Wpisy użytkownika ulka45
Łącznie 342 wpisów w archiwum, pokazane od nr 462 237. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Jesteście jak narkotyk nie gram w mm ,a jeszcze czasami do Was zaglądam ,choć by zapalić papieroska z asterką

D obranoć Wszystkim sympatycznym nie gram już w mm i teraz zero palenia i co tylko menopauza pozostaje mnie

jandzia jedno i drugie drogie palenie przeciętnie dyszka dziennie granie zależy jak kto i za ile
a ja palenia nie rzucę bo lubię i koniec a chwilowo nie gram bo głupio typuję alkoholu ja również nie ,
pilnuj tej trójki nie bawem wpadnie i 20 też dobra jakiś czs temu jak dobrze mi szło w takim zestawie trochę grosza ugrałam 13,17,20,22,x20 a te 13 17 22 niebawem będzie
ja na jutro mam przygotowane jakieś 20 zakładów jutro napiszę tobie jandzia w profilu i zobaczysz co ja wymalowałam między 10a11godz
andruśka tak wygrałam 6 stówek wczoraj wieczorem od profesora mandat za palenie fajeczek a po za tym tak lila rycze ciągle za tem mandat 6 stów 

o kurna profesor jest -nie mam 6 stów ale będę grzeczna i miła i fajeczek nie będę paliła ,to może anulujesz chociaż połowę
andromedo kłamię wysłałam jeden zakład liczby od11 do 20 x10 nie chce mi się myśleć
obiecałam,że będę grzeczna jak profesor przeczyta moje wpisy to może anuluje mój mandat
lilka ludzie którzy doszukują się jakiś intryg lub prowadzą jakieś animozje personalne w większości mają zaburzenia osobowości a ja z radości teraz się napiję palić nie będę PROFESOR bardzo dziękuję 

dziewczyny elegant gotowy to ja jadę do Was i się troszkę pobawimy mam jeszcze 2 dni wolne
elegant 2 dni tylko był nie sprawny to moje dziecko normalnie nie długo będzie nowszy model
Witam bardzo serdecznie całe towarzystwo z dyplomem i bez dyplomu mgr -całus dla Wszystkich świrów 

normalnie ja nie gram celowo Was odwiedziłam dziś ,aby się sprawdzić i nic nie ciągnie mnie w ogóle do mm
fajna ta ikona
fajna ta ikonaandruśka odniosłaś jakiś sukces w mm bo w życiu myślę,że jesteś kobietą sukcesu
pewnie że jesteś zwykła ale nie zwykłość jest w zwykłości jesteś miła ,grzeczna życzliwa -a ja ciągle nie gram bo przepuściłam trochę kasy i jestem zła ale kto wie nie bawem
lilka elegant na razie grzeczny reklam nie zaczepia dla innych autek jest grzeczny tylko na mnie jest zły bo pojechałam pociągiem bez niego dośc daleko a nie rozstawaliśmy się przez ostatnie kilka lat jeżdził ze mną wszędzie
lilka wiesz co ten zwierzak zrobił i powiedziałam z zachowaniem u ciebie licho siedzisz w chacie
-ta ikona to normalnie jakbym Siebie widziała-DOBRY WIECZÓR PAŃSTWUDariusz W.profesor mnie każe mandatami za fajeczki ostatnio6 stów mnie przywalil, ale się zlitował i anulował lilka pomogła
pozdrawiam cale towarzystwo bardzo cieplo przepraszam za pisownie rakuje mi polskich znakow jestem na obczyznie
profesor to straszna lipa,ale ja lubie nie pracowac nie moge tu znalezc z niemiecki badziew
ja nie tesknie poniewaz jestem tu tylko 2dni przyjezdzam tu bardzo czesto sluzbowo
andruska slonce co u Ciebie kasiorka sypie sie z wygranej ja zagram jutro
tak myślę lila bo i ja czuję się jakoś tak licho może starość mnie chwyta
ach lila zapomniałam, że jezdem mistrzem w typowaniu 10 a o tooo i owa 10 71,72,73,75,76,77,78,79,80
-po długiej przerwie dziś Sobie zagram w mm o godz.22.15-19,40,43,34,16,49,57śledzących 72-ciekawe co chcecie tu zobaczyć zapraszam do wspólnej konwersacji
rozbawił mnie te walec więc napisałam oszołomie proszę bez obrazy przepraszam
Dzień Dobry Wszystkim-pięknego po południa żyję życzę lila Twoje teksty są obłędne stleniam się-nie słyszałam jeszcze,może za krótko

jutro zagram

-mam155cm wysokości

-lila co tu tak spokojnie
-na22 16,34,43