Wpisy użytkownika tratwa9
Łącznie 321 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 595 239. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nie - ale nie jest to rozmowa na tutaj.
Napiszę Ci tylko jedno.
Zapytałam h14 o coś i potwierdził moje rzekome "urojenia" zionąc jadem po co pisałam do pewnej pięknej pani.
Napiszę Ci tylko jedno.
Zapytałam h14 o coś i potwierdził moje rzekome "urojenia" zionąc jadem po co pisałam do pewnej pięknej pani.
he he - gdyby tak było to nie wylewałabym łez z bezradności.
Nie baw się w doktorka,bo to mnie drażni tylko.
Nie baw się w doktorka,bo to mnie drażni tylko.
ale zabraliście sie do czegoś co Was przerosło i jest to fakt.
Zresztą wiesz.
Zresztą wiesz.
czyli grzebanie w przeszłości to była tylko co?
Niespełnione ambicje? Możliwość zaistnienia?
Niespełnione ambicje? Możliwość zaistnienia?
zapewne i psycholi przenoszących wirtual na real upatrując sobie kogos tam
ps. ale jeden pozytywny aspekt tej historii - w końcu po x latach h14 przyznał,ze inteligentna ( co zresztą zauważyła już kilka lat temu szanowna jocia ) tyle,ze nic z tego nie wynika.To żaden przywilej,a wręcz utrapienie gdy się trafi na jednostkę z wysokimi ambicjami,a małymi możliwościami.
981.Tia poniektórym się przyda.
Odpowiedzialność za to co się robi/mówi/pisze
pozdrawiam i trafnych
Odpowiedzialność za to co się robi/mówi/pisze
pozdrawiam i trafnych
i z czego się cieszysz Majpan.Mój ojciec miał szczęście w te bzdety.Odkąd pamiętam nigdy ale to nigdy nie był na minusie.Laska z żółtej budy chciała odkupywać od niego zdrapki,które losował.Miał 5/6 w lotto i inne.
Ogółem miał farta - za czasów młodości wygrywał w kary )))
W czepku urodzony ))
Ogółem miał farta - za czasów młodości wygrywał w kary )))
W czepku urodzony ))
dlatego też tutaj sie znalazłam i spotkałam miłych życzliwych,empatycznych ludzików
chcesz się ścierać?
Zdaje się,że w wyniku testów o których nie miałam pojęcia - przekonałeś sie kim i jaka jestem.
Zdaje się,że w wyniku testów o których nie miałam pojęcia - przekonałeś sie kim i jaka jestem.
Nigdy nie liczyłam,że coś mi spadnie z nieba NIGDY zawsze pod tym względem realistka byłam.Jedyne na co liczyłam to,że ktoś sie ulituje
Gdy ktoś, kto mi jest światełkiem
Gaśnie nagle w biały dzień
Gdy ktoś, kto mi jest światełkiem
Gaśnie nagle w biały dzień
100. he he wiem jaka jest rzeczywistość - możesz mi wierzyć,ze wiem jak nikt inny ))
dlatego sen jest błogosławieństwem.
Nie ma nic dobrego ani pozytywnego w tym pojepanym świecie.
Nie ma nic co mogłoby pozytywnie nastroić.Dostałam tyle,że ulewa mi sie - bardzo ulewa i generalnie jestem zmęczona bardzo zmęczona.
Dzięki za kwiaty paaa
dlatego sen jest błogosławieństwem.
Nie ma nic dobrego ani pozytywnego w tym pojepanym świecie.
Nie ma nic co mogłoby pozytywnie nastroić.Dostałam tyle,że ulewa mi sie - bardzo ulewa i generalnie jestem zmęczona bardzo zmęczona.
Dzięki za kwiaty paaa
pewnie,że się śmieję - znam koniec tych smutnych typowań eksperymentalnych
z czego się cieszysz PapaSmerf ? Z tego,ze kol. prócz chybionych typów bawi sie w .... no własnie co.
i jeszcze pewnie węszy podstęp lub uzna iż zaczęła się jakaś wojna.
och - normalnie ->
och - normalnie ->
ja proponuję zabawę?
bez sensu - w nic nie gram,bo i celu już nie mam.
bez sensu - w nic nie gram,bo i celu już nie mam.
Nigdy nie czułam sie ani myśliwym ani zajączkiem i to jest chyba dramat.
Ale wracając do tematu w tyg. mam zamiar sie puścić i 10/10 6/6 lub 5/5 trafić
https://www.youtube.com/watch?v=gxHGIT4t1u8
Ale wracając do tematu w tyg. mam zamiar sie puścić i 10/10 6/6 lub 5/5 trafić
https://www.youtube.com/watch?v=gxHGIT4t1u8
zaq69 słuszne spostrzeżenie.Po co rozdrapywać czyjąś tragedie.Ani to niczego nie zmieni ani w niczym nie pomoże.
A może tylko pogorszyć.
A może tylko pogorszyć.
