Wpisy użytkownika zuza8
Łącznie 2 855 wpisów w archiwum, pokazane od nr 871 115. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
http://forum.gazeta.pl/forum/w,23210,105806914,105806914,Przesladuje_mnie_liczba_37_Prosze_o_pomoc.html
lila
Zaklęcia pieniężne
..
..
Grosik na szczęście
ZAKLĘCIA FINANSOWE
.
CZARODZIEJSKI GROSIK
Czar na zdobycie pieniędzy
Do zaklęcia potrzebna jest mała pułapka na myszki, 2 świece koloru granatowego i jedna koloru srebrnego, kartka i długopis.
Rytuał odprawiamy podczas pełni księżyca. Robimy mały ołtarzyk na którym zapalamy trzy świece , kładziemy tam papierowy pieniążek (może to być np.10zł)na kartce piszemy swoje życzenie dotyczące finansów . Medytujemy nad naszym problemem finansowym prosimy Aniołów od finansów o pomoc w naszej sprawie okł 15 minut , pisząc nasze życzenie na kartce .
uwaga: możesz wpisać tylko trzy życzenia finansowe , pułapkę ustawiamy na parapecie okna tak by promienie księżyca padały na nią , pułapka musi być otwarta tak jak byśmy czekali na zdobycz która w nią wpadnie .(pieniążek zakładamy w pułapce tak podobnie jak byśmy zakładali przynętę na myszkę)
Do pułapki zaczepiamy jeden papierowy pieniążek na przynętę Aniołów szczęścia finansowego . Okno zostawiamy uchylone za oknem spal tą kartkę a popiól niech rozwieje wiatr pozniej możesz iśc spać.Kiedy rano wstaniesz a w naszej pułapce zostaną schwytane pieniążki możemy być pewni że Aniołowie finansów dali nam szansę na to by nasze sprawy finansowe poprawiły się w szybkim czasie .Wyjmujemy pieniążek z pułapki i chowamy go w portfelu, ale w oddzielnej kieszonce tak by go nie wydać a mieć go dłuższy czas na szczęście.Jeżeli w pułapkę nie schwytamy pieniążków znaczy to ze Aniołowie finansowi nie mogą w tym czasie spełnić naszej prośby, rytuał możemy powtórzyć w następnym miesiącu. Życzę powodzenia.
II Sposób na pozyskanie finansów
Do rytuału potrzebna jest kartka , długopis , szklanką z mocno osoloną wodą , srebrna świeca i jeden grosik .
Na kartce wypisz życzenie poniżej wypisane .
Zapal srebrną świecę .
Weź jeden grosik zanuż go w szklance z osoloną wodą przy pełni księżyca .
Na białej kartce papieru napisz swoje życzenie , odnośnie pracy zarobków lub innych spraw finansowych , zapal srebrną świecę .
Następnie trzymając szklankę z wodą i zanużonym tam grosikiem wysoko nad płomieniem świecy wypowiedz zaklęcie:
Proszę Cię "Boże i wszystkie żywioły , wobec prawa przyczyny i skutków
proszę was o pomoc w zarobieniu pieniędzy których poszukuję.
Tu i teraz - przy tej świecy przyrzekam wam
iż użyję ich jedynie dla dobrych spraw,
tako więc proszę was o łaskę i dar dla mnie.
Niech się tak stanie !"
Po wypowiedzianych słowach wylej wodę ze szklanki za okno lub na zewnątrz w stronę księżyca .
Niech wszystkie moce będą z Tobą .
Zaklęcie pieniężne na pozyskanie finansów
Proszę wszystkie siły wyższe i najwyższe by mnie wspomogły w finasach gdyż mam trudności .
Za pomoc dziękuję z cierpliwością zaczekam aż przyjdzie ten dzień ,
nie proszę o wiele tylko o to bym miał tyle ile mi potzeba do mego zycia , bym mógł w miarę żyć dostanio.
