Wpisy użytkownika vektor
Łącznie 1 287 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 420 010. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Gała mialem znajomego co mial cynki z meczami ale jak zjechal na pudlo to poszla cala kasa wygrana i dolozylem jeszcze
Gała skad tego mi nie powiedzial ale za kazdym razem trafial i byla kasa
Gała taki drugi fryzje byl chyba jak i ten z tajlandii co go zamkneli ostatnio nawet w angielskiej lidze mecze kupowal
Polowa uciekla na Goldlotto ech a tam cwaniaki pieniadze robia na programie
agatkaa jak halniak u Ciebie to u nas tez zimno chociaz w dzien na wschodzie bylo cieplo
damian1983 to masz kursa do kolektury dzisiaj bedzie moim zdaniem taki zestaw 65,67,69,73,78
greg pieniadze szczescia nie daja ale mogli by nam prezent zrobic i dac wygrac kase
aga31 a tak miedzy nami to szkoda kasy na ten program ktory generuje i tak duzo kombinacji lepiej samemu pilnowac liczb ktore chodza ze soba
sorelka mialaś zly dzien czy ktos cie wkoorwil?mowie ze na goldlotto sie udzielasz
Robal_36 złoto głupców jest dla głupców ludzie jedyna strona ktora was nie naciaga na kase to multipasko.pl
sorelka czytaj ze zrozumieniem to co pisze nie bedziesz miala problemu ze Ciebie atakuje stwierdzam fakty i tylko Ty mozesz okreslic co jest warty program który sprzedaja za ok250 zlotych naiwnych nie brakuje a jakis myslacy zrobil sobie niezly dochod i z tego zyje na dobrym poziomie
sorelka zebym jeszcze Ciebie obrazil to bym przeprosil ale jak nic nie mam sobie do zarzucenia to niezrobie tego wygranych zycze
sorelka jestes jak male dziecko jak ma focha to pokazuje ech milego wieczoru
sorelka juz nie bede sie udzielal bo zaraz wymyslisz ze Ciebie wyzywam na forum ech nie rozumiesz tego co pisalem
idiotka w sumie niewarto wypowiadac sie o czyms bo zaraz sobie dodadza cos czego nie wypowiada sie
michellex a tak apropo zadymy napisalem ze sorelka grasuje na Goldlotto.pl i zrobila afere ze ja wyzywam
michellex aga31 zapytala sie o ten system z goldlotto to napisalem ze sorelka grasuje po tej stronie to jej doradzi co jest warty i focha zrobila mala sorelka
idiotka tego to juz niewiem w sumie wirtualnie kogo to interesuje
michellex mnie tylko wkoooorwia to ze ktos wyrywa moje slowa pojedyncze i tworzy inna wypowiedz
idiotka czasami tak bywa ze ludzie uciekaja w wirtualny swiat realny sie nie liczy bo jest brutalny
Wiem tylko jedno jak lipa jest w gry liczbowe to ludziom puszczaja nerwy ale nikt nie zmusza do tego zeby grac lepiej odkladac do swinki skarbonki
Niema mojego dzidziusiaa wczoraj kazala mi pampersa zmieniac i butelke myc po mleku
zofijka jak mi powiesz ze jeszcze ten super zamek krzyżaków widzisz codziennie to zazdroszcze Tobie
jackwar nie koniecznie swojego zamku niewidze codziennie a blisko mieszkam
jackwar ten zamek co w calym miescie widac bo jest na gorze nawet z dworca PKP widac