No ale żeby to rozumieć to trzeba dysponować przynajmniej przeciętną inteligencja.
a tak się zastanawiałam kiedy duch polonistki sie odezwie.
Ale dobrze.Przynajmniej zapamiętam
Ale dobrze.Przynajmniej zapamiętam
i cieszę się że przy okazji została uwypuklona -> "ludzka tępota"
Ja materializuję - chociaż to nie zawsze dobre,bo i swoje lęki.Starałam się jednak nigdy nie pasożytować
EstyMy dziwny świat powiadasz ?- każdy z nas ma swój świat A czy dziwny?
Być może nie uwierzysz.Ktoś kiedyś zrobił mi krzywdę WIELKA.Sam sprowokował sytuację z której długo się otrząsałam.Chciałam z tym człowiekiem pogadać,zrozumieć "jego świat" bo w moim nie ma miejsca na pewne zdarzenia,sytuacje.Odmówił,co mnie wkurzyło,bo według mojego świata zasługiwałam chociaż na słowa wyjaśnienia.
Poprosiłam kolegów by mi go złapali - ceną było 1/2 spirytusu z meliny. Szliśmy po ten spirytus i he he wyobraź sobie zrządzeniem losu wysiadł z autobusu ( zmaterializował się he he ) i szedł do kolegi do bloku gdzie mieściła się ta melina.Złapali mi go i chcąc czy nie musiał mi odpowiedzieć na parę pytań tyle,ze w mniej sympatycznej atmosferze.
Miej sobie to na uwadze,że nawet najdziwniejszy świat i sytuacje w nim mają rację bytu przeplatają się te nasze światy w realnym życiu- tak,że trochę pokory człeku
EstyMy dziwny świat powiadasz ?- każdy z nas ma swój świat A czy dziwny?
Być może nie uwierzysz.Ktoś kiedyś zrobił mi krzywdę WIELKA.Sam sprowokował sytuację z której długo się otrząsałam.Chciałam z tym człowiekiem pogadać,zrozumieć "jego świat" bo w moim nie ma miejsca na pewne zdarzenia,sytuacje.Odmówił,co mnie wkurzyło,bo według mojego świata zasługiwałam chociaż na słowa wyjaśnienia.
Poprosiłam kolegów by mi go złapali - ceną było 1/2 spirytusu z meliny. Szliśmy po ten spirytus i he he wyobraź sobie zrządzeniem losu wysiadł z autobusu ( zmaterializował się he he ) i szedł do kolegi do bloku gdzie mieściła się ta melina.Złapali mi go i chcąc czy nie musiał mi odpowiedzieć na parę pytań tyle,ze w mniej sympatycznej atmosferze.
Miej sobie to na uwadze,że nawet najdziwniejszy świat i sytuacje w nim mają rację bytu przeplatają się te nasze światy w realnym życiu- tak,że trochę pokory człeku
czat wrócił do normalności - znikły "dziwne światy" i tym podobne
Dzieci są fajne - szczere i niewinne
Dzieci są fajne - szczere i niewinne
nie ja żyję w świecie gdzie wszystko mogę,bo np. mam kasę,siłę przebicia czy władzę.
Takie urojenia wielkościowe i poczucie bezkarności,które okazuje się jest tak złudne
Takie urojenia wielkościowe i poczucie bezkarności,które okazuje się jest tak złudne
a jeszcze bardziej mnie bawi iz poniektórym wydaje sie,że WSZYSTKO jest tylko kwestią $.
To dopiero trzeba mieć beret zryty.
To dopiero trzeba mieć beret zryty.
wydaje mi sie,ze wszystko już zostało powiedziane.
Ja sie po prostu śmieję - tyle mi zostało i tyle jeszcze MOGĘ !!!
Masz coś przeciw?
Ja sie po prostu śmieję - tyle mi zostało i tyle jeszcze MOGĘ !!!
Masz coś przeciw?
a Ty doktorek jak chcesz zrobić coś to możesz mi receptę wystawić na leki na nadciśnienie i na
Przynajmniej tyle pożytku by było
Przynajmniej tyle pożytku by było
976. Arko Noego
dobrze,że nikt Jezusa we mnie nie dojrzał w schizofrenicznym szale i nie próbował na siłę udowadniać swoich urojeń.
Załamałabym się chyba
Wystarczająco dostałam od inteligentnych inaczej
dobrze,że nikt Jezusa we mnie nie dojrzał w schizofrenicznym szale i nie próbował na siłę udowadniać swoich urojeń.
Załamałabym się chyba
Wystarczająco dostałam od inteligentnych inaczej
277.A ja tego co robią tego co widza/czytają itp.
Ot takie myślenie życzeniowe.
Czy istnieją ludzie śmieci?
Owszem istnieją - spotykam ich tylu na swojej drodze,ze mam już dość
Ot takie myślenie życzeniowe.
Czy istnieją ludzie śmieci?
Owszem istnieją - spotykam ich tylu na swojej drodze,ze mam już dość