Wpisy użytkownika ulala
Łącznie 45 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 239 341. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wesoły >>wiem wiem tylko sie zastanawiam czy aniołek jest w liczbie pojedyńczej ?czy podwójnej?az zagadaka???
wesoły rozumiem -czyli nie mams szans żebys mi pokazał ta metode.....

Lila ja sobie znalazłam zajecie-rozpaliłam kominek i wpatruje sie w iskierki i ciagle dokładam drewionka

Kominek to super rzecz-działa nastrojowo na wyobrażnie.
Lila to typujmy dla mnie parka na dzis to 75-30
Lila to typujmy dla mnie parka na dzis to 75-30
kosmaty...koniec j ezyka za przewodnika pytaj i szkaj,,albo bo zapachu....many many...
mala to by mamay duzo cech wspolnych.
kosmaty -super piwko z soczkiem to jest własnie TO co lubie.

kosmaty -super piwko z soczkiem to jest własnie TO co lubie.

mala a czekoladli z likwiorem to uwielbiam lepsze to niz kochaństwo....heee
mala ciesze sie że jestem z wami bo za niedługo czeka mnie wyjazd i nie bede juz na Forum z pare miesiecy.
wróce pewnie na jesień bede grała tam bo juz to robiłam wczesniej ich gry mam opanowane
mala wygrałas to masz za co szaleć
kosmaty ja nie wiem co miał na mysli hefajstos cos o tym pisał.

kosmaty ja nie wiem co miał na mysli hefajstos cos o tym pisał.
dopiero za trzy tygodnie mnie z wami nie bedzie taki mój los...ciagle gdzies wedruje,gdzies mnie gna w świat...
to liczby z serca wiec napewno beda trafne typowanie dla Ciebie bezinteresownie

wierzeżale ja ostatnio typuje według swoich rozpisek i przemysleń liczby 31 byłam tak pewna jak teraz 75 chyna że diablik zamiesza ogonem...
super niech bedzie ciepło bo opał w domku sie kończy...a z wiasna to zawsze rażniej na duszy i w sercu...
torsan u mnie tez bo mieszkam niedaleko od Ciebie ale wiosna juz jest tuz tuz.... i o niej mówimy i marzymy...

59 to była nastepna liczba po 75 TS zrobił mi mykciekaw czy jutro wróci do 75?
mala witaj
wesoły co ty masz na myśli bo Ciebie nie rozumiem?Ja Ci dam Pani--spiore po dupu....

wesoły co ty masz na myśli bo Ciebie nie rozumiem?Ja Ci dam Pani--spiore po dupu....
mala wczoraj nie grałam dzis o 14 kupon na trzy liczby ale pusty a Ty?
Rano puszczałam tylko 3 liczby zastanawiam sie czy 3 liczbu czy wiecej

pod to masz babskie świeto a na jutro juz liczby macie czy czekacie na losowanie dopiero?
super typy

Adasku

za pamięć