jak durny.
Lila, scolls, torsan,
Wpadłam na chwilę na losowanie, bo dzisiaj mam super zwariowany dzień w pracy. Sprawy ciekawe a czas pędzi jak durny.
Lila, scolls, torsan,
Lila 15% z noca nieposlubna i gra gitara i tak drogo wyjdzie ta nocka
scolls...żadnych nocy niepoślubnych bo potem z takiej niepoślubnej się może czasami zrobić poślubna i po co?
scolls....jak chcesz nockę to musisz jakiś burdel w Londynie zahaczyć.Opłacę ci tą noc z jakąś laską.Kij w oko niech stracę
ja ...79,28 albo 44,19
scols ...ty twoje 2 i 7
scols ...ty twoje 2 i 7
scolls i lila
Przypominam, że choć nie podajemy naszych danych osobowych to jest coś takiego jak IP komputera oraz taka fajna instytucja przyrzeczenia publicznego
Przypominam, że choć nie podajemy naszych danych osobowych to jest coś takiego jak IP komputera oraz taka fajna instytucja przyrzeczenia publicznego
emeryt
Dziekuję, ten ich cudny aromat najbardziej jest wyczuwalny właśnie w takie gorące dni róż po zachodzie słońca gdy cała przyroda łapie oddech. A temperetura rzeczywiście u mnie zabójcza aż się nie chce wychodzić na zewnątrz.
Dziekuję, ten ich cudny aromat najbardziej jest wyczuwalny właśnie w takie gorące dni róż po zachodzie słońca gdy cała przyroda łapie oddech. A temperetura rzeczywiście u mnie zabójcza aż się nie chce wychodzić na zewnątrz.
scolls-przewin wyzej czat to zobaczysz pytałem czy wysyłasz te moje numerki dziś czy nie
medea jako prawniczka niech sie wypowie ja sie zgadzam na 15% ale z noca nieposlubna inaczej 10% i ani pika wiecej
Lila
To znaczy, że kolega scolls publicznie ci przyrzekł odpalić dolę z swojej wygranej w angielskiej loterii w formie darowizny
To znaczy, że kolega scolls publicznie ci przyrzekł odpalić dolę z swojej wygranej w angielskiej loterii w formie darowizny
wczoraj pisali, że upały mają nadejść jakie ostatnio były 12 lat temu
scolls
Prawnie owej nocy nie wyegzekwujesz to już nie te czasy i nie ta strefa kulturowa
Prawnie owej nocy nie wyegzekwujesz to już nie te czasy i nie ta strefa kulturowa
medea no ja kazdemu odpale 10% pod warunkiem ze trafnie poda cyferki zreszta pisze to za kazdym razem kiedy prosze o numerki
emeryt
Wypluj te słowa, bo ja mam zaplanowaną wycieczkę do Pragi w przyszłym tygodniu
Wypluj te słowa, bo ja mam zaplanowaną wycieczkę do Pragi w przyszłym tygodniu
Lila za 5% wygranej to ja moge odwiedzic wszystkie domy rozkoszy w Londynie
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
08,11,12,13,23,25,29,31,34,52,54,55,57,59,61,64,67,68,71,80
Plusem jest liczba: 67
08,11,12,13,23,25,29,31,34,52,54,55,57,59,61,64,67,68,71,80
Plusem jest liczba: 67
scolls
anglik.... bara, bara z żoną.
i w pewnym momencie mówi:
-kochanie, czy sprawiłem ci ból ?
- nieeeee, dlaczego ?
-bo sie poruszyłaś
anglik.... bara, bara z żoną.
i w pewnym momencie mówi:
-kochanie, czy sprawiłem ci ból ?
- nieeeee, dlaczego ?
-bo sie poruszyłaś
torsan bo mi Lila mota wysylam ale nie mam tych Twoich jak chcesz to podaj jeszcze raz
Numerki do luftu A teraz muszę znikać, bo właśnie przyszedł kolejny klient na poradę prawną.
Do zobaczenia
Do zobaczenia
medea76
parę razy byłem w Pradze
życzę Ci miłego pobytu i oczywiście, aby nie było gorąco, jeśli nie lubisz
parę razy byłem w Pradze
życzę Ci miłego pobytu i oczywiście, aby nie było gorąco, jeśli nie lubisz
scolls
anglicy sa tacy surowi, że dużo o nich nie ma
może znasz coś na czasie o nich, chętnie przeczytam
anglicy sa tacy surowi, że dużo o nich nie ma
może znasz coś na czasie o nich, chętnie przeczytam
dobra moi drodzy ja musze uciekac a Ty Lilus mysl bo czas lecistanelo na 10% bo nocy nieposlubnej nie wrzuciłaś do stawki
dobra znikam.. teraz juz nie idzie wygrooć ...jeszcze nie ma wyjscie lizaki dziewczyny
robal 36 gdzie tu jeszcze arch prócz czata?
uf pasjonująca lektura
uf pasjonująca lektura
kathy
kathy gralas cos na 14?