Wpisy użytkownika zakon13
Łącznie 5 518 wpisów w archiwum, pokazane od nr 754 285. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
lila od ostrowa do wroclawia jest 90 a to nie odleglosc zabalujeny
lila jak masz troche znajomoci to pisz mi na meila moze zrobimy dill
jezeli madzia77 jeszcze raz sie do czegos przyczepi albo obrazi moich znajomych to karze ja wykasowac
lila a to nie wiedzialem tego niech mnie dzisiaj nie wkur... bo mialem zly dzien
ale z tymi 5 dyszkami za 4/6 to nie powiem sie szarpneli niedluga beda placic 24.5 na 4
zeby zgarnac bonusa przy takich liczbach to musialbym chlac wode przez tydzien i miec bujna wyobraznie
w dup... im sie chyba poprzestawialo od tego dobrobytu zeby tak losowac
kosmaty oni wiedza co robia daltego tak losuja pytanie tylko do ilu dadza bonusa
deki tez mysle ze ida na rekord zeby zachecic nigdy nie gralem na 10
a tak na marginesie to znowu ***.... mnie zlapali i dostalem mandat za predkosc
lila juz raz uciekalem 7 km mnie gonili po miescie zlamalem chyba wszystkie przepisy ale jak mnie zlapali to nie ja opowiadalem kawaly
lila bo wypisywali zanim spojrzeli na dane to sie zgodzilem na pasy
oj tam Lila zapomnialas nie gniewam siedzwonilem dzisiaj ale mials wyl tel
kathy jutro podrzuce Ci 7 cyferek tylko na ktora chcesz na 14 czy 22?
lila chcialem pomachac na dobranoc nie to nacisnalemchodzilo mi o
tez zmykam dobranoc wszystkim i wysokich wygranch trzymajcie sie cieplutko
Witam wszystkie walentynki was Panowie tez i Lila wszystkiego najlepszego
Lila nie dzwonilem tylko wyslalem esa ktory i tak jeszcze nie doszedl a nie dzwonilem bo ostatnio mi sie poje....o i zapisalem Kaske ze to Ty i juz stracilem orientacje kto to kto i mialem Kaske i Ciebie zapisana na gg pod jednym nr i Ciebie i Kaske i nie wiedzialem czy tez cos z tel nie pomieszalem dopiero jak mi esa napisalas to wiedzialem ze to Ty
juz wszystko jest odkrecone ale z telefonem to tez dzisiaj reki nie dalbym sobie uciac teraz juz wiem ze mam dobrze zapisane a najlesze jak rano pisze niby z Toba i podaje nr totka dla Kaski i Ty mi odpisujesz i tak siedze i mysle co jest grane jakim cudem piszac do Kaski Lila mi odpisuje
ulexxa zanim ja przejde na emeryture to przedluza ja do 85 lat i nie dozyje