Wpisy użytkownika zakon13
Łącznie 5 518 wpisów w archiwum, pokazane od nr 762 772. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nie wiedzialem ze mozna byc glupszem niz swoje wypowiedzi ale od reguly jest zawsze tyjatek tag czyt. frajerze
tyg rozpalajac ognisko mozna sie popazyc to dal ciebie frajerze przenosnia ale ze jestes za glupi zeby to zrozumiec to twoj problem
skoro tak ***olisz o niemcach i polu to musisz miec doswiadczenie bo ja nigdy nie pracowalem dla nikogo
***o jenaba w dupe wy***alaj z tego czata ty klonie w dupe jebany kozak to ty jestes na necie a w realu to by ci pala zmiekla i bys plakal jak dziecko
tyg chu....j Ci w dupe i na imie i tyle mam do powiedzenia i nara frajerz
profesor to nie nowi szukaja zadymy tylko to sa klony tych starych co juz nie maja argumentow i zostali zdemaskowani tak samo jak tyg stara jebanaaaa kurrrrwwwwwwaaaaa
tyg nie musze zmieniac wygladasz jak jeden wielko klon czyt. klonozepan
Pasko czy ten frajer musi cos do mnie pisac nie da sie cos z tym zrobic jeszcze troche i chlopaczyna to znaczy ta ***a wiadomo o kogo chodzi dostanie w***ol
deki te klony to trzba jechac to sa jebane w dupe chwasty ktore w zarodku trzeba wyrywac i ***o nie zdziw sie jak Cie wyrwe w realu szmoto ***olona
tyg ***o to dopiero poczatek dopiero bedziesz mial pojechane i wy***alaj z tego czata ***o ***o i ***o w jednym
ta ***a to jeszcze wpiedrol dostanie w realu zobaczysz ***o jaka jestes twarda
***a w dupe zapinana codziennie wchodzi i sie wypowiada plus te jego ***olone przydupasy klony w dupe ***olone chijjjjjj wammmm w dupppppeeeee
wystarczy ze ciebie tyg ***o i frajerze czytam to mi wystarczy ze jestes jebanym klonem i tak ci zostanie c***u
tej ***ie to sie nawet kamera nie odpali bo takiego scierwa nikt nie chce ogladac
Panie Pasko albo to anomalia albo annamaria w tych cyferkach co sie dzieje???
Panie Pasko mam pomysl skoro anomalia krazy wokol nas to niech sama sie zablokuje
przepraszam Panstwa ale z przykroscia musze stwierdzic ze sa czatowiwcze ktorzy lubia byc jechani w dupeeee
ale skoro ktos lubi byc jebany wirtualnie to lubi tez w realu przyke ale prawdziwe
nie masz poparcia na tym czacie wiec wy***alaj na www.jestegejem.pl
dobra tyg ***o ide spac i napewno sie spotkamy utro jesli sie do tej pory nie s***isz dobranoc
na kolana to ty jeszcze przede mna klekniesz i bedzisz blagal o litosc
tyg nie mam nic przeciwko jakbysmy sie spoktaki w realu ciekawe czy taki twardy jestes
anomalia nie wpirdalaj sie bo jestes kolejnum klonem wiec wy***alaj