Wpisy 1 001 837 – 1 001 936
28 czerwca 2012 19:41 → 28 czerwca 2012 21:16, 100 wpisów
i myslisz ze nie ma szans na powodzenia?przeciez mozna przyjac ze cos co ziastnialo kiedys ma wplyw na cos co bedzie w przyszlosci
dobra moi drodzy ja naprawde musze uciekac zostawiam Was do meczu z tymi przemysleniami moze cos da rade wymyslec skoro jak narazie nikomu za bardzo nic nie wychodzi z trafieniamido pozniej
scolls, nie katuj tego znajomego informatyka globalnym podejściem - niech "tylko" napisze algorytm do polskiego lotka i będzie OK
scolls
Bez ładnych słówek - predykcja, czy tak jakoś -
- podobieństwo wypadania ? A taki sam sprzęt do turlania mają i wszystkie inne warunki ?
Dodam, tylko, że nasze lottomaty są w sieci - to wiedziałem - bo był taki temat, ale, że wszystkie, to mnie zaskakuje
Bez ładnych słówek - predykcja, czy tak jakoś -
- podobieństwo wypadania ? A taki sam sprzęt do turlania mają i wszystkie inne warunki ?
Dodam, tylko, że nasze lottomaty są w sieci - to wiedziałem - bo był taki temat, ale, że wszystkie, to mnie zaskakuje
Robal nie chodzi o sprzet chodzi tylko i wylacznie o wyniki czyli cyferki bede pozniej to podyskutujemy
"i myslisz ze nie ma szans na powodzenia?przeciez mozna przyjac ze cos co ziastnialo kiedys ma wplyw na cos co bedzie w przyszlosci"
scolls >> jak znajdziesz chwile to zerknij w Kybalion
scolls >> jak znajdziesz chwile to zerknij w Kybalion
coś mi się wydaję że scolls nas rozprowadza i przed kompem śmieje się do bólu jak się tu produkujemy.
Scolls.. .
Żeby to miało jakiś sens, to bierz pod uwagę te losowania, w których kulki są wybierane mechanicznie, a nie przez strumień powietrza.. .
Żeby to miało jakiś sens, to bierz pod uwagę te losowania, w których kulki są wybierane mechanicznie, a nie przez strumień powietrza.. .
nie on jeden
Scolls.. .
Jasnowidzowi starczy od 10 do 20% od wygranej.. .
Jasnowidzowi starczy od 10 do 20% od wygranej.. .
Scolls.. .
Powiedz nam np: 1 września, co Ci wyszło.. . Możemy poczekać na wyniki Twoich rozważań.. .
Powiedz nam np: 1 września, co Ci wyszło.. . Możemy poczekać na wyniki Twoich rozważań.. .
Robal.Ty ponawiasz,to ja chyba też mogę??
Dziśiaj zamiast kopania piłki, będzie kopanie po....nogach.. .
1001786. emerytka 46 2012-06-28 (19:10) Chorzów
Robal.
Ładne??
hmmmmmmmmmmmm
no pewnie, że ładne
Nikogo nie ma, to idę sobię.. .
Dzięki Robal
Hej widze ze nie ma duzo chetnych do dyskusji a do tego zapowiada sie bardzo ciekawy mecz to nie ma szans na rozdwojenie sie i proponuje wrocic do debaty po emocjach sportowychJa kibicuje za wlochami choc wygraja pewnie niemcy
marek...no tak,trzeba było ich pilnować bo by jeszcze gdzieś poszły
oby moje ukochane niemcy wygrali
szkoda ze nie ma flagi niemieckiej bo bym pomachał sobie
niemcy gola!!!!!
niemcy gola
lila niemcy to klase maja...
przeciez włosi to tak jak niemycy....zakamuflowana opcja nazistowska
kriss...proszę i sobie pomachaj http://gify.joe.pl/gifs/geografia-i-historia/flagi/powiewajaca-flaga-niemiec.gif
lila....cudowna jestes
kriss....u mnie 2 flagi były w ogrodzie.Polska i Niemiecka a teraz już tylko Niemiecka
lila....prawdziwa Aryjka
scolls...zboczuchu,ty nie pacz tyłeczka tylko żony sobie poszukaj.Mam dla Ciebie kandydatkę a nawet 77