Wpisy użytkownika xdrive
Łącznie 5 838 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 327 751. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
@4 328 348emerytka 46: smutno mi, ale to sobie popiszę w księgach gości
@4 328 349dusia:
@4 328 352Pasko: a to może tasak?
@4 328 371Biedroneczka1977:
Na krzyżówki za 3 zł są polowania jak kiedyś na zodiaka, nawet kolektorki to drapią.
@4 328 584Robal_36: o tak wczoraj dostalem od pewnej pani
Byłem zatankować po 6 zł/litr i zobaczyłem lottomat, padło na 2 lotki+ bo drobne były w popielniczce
@4 328 589Robal_36: po 20 grudnia ma być 30gr taniej,a poczekaj pan
@4 328 595Robal_36: Wątpie aby do 24 to szło,jednak teraz dużo ludzi gra.Obstawiam 77% że dziś padnie
Ale jak dziś nie padnie to w sobotę wątpię,wszyscy na jakpota jutro zagrają to może jednak do wtorku/
Może kuleczki dziś 36 zł za 4/6 wćisną się też uciekam jak sołtys po wyborach
Karp najlepiej żywy,chlop też a choinka może być sztuczna i miłego
Witam aktualnie wszystkich tradycja,jedna szóstka na święta jak co roku
psssttt, ale szansa w jackpocie że będzie inaczej bo tam losowania w Hel
@4 329 108emerytka 46: jam aniołek.
@4 329 120Robal_36: nawet 40 systemików nie pomogło
@4 329 127doktor2p:
@4 329 126Robal_36:
@4 329 134doktor2p: dokładnie,wygrałeś najwięcej
Emi, dziś jakpot szaprnie
Emi, dziś jakpot szaprnie
@4 329 137Robal_36: A te warunki to na lepsze?
@4 329 146dotam: odpadł
@4 329 218chevelle1970:
@4 329 244waldus: Makabra
@4 329 246Robal_36: W październiku jeszcze po 650zł a za miesiąc 1300
Po takim energetycznym batoniku z kofeiną zdrapki będzie się szarpać jak szalany💪
@4 329 326Worm_36: wydaje mi się że ten post podchodzi pod reakcje Panie szanowny !!! Proszę opanować emocje.
worm, twoje wpisy na tym koncie dnia dzisiejszego przejdą do historii !!
Za 20 minut jestem na policji,nie pozwolę sobie na szarpanie mojego imienia czy innych osób,i zostaw arczibalik73 w świętym spokooju,przegrałeś pałe
🥳 🥳 🥳 🥳 R 36 Gratki cudownej wygranej A zobacz jak cudaś zazdrości
Jeden z wpisów z regulaminu ''Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji''
Warto się do niego stosować i wszelkie zło pozbawione żarcia odejdzie w zapomniane
Warto się do niego stosować i wszelkie zło pozbawione żarcia odejdzie w zapomniane
@4 329 503Worm_36: Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji.
@4 329 505Worm_36: Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji.
@4 329 509Worm_36: Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji.
@4 329 512emerytka 46: wpis prywaty
@4 329 516Worm_36: Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji.
Pełzający_36 leczenie to dobra droga dla ciebie Jesteś człowieku psychiczny
Trzeba się ewaukować, zawsze kogoś znajdzie aby po nim jeżdzić Jesteś mega hejterem
Ignorować to złoty środek na ciebie
Ignorować to złoty środek na ciebie
I przestań reklamować tą brzydką stronę,kiedyś pasko za samo słowo GL dawał blokady,szkoda że te czasy mineły. Pełzający_36 jesteś jedyną osobą która na wszytkich swoich nickach zawsze wpominasz tą stronkę,to daje do myślenia...... kto cię przyszłał i z jakim zadaniem.Taka prawda o twojej osobie
Jeden człowiek,jedna brzydka i ohydna stronka-Non stop reklamy Zadanie za kilka stówek aby jak najwięcej ludzi złowić?
Tak jak napisałem, dzień dzisiejszy zapisze się na kartach Worm_36 jako jeden z ohydniejszych w jego karierze napisanej u konkurencji.Człowiek bez zasad,zero wsółczucia i poszanowania nawet dla kobiet.
Jestem pewny że sam konto usunie w ciągu 24 godzin jak uczynil na Wczoraj/bkos18/Barabaszcz Te same konta miał ''tam'' i z odpowiednim zadaniem zawsze tu wraca.
Jestem pewny że sam konto usunie w ciągu 24 godzin jak uczynil na Wczoraj/bkos18/Barabaszcz Te same konta miał ''tam'' i z odpowiednim zadaniem zawsze tu wraca.
Przestań reklamować Staśka,było wyraźnie napisane Tego tu nie robimy,jesteś jedynym człowiekiem który robi zadymy zawsze tutaj kiedy u niego czat znika zwyczajnie z braku ludzi/. Jeteś podły,zwykły oszust i manipulant ! Wszyscy to widzą i wiedzą jakie dostałeś zadanie od Staska
Twoja osoba nadaja się tylko do iwigilacji,nie umiesz nawet nicku sobie wymysleć tylko robisz pełzające podróbki,taki jesteś cienki
Wracaj do Staśka zdać mu relację, MP to czat dla normalnych ludzi i nigdy taki słaby żołnierzyk na drutach sterowany przez konkurencję nie zniszczy nic.Jesteś tu kilka lat a jedynie czego się dorobiłeś to 345 nicków z czego 344 zablokowanych.
Przepraszam bardzo użytkowników,że musicie to czytać ale ignoratn jest wybitnie denerwujący,w prosty sposób można go porównać z ....
Przepraszam bardzo użytkowników,że musicie to czytać ale ignoratn jest wybitnie denerwujący,w prosty sposób można go porównać z ....
@4 329 565emerytka 46: Masz rację uciekam, uważaj emi bo teraz na ciebie wkoczy
Pełzający_36 twoja osobowość jest na poziomie spłuczki w kiblu i tak samo interesująca ....albo spuszczasz wodę albo ciągniesz...
Pełzaj sobbie do Staska,może z 20 zł dostaiesz za dzisiejsze wpisy i kolejny dzień niszczenia czatu i pięknej atmosfery