Wpisy użytkownika toja
Łącznie 6 631 wpisów w archiwum, pokazane od nr 662 386. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ja nie rozumiem tej konspiracji w mm nikt nie dzieli się wygraną z innymi więc niczym się nie ryzykuje i po co te tajemnice
dzisiaj nie gram bo u mnie wszystkie budy zamykają o 18 jutro będę typować wcześniej
wydaje mi się że w mm nikt z nikim się nie dzieli niczym nawet taką wygraną
ja na razie tylko wypieki mam z głowy
lila paczki będziemy ci wysyłać
lila paczki będziemy ci wysyłać
jak to jest uświadomcie mnie jeszcze się nie zaczęło losowanie mm jak automat dopisał wyniki i jeszcze trