Wpisy użytkownika triset
Łącznie 457 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 119 828. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Potem karteczka musiały pod woskiem poleżeć aby przyciągnąć liczby na kuleczkach dokładnie te same
Buziaka i na minutkę chce zobaczyć ptaka? jak się posiada papugę amazonkę.A tak z marszu od obcych to 700 zł
A może i ta sama,kilka etatów posiada a i jeszcze jest lekarką na narodowym.
@4 121 392emerytka 46: a dzięki
@4 121 385Robal_36:
@4 121 586emerytka 46: Tak jest?
@4 121 681emerytka 46: ? ?
@4 122 875slawek: nawet kupon zakryty drugim w taki sam sposób
@4 123 794emerytka 46:
@4 125 209Sebastian_M: na miejscu robala bym sobie załatwił notarialny screenshot tego wpisu i w odpowiednie organy.
Przesadziłeś chłopie
Przesadziłeś chłopie
@4 127 575Robal_36: Donosik w różowej kopercie poleciał...oj często taki kontakt jest,np po blokadzie na 8 h już po dwóch bocian go zaniósł
- Spytałem mojego trenera na siłowni, z którego urządzenia mam najczęściej korzystać, żeby dziewczyny na mnie leciały. Odpowiedział, że z bankomatu...
Emi,no cóż..pierwsza taka sytuacja od czasu powstania czatu.To on zapisze się jako kabel wszechczasów Multipasko... wszyscy o tym więdzą i nikt nie zapomni,tego jeszcze nie było aby mężczyzna kapował na kobietę,wstyd na całego Tacy ludzie żyją na marginesie społeczeństwa od epoki kamienia łupanego po rok 2021,nikt ich nie lubi więc żyja w kłamstwie i swoim świecie matrix.Jedyny ich cel to donosiki,sami nie potrafią rozwiązywać problemów jak mężczyźni bo daleko im do męskości Co dwa dni kurczak na obiad to też jest chiken w realu Ciekawe czy dziś rano tak bez masła i sumienia zobaczył swoje odbicie? ? ?
« Poprzednie 100Kolejne »