Wpisy użytkownika tom28
Łącznie 4 735 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 894 322. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
- Synku, przynieś babci krem do ust.
- Tato, ale który?
- Ten z napisem "Kropelka"...
- Tato, ale który?
- Ten z napisem "Kropelka"...
Imprezka w bloku.
- Otwierać! Policja!
- Nie zamawialiśmy policji, tylko***i!
- Ale to sąsiedzi nas wzywali!...
- Sąsiedzi wzywali, to niech sąsiedzi ruchają!
- Otwierać! Policja!
- Nie zamawialiśmy policji, tylko***i!
- Ale to sąsiedzi nas wzywali!...
- Sąsiedzi wzywali, to niech sąsiedzi ruchają!
Dlaczego kobieta ma o jeden zwój mózgowy więcej od konia?
Żeby nie piła wody z wiadra jak myje podłogę.
Żeby nie piła wody z wiadra jak myje podłogę.
a ja wczoraj miałem w Mini 3/5 pierwszy raz po zmianach w losowaniu zobaczymy do 17 maja może wleci 4/5
Przychodzi do fotografa zebra z pingwinem zrobić sobie zdjęcie.
fotograf : -Kolorowe, czy czarno-białe?
pingwin: - A ***ąć ci?
fotograf : -Kolorowe, czy czarno-białe?
pingwin: - A ***ąć ci?
mw jasne że mam sukcesy ostatni sukces 8 maja miałem 3/5 i 42zeta wygrałem
ale mam wysłany kupon Mini Lotto na 10 losowań może akurat wpadnie 4/5
a ja korzystam z fajnego generatora który podaje fajne zestawy dzięki którym trafiam
http://lotteryquickpick.info/pl/poland-mini_lotto/ oto ten generator tam macie zaznaczoną opcję Wszystkie dostępne numery i nic nie przestawiajcie tak ma być
mw jak generator wylosuje ci dany zestaw to weź go na tester i zobacz kiedy była ostatnia wygrana
jak nie było wygranej z twojego wylosowanego zestawu to bierz śmiało na 10 losowań jeżeli będzie tak że twój zestaw nie padł przez 10 losowań to zrób powtórkę tego zestawu dalej na 10 losowań w którymś padnie a jak padnie to bierz inny zestaw
mw to po dzisiejszym losowaniu odpal generator na ile zakładów i losowań to już zależy od ciebie i weź ten lub te zestawy na tester
Lila albo włącz u siebie jakąś ostrą muzykę na całą pizdę i po w***iaj go też
a masz już pomysł na co przeznaczysz wygraną jeżeli trafisz 4/5 lub 5/5?
mw jestem bardzo zadowolony i ty też będziesz zadowolony zobaczysz
najlepiej wyślij raz a porządnie na 10 losowań, po ostatnim losowaniu sprawdź sobie kupon
i pamiętaj jak wygrasz nawet najmniejszą sumę, to nie wysyłaj za kasę z wygranej bo to pecha przynosi
najlepiej do skarbonki nie będzie ci kusiło a na skarbonce napisz wygrane z Mini Lotto
ja co prawda skarbonki świnki nie mam ale mam za to lewy portfel i tam wkładam wygrane z Mini Lotto
Hejka Brajan mam pytanie dlaczego najlepiej wysyłać między 14 a 15?
Lila ja po ostatniej wygranej w Mini Lotto 3/5 dostałem takiego powera do grania że szok: