Wpisy użytkownika vektor
Łącznie 1 287 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 441 576. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Lila co ty na slunsku jesteś?nie jestem śpiacy plecy mnie bola starość nie radość
kondi to nie bedzie 10/10 chcialbym zobaczyc wkoncu na MP ten dzien
multipasko dobrze ze dopisujesz kumulacje tylko jeszcze cyferki ktos musi podac na te bonusy
emeryt znowu tasiemiec?mi wczoraj pipka radwanska nawalila i cos w 3 francuzkiej na drugim kuponie
kondi bedziesz pośccil jak bedzie kryzys w portfelu nawet klech nie pości
emeryt tu masz racje ale w USA jest duza kasa do podzialu tak wiec nikt sie nie oszczedza i nie podstawia
emeryt rozważ gre na strzeli/strzeli dobre kursy i duze prawdopodobieństwo trafienia
kondi mała kasa a na piatek musze załatwic 1000 zł w sumie nie uda sie to wypłace z konta
trolololo z takim ze pracuje na siebie na nikogo wiecej i zatrudnienia u innych brak
andromeda żeby wygrać trzeba grać zagram na jakieś liczby dzisiaj tylko jakie?
trolololo albo nie kumasz polityki rzadu albo myślisz tak jak ci co kreca zakładajac firmy krzaki
andromeda za dobrze nam tam bylo ale trzeba żyć na wolności nie w lochach
kondi chcialby w to wierzyc ale chyba wierze w przeznaczenie i dzien w ktorym trafie liczby
trolololo i tu masz racje jest jedna tylko rzecz że Ja nie uwierzyłem premierowi w druga irlandie i nie glosowałem na nich oni sie tylko pazurami stołków trzymaja a z tego nic nie wychodzi moze tylko to ze trzeba na nowe wymienic
trolololo taki jeden już byl tylko go terrorysta zrobili taki mamy rzad kupa geji i trans
To kupony puszczone czekam na wałka ze strony TS a moze dzisiaj wygram
Lila a nic nudzi mi sie chyba piwo wypije i bede czekal na losowanie
Lilla witam tak chwilowo bo mam problemy od 16 kwietnia ech zycie
Lila ktoś bliski mi odszedł na druga strone przybity jestem od miesiaca
Lila dobra spadam pamietam o Was jak dojde do siebie to bede codziennie na kompie narx wygranych zycze
Lila tak myslalem ze pamietasz vektorka bede mial fart w nastepnym roku
« Poprzednie 100Kolejne »