9 DNI PAL ZŁOTĄ ŚWIECĘ I MEDYTUJ
NAD TYM BY SIŁY WYŻSZE WYSŁUCHAŁY CIĘ
KIEDY PIENIADZĘ PRZYJDĄ DO CIEBIE
POMÓZ BIEDNEMU NAKARM GO A MOC NIECH BĘDZIE Z TOBĄ
A teraz zaklecia z innej beczki
TOTOLOTEK
Wierze w te numery ze one wygrają któregoś dnia , wierzę w tą wygraną , jak tez wierzę w to że przyjdziesz tu do mnie by mi za to podziękować że dzięki mnie stałeś się bogaty , kiedy to nastąpi wpłacisz na moje konto procent od wygranej 10% dla mnie .
Zaklęcia pieniężne
..
..
Grosik na szczęście
ZAKLĘCIA FINANSOWE
.
CZARODZIEJSKI GROSIK
Czar na zdobycie pieniędzy
Do zaklęcia potrzebna jest mała pułapka na myszki, 2 świece koloru granatowego i jedna koloru srebrnego, kartka i długopis.
Rytuał odprawiamy podczas pełni księżyca. Robimy mały ołtarzyk na którym zapalamy trzy świece , kładziemy tam papierowy pieniążek (może to być np.10zł)na kartce piszemy swoje życzenie dotyczące finansów . Medytujemy nad naszym problemem finansowym prosimy Aniołów od finansów o pomoc w naszej sprawie okł 15 minut , pisząc nasze życzenie na kartce .
uwaga: możesz wpisać tylko trzy życzenia finansowe , pułapkę ustawiamy na parapecie okna tak by promienie księżyca padały na nią , pułapka musi być otwarta tak jak byśmy czekali na zdobycz która w nią wpadnie .(pieniążek zakładamy w pułapce tak podobnie jak byśmy zakładali przynętę na myszkę)
Do pułapki zaczepiamy jeden papierowy pieniążek na przynętę Aniołów szczęścia finansowego . Okno zostawiamy uchylone za oknem spal tą kartkę a popiól niech rozwieje wiatr pozniej możesz iśc spać.Kiedy rano wstaniesz a w naszej pułapce zostaną schwytane pieniążki możemy być pewni że Aniołowie finansów dali nam szansę na to by nasze sprawy finansowe poprawiły się w szybkim czasie .Wyjmujemy pieniążek z pułapki i chowamy go w portfelu, ale w oddzielnej kieszonce tak by go nie wydać a mieć go dłuższy czas na szczęście.Jeżeli w pułapkę nie schwytamy pieniążków znaczy to ze Aniołowie finansowi nie mogą w tym czasie spełnić naszej prośby, rytuał możemy powtórzyć w następnym miesiącu. Życzę powodzenia.
II Sposób na pozyskanie finansów
Do rytuału potrzebna jest kartka , długopis , szklanką z mocno osoloną wodą , srebrna świeca i jeden grosik .
Na kartce wypisz życzenie poniżej wypisane .
Zapal srebrną świecę .
Weź jeden grosik zanuż go w szklance z osoloną wodą przy pełni księżyca .
Na białej kartce papieru napisz swoje życzenie , odnośnie pracy zarobków lub innych spraw finansowych , zapal srebrną świecę .
Następnie trzymając szklankę z wodą i zanużonym tam grosikiem wysoko nad płomieniem świecy wypowiedz zaklęcie:
Proszę Cię "Boże i wszystkie żywioły , wobec prawa przyczyny i skutków
proszę was o pomoc w zarobieniu pieniędzy których poszukuję.
Tu i teraz - przy tej świecy przyrzekam wam
iż użyję ich jedynie dla dobrych spraw,
tako więc proszę was o łaskę i dar dla mnie.
Niech się tak stanie !"
Po wypowiedzianych słowach wylej wodę ze szklanki za okno lub na zewnątrz w stronę księżyca .
Niech wszystkie moce będą z Tobą .
Zaklęcie pieniężne na pozyskanie finansów
Proszę wszystkie siły wyższe i najwyższe by mnie wspomogły w finasach gdyż mam trudności .
Za pomoc dziękuję z cierpliwością zaczekam aż przyjdzie ten dzień ,
nie proszę o wiele tylko o to bym miał tyle ile mi potzeba do mego zycia , bym mógł w miarę żyć dostanio.
