Wpisy użytkownika triset
Łącznie 457 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 063 717. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Tylko pan prezes postawi naród na nogi,Pan Morawiecki z naszym prezydentem ochronią rodaków,i nadal będzie żyło nam się bardzo dobrze
500+ powinni w Konstytucję wpisać,księża też powinni dostawać przynajmniej raz w roku po 20 000 zł za nagonkę i ataki
@4 063 731: U nas powinien TS doliczać do każdego zakładu 0,90gr na kościół,z tego 60% powinno iść dla księża którzy pomagają ludziom np Rydzyk,ile on pomógł biednym młodym.
@4 065 121: Jakoś narazie nic nowego nie widać,a czy przejezdny to raczej nie.Bardzo brzydkie miejsce na zakręcie i 2 linie ciągłe tam tylko Pikusiek gra
@4 065 430: Nic nie wiem,w TV tylko miejsce wymienili a tych pań w środku to nie znam tak aby zapytać się ''Sylwia gadaj wszystko co wiesz na temat tej wygranej''
Tam w innej żb daleko od domu ale w miłym miejscu wszystko bym wiedział
One milczą jak są ludzie a między sobą to już dawno wiedzą kto tam,gdzie Marek mieszka
Heniek w tej pewnej budzie dał kuponik pani i się pytał czy coś tam ma
@4 066 346: i tak każdy go zrówna z %E#%%##% i tyle ale walczy dalej,do oscara
@4 066 351: bo takie kółka koleżeńskie od 1 stycznia 2021r dostaja dotacje z Ministerstwa Kultury ''Wspieranie działań muzealnych''
Szkoda,że po zaznaczeniu nicków w profil aby zablokować im wpisy w swojej KG nie blokują się wpisy na czacie.Fajna opcja na innych stronkach klikasz ''ignoruj'' i nie widzisz wpisów danego osobnika.Może tutaj kiedyś wprowadzą.
Ja nie mam ochoty od rana do 1 w nocy czytać non stop brednie jednego człowieka,ale chcę poczytać wpisy innych normalnych ludzi i też sobie popisać z nimi. Czy moje oczy są skazane non stop na fajki tego osobnika?
O tym właśnie piszę,Stalkera trzeba wypalić gorącym żelazem...czyli ignorować-to go najbardziej boli
Ignorować-najlepsza opcja i zostawić go w swoim świecie..kiedyś może znajdzie w tym małym okręgu drzwi do realnego świata bez nękania ludzi,chamstwa i prześladowania Tak więc powodzenia.
@4 067 650: Zaczynasz wpisy obraźliwe a teraz znowu aniołkiem się robisz,a ty dziwny jesteś
Zaraz wejdzie na inne nicki aby podreperować swoje wpisy....i naturalnie uwiarygodnić ich twórczość
@4 067 672: @4 067 671: 212+34+67 lepiej nowy nick niż stare wulgaryzmy w twoich wpisach panie Wojciechu dokładnie
@4 067 680: Qbraczek,Watykanista,Bator,Bolo22,RaTur2,paulin,nickxyz,PanTadeusz i setki innych
@4 067 683: porucznik,kokoszamek,Mzgoda,Wiatrak20,Szybkie600 mam wymieniać dalej Qbraczkowy Adamku z Piekar?
@4 067 685: Miałeś 16 prowokacyjnych nicków,zawsze atakuje ten co ma najwięcej na sumieniu
@4 067 699: @4 067 694: Przemyśl swoje postępowanie na czacie,wróć do zakładania nowych nicków i grania w keno