Wpisy 1 001 474 – 1 001 573
28 czerwca 2012 11:27 → 28 czerwca 2012 13:37, 100 wpisów
Wędrusiu a ty przestałeś śnic???
Witam wszystkich
u nas bezzachmurzone...
znowu podwójne wpisy dlaczego???
Islandorka.. .
edi8
sorry, że zawracam gitarę , ale jeszcze spytam - w mini, wiesz, jak gra ? też tak bardziej "z czapki", czy "staty", czy może jakieś ulubione liczby - z dat powiedzmy ? Rozpisuje w jakiś sposób, czy zupełnie pojedyncze zakłady ?
sorry, że zawracam gitarę , ale jeszcze spytam - w mini, wiesz, jak gra ? też tak bardziej "z czapki", czy "staty", czy może jakieś ulubione liczby - z dat powiedzmy ? Rozpisuje w jakiś sposób, czy zupełnie pojedyncze zakłady ?
hej Lilcia
Wedrusiu opracowujesz nowy plan strategiczny na TSchetnie się przyłączę!!!
Lilcie weżmiemy do zespołu i chajdna na TS,ogołocimy ich do gaci...
Lila.. . x 1 000 000 .A co.. .
edi8
'kuponach' ? - 56 zakładów ?
stałe ? - dobry szyper ...
dobrego
'kuponach' ? - 56 zakładów ?
stałe ? - dobry szyper ...
dobrego
Liczby, które nie wypadną są ....bardzo cenne.. .
malutka
Wędrowca netowy
Oooo, no tak, tylko ...
też czasem mają perfidną tendencję
Oooo, no tak, tylko ...
też czasem mają perfidną tendencję
Islandorka.. .
Liczby ze snu podaje czasami.. . Wczoraj na 14 miałem liczbę...20.
Liczby ze snu podaje czasami.. . Wczoraj na 14 miałem liczbę...20.
Wędruisu jakosik jej nie widziałak choc zerkałam...
może muszę miec mocniejsze okulary...
niech i tak będzie ide obiad rychtować...powodzenia wszystkim ja nie gram do wypłaty...
Zobaczymy co Wędruś wymyśli z Lilci cyferek...
Pzdr wszystkich :-*
Lila.. .
>>. Będzie 20 liczb rozpisane na dzieśiątki.. .
>>. Będzie 20 liczb rozpisane na dzieśiątki.. .
wędrowco...ok rób jak uważasz,ja Tych liczb na NIE nie biorę w ogóle pod uwagę
+ 20. Jest.....Może być.. .
szlag
uczę się na pamięć godziny wpisu i mam problem - Pasko coś wspominał o lekkiej zmianie, o pewnych poprawkach - grupowanie wpisów użytkownika i takie - kurde, wiecie gdzie jest ten temat ?
uczę się na pamięć godziny wpisu i mam problem - Pasko coś wspominał o lekkiej zmianie, o pewnych poprawkach - grupowanie wpisów użytkownika i takie - kurde, wiecie gdzie jest ten temat ?
Lila
dla, jak rozumiem pojedynczego użytkownika - masz to mieć dla siebie - chcesz zobaczyć, co pisałaś i pstryk - naciskasz jakiś taki guziczek - 'stare wpisy'
dla, jak rozumiem pojedynczego użytkownika - masz to mieć dla siebie - chcesz zobaczyć, co pisałaś i pstryk - naciskasz jakiś taki guziczek - 'stare wpisy'
lila
Mi chodzi o to, że wiem, że NIGDY nie chwaliłem progresji, albo NIE namawiam nikogo do grania i nikomu NIE odradzam -
- pstryk i mam numer SWOJEGO wpisu
Mi chodzi o to, że wiem, że NIGDY nie chwaliłem progresji, albo NIE namawiam nikogo do grania i nikomu NIE odradzam -
- pstryk i mam numer SWOJEGO wpisu
Robalku....no teraz jakbyś chciał znaleźć wpisy sprzed dwóch lat to musiałbyś się nieźle naklikać
mnie by się nie chciało szukać jakiś moich starych wpisów.Za dużo szukania.To robota dla mało nerwowych a nie dla mnie
2011-12-18 (19:56)
statusPasko
Możliwość śledzenia dyskusji danego użytkownika. Np. klikając na MÓJ nick można zobaczyć wszystkie MOJE wpisy w poszczególnych tematach.
kluczowe - słowo - moje....
A całkiem szczerze, to chciałbym mieć możliwość zerknięcia też w zgromadzone wpisy jakichś takich rozsądniejszych głosów - bardzo fajne bywały - ale - bez przykładów będzie
statusPasko
Możliwość śledzenia dyskusji danego użytkownika. Np. klikając na MÓJ nick można zobaczyć wszystkie MOJE wpisy w poszczególnych tematach.
kluczowe - słowo - moje....
A całkiem szczerze, to chciałbym mieć możliwość zerknięcia też w zgromadzone wpisy jakichś takich rozsądniejszych głosów - bardzo fajne bywały - ale - bez przykładów będzie
kurde 40-150 tys.
ja to sentymentalny dureń
jestem
stawiam na ...
poooowo
ja to sentymentalny dureń
jestem
stawiam na ...
poooowo
ciekawe - jaki to ma napęd ?
na fazie jakiej, czy może o l e j
na fazie jakiej, czy może o l e j
powiedzmy,że idę w linka od edi8 - i tego teraz będę się uczył :
- Prawdę swą głoś spokojnie i jasno, słuchaj też tego co mówią inni, nawet głupcy i ignoranci, oni też mają swoją opowieść. Jeśli porównujesz się z innymi możesz stać się próżny lub zgorzkniały, albowiem zawsze będą lepsi i gorsi od ciebie.
lila
Kaska
- Prawdę swą głoś spokojnie i jasno, słuchaj też tego co mówią inni, nawet głupcy i ignoranci, oni też mają swoją opowieść. Jeśli porównujesz się z innymi możesz stać się próżny lub zgorzkniały, albowiem zawsze będą lepsi i gorsi od ciebie.
lila
Kaska
LILA...no coś Ty....cały wieczór z dziećmi spędziłam
wiesz koniec roku
wiesz koniec roku
lila...syn awansował do 3 klasy technikum a córa otzrymała promocje do 2 technikum
witam
Lilcia
nicolla
nicolla
4,7,25,19,44,62,79,34,29,17 mam czute hehe. Pzdr wszystkich
ja znowu kręciłem 1 i 80
arturro
wczoraj mnie ta 1 i 80 zawiodły,miałbym 7/10
dzisiaj kibicujemy Włochom