9 DNI PAL ZŁOTĄ ŚWIECĘ I MEDYTUJ
NAD TYM BY SIŁY WYŻSZE WYSŁUCHAŁY CIĘ
KIEDY PIENIADZĘ PRZYJDĄ DO CIEBIE
POMÓZ BIEDNEMU NAKARM GO A MOC NIECH BĘDZIE Z TOBĄ
A teraz zaklecia z innej beczki
TOTOLOTEK
Wierze w te numery ze one wygrają któregoś dnia , wierzę w tą wygraną , jak tez wierzę w to że przyjdziesz tu do mnie by mi za to podziękować że dzięki mnie stałeś się bogaty , kiedy to nastąpi wpłacisz na moje konto procent od wygranej 10% dla mnie .
lila - sama końcówka, spójrz łaskawszym okiem... ...
TOTOLOTEK
Wierze w te numery ze one wygrają któregoś dnia , wierzę w tą wygraną , jak tez wierzę w to że przyjdziesz tu do mnie by mi za to podziękować że dzięki mnie stałeś się bogaty , kiedy to nastąpi wpłacisz na moje konto procent od wygranej 10% dla mnie
TOTOLOTEK
Wierze w te numery ze one wygrają któregoś dnia , wierzę w tą wygraną , jak tez wierzę w to że przyjdziesz tu do mnie by mi za to podziękować że dzięki mnie stałeś się bogaty , kiedy to nastąpi wpłacisz na moje konto procent od wygranej 10% dla mnie
robal, z konia spadłeś? dokłada do gry? dokłada ale zaklinacze..
%malutkiod wszystkich
%malutkiod wszystkich
lila pisz szybko...zapamiętaj, wybieraj przebieraj, do wieczorka...
7 10 21 38 42 48
1 12 18 21 31 42
3 18 20 33 45 49
2 16 22 39 41 42
7 17 25 38 40 48
7 10 21 38 42 48
1 12 18 21 31 42
3 18 20 33 45 49
2 16 22 39 41 42
7 17 25 38 40 48
hello
Dziura budżetowa
Matematyka znalazła przyczynę współczesnych problemów gospodarczych, dziury budżetowej, bezrobocia. Winny jest Bolesław Chrobry, gdyż gdyby w roku 1000 złożył w banku chociaż jeden grosz przy oprocentowaniu 4% rocznie i przy corocznym doliczaniu odsetek, w roku 2000 mielibyśmy w kasie państwa dodatkowe 1 071 500 000 000 000 zł, czyli ponad milion miliardów złotych.
Dziura budżetowa
Matematyka znalazła przyczynę współczesnych problemów gospodarczych, dziury budżetowej, bezrobocia. Winny jest Bolesław Chrobry, gdyż gdyby w roku 1000 złożył w banku chociaż jeden grosz przy oprocentowaniu 4% rocznie i przy corocznym doliczaniu odsetek, w roku 2000 mielibyśmy w kasie państwa dodatkowe 1 071 500 000 000 000 zł, czyli ponad milion miliardów złotych.
Jaki jest największy komplement dla garbatego?
- Równy z ciebie gość!
- Równy z ciebie gość!
Nauczyciel oddaje Jasiowi klasówkę. Zamiast oceny napisał IDIOTA. Jaś spojrzał na kartkę, potem na nauczyciela i mówi:
- Ale pan jest roztargniony. Miał pan wystawić ocenę a nie się podpisywać.
- Ale pan jest roztargniony. Miał pan wystawić ocenę a nie się podpisywać.
http://forum.gazeta.pl/forum/w,50394,120917329,120917329,Troche_humoru_na_ponury_dzien.html
Nokia E6-00 (aukcja zaplanowana)czekamna http://www.aukcjepayback.orange.pl/
Wesołego jajka, kurczaków, baranka, ciasta
z rodzynkami, ostrego chrzanu, tęczowych mazurków,
mokrego dyngusa i ode mnie całusa.DLA WSZYSTKICH GRACZY I NIE GRACZY NA MULTIPASKO
z rodzynkami, ostrego chrzanu, tęczowych mazurków,
mokrego dyngusa i ode mnie całusa.DLA WSZYSTKICH GRACZY I NIE GRACZY NA MULTIPASKO
, niestety nie zdążyłam zatypować, wesołych świąt, do usłyszenia po!!!!!
pasko
Staropolskim obyczajem
dużo szynki życzę z jajem
miodu pełne antałeczki
oraz trochę gorzałeczki
no a w Lany Poniedziałek-
-na kark wody pełen dzbanek
Staropolskim obyczajem
dużo szynki życzę z jajem
miodu pełne antałeczki
oraz trochę gorzałeczki
no a w Lany Poniedziałek-
-na kark wody pełen dzbanek
witam!!! dzisiaj 7/10 całusy dla wszystkich
wieczorem wkleję kuponik do usłyszonka
wieczorem wkleję kuponik do usłyszonka
robalku
sama, to te same, co w typowaniach, a były 1,6,21,31,34,40,42/zabrakło-12,13,16...
sama, to te same, co w typowaniach, a były 1,6,21,31,34,40,42/zabrakło-12,13,16...
robalku, tak się spieszyłam po kasę, że nie dałam wiary...no trudno...
grudniowa, masz nadzieję bo coś dostajesz, a potem to i tak z powrotem oddasz hehe....
Spotykają się dwaj koledzy. Pierwszy z nich zagaduje:
- Wyglądasz na wypoczętego i zadowolonego z życia. Jesteś na urlopie?
- Ja nie, ale mój szef tak..do miłego
dla wszystkich
- Wyglądasz na wypoczętego i zadowolonego z życia. Jesteś na urlopie?
- Ja nie, ale mój szef tak..do miłego
dla wszystkich
Mały Jasio chodzi do klasy matematycznej. Pewnego dnia nauczyciel wezwał go do odpowiedzi:
- Gdybym ci dał 500 złotych - mówi nauczyciel - a ty byś dał 100 zł Marysi, 100 zł Basi i 100 zł Zuzi, to co byś miał?
Rezolutny Jasio na to:
- Orgię.
- Gdybym ci dał 500 złotych - mówi nauczyciel - a ty byś dał 100 zł Marysi, 100 zł Basi i 100 zł Zuzi, to co byś miał?
Rezolutny Jasio na to:
- Orgię.
Blondynka miała stłuczkę samochodową.
Wychodzi facet z auta i prosi blondynkę żeby też wysiadła. Facet mega pod denerowowany maluje kółko kredą na jezdni i mówi do blondynki:
- Stań w tym kółku, i do póki Ci nie powiem nie możesz z niego wyjść.
No i blondynka stoi w tym kółku a w tym czasie, facet bierze młotek i zaczyna tłuc w jej aucie lusterka i przednie światła. Odwraca się, patrzy, a blondynka zaczyna się śmiać. Zdezorientowany facet wkurzył się jeszcze bardziej, i zaczyna tłuc blondynce szyby w aucie. Po chwili odwraca się, patrzy, a blondynka znowu się śmieje. Facet już nie wytrzymał, w***iony do ostateczności zaczyna niszczyć blondynce cale auto. Skończył swoją dewastacje, odwraca się a ona dalej się śmieje. Facet nie wytrzymał i pyta:
- I z czego się tak cieszysz, przecież całe auto Ci rozwaliłem?!
- Bo jak nie patrzyłeś, to ja z kółka wychodziłam.
Wychodzi facet z auta i prosi blondynkę żeby też wysiadła. Facet mega pod denerowowany maluje kółko kredą na jezdni i mówi do blondynki:
- Stań w tym kółku, i do póki Ci nie powiem nie możesz z niego wyjść.
No i blondynka stoi w tym kółku a w tym czasie, facet bierze młotek i zaczyna tłuc w jej aucie lusterka i przednie światła. Odwraca się, patrzy, a blondynka zaczyna się śmiać. Zdezorientowany facet wkurzył się jeszcze bardziej, i zaczyna tłuc blondynce szyby w aucie. Po chwili odwraca się, patrzy, a blondynka znowu się śmieje. Facet już nie wytrzymał, w***iony do ostateczności zaczyna niszczyć blondynce cale auto. Skończył swoją dewastacje, odwraca się a ona dalej się śmieje. Facet nie wytrzymał i pyta:
- I z czego się tak cieszysz, przecież całe auto Ci rozwaliłem?!
- Bo jak nie patrzyłeś, to ja z kółka wychodziłam.
Rozmawia dwóch górali:
- Baco, a jak ja bym się przespał z waszą żoną, to jak by my wtedy byli? Kumy? Szwagry?
- Wtedy to by my byli kwita.
- Baco, a jak ja bym się przespał z waszą żoną, to jak by my wtedy byli? Kumy? Szwagry?
- Wtedy to by my byli kwita.
losowanie
- Najprawdopodobniej żadna z tych liczb nie będzie większa od 80. Myślę też, że połowa może być parzysta, a około dwóch liczb będzie podzielne przez 3. Choć za to ostatnie nie ręczę.
- Najprawdopodobniej żadna z tych liczb nie będzie większa od 80. Myślę też, że połowa może być parzysta, a około dwóch liczb będzie podzielne przez 3. Choć za to ostatnie nie ręczę.
Idą dwa żółwie przez pustynię. Jeden z nich niesie liść sałaty. Nagle ten drugi mówi:
-Wiesz, muszę wrócić, bo chyba czegoś zapomniałem. Na to żółw z liściem:
-To zostawię Ci liść i pójdę po to, czego zapomniałeś.
I mijają tak 4 miesiące. Żółw pilnujący liścia zastanawia się:
-Chyba sobie zjem ten liść......
Nagle zza pierwszej wydmy wychodzi pierwszy żółw i mówi:
- Zostaw! Bo nie pójdę!
-Wiesz, muszę wrócić, bo chyba czegoś zapomniałem. Na to żółw z liściem:
-To zostawię Ci liść i pójdę po to, czego zapomniałeś.
I mijają tak 4 miesiące. Żółw pilnujący liścia zastanawia się:
-Chyba sobie zjem ten liść......
Nagle zza pierwszej wydmy wychodzi pierwszy żółw i mówi:
- Zostaw! Bo nie pójdę!
- Gdzie idą te dwie śliczne nóżki??
- Jak się między nie nic nie zaplącze - to do kina.
- Jak się między nie nic nie zaplącze - to do kina.
Płynie dwóch gości łódką. Jeden z nich pyta:
- Która godzina?
Drugi wyciąga termometr i mówi:
- Jutro poniedziałek.
- Która godzina?
Drugi wyciąga termometr i mówi:
- Jutro poniedziałek.
Siedzi dwóch starszych dziadków na ławeczce w parku i przechodzą dwie młode laski. Nagle jeden z dziadków do drugiego:
- Podrywamy dupcie?
- Eee tam, jeszcze sobie posiedzimy!
- Podrywamy dupcie?
- Eee tam, jeszcze sobie posiedzimy!
a propo rybek
platka
jeden samiec na minimum 3 samiczki. Osobnik płci męskiej cały czas zaleca się do samiczki, co w przypadku jednej pary mogło by się zakończyć zagonieniem samiczki na śmierć. Gdy w akwarium mamy większą ilość samic jest szansa że odpoczną od zalotów samca. Gdy w akwarium jest więcej samczyków na pewno zobaczymy nie groźne walki. W ich wyniku jeden samiec ucieka na drugą stronę akwarium, gdzie odpoczywa i zbiera siły, a żeby ponowić atak na przeciwnika.
dobranocka
platka
jeden samiec na minimum 3 samiczki. Osobnik płci męskiej cały czas zaleca się do samiczki, co w przypadku jednej pary mogło by się zakończyć zagonieniem samiczki na śmierć. Gdy w akwarium mamy większą ilość samic jest szansa że odpoczną od zalotów samca. Gdy w akwarium jest więcej samczyków na pewno zobaczymy nie groźne walki. W ich wyniku jeden samiec ucieka na drugą stronę akwarium, gdzie odpoczywa i zbiera siły, a żeby ponowić atak na przeciwnika.
dobranocka
Przychodzi polityk do baru i pyta się barmana:
- Po ile kawa?
- Po 3 zł. proszę pana - odpowiada barman.
- A cukier?
- Gratis.
Po dłuższym zastanowieniu:
- No to poproszę 10 kg cukru.
do wieczorka
- Po ile kawa?
- Po 3 zł. proszę pana - odpowiada barman.
- A cukier?
- Gratis.
Po dłuższym zastanowieniu:
- No to poproszę 10 kg cukru.
do wieczorka
zapomniałam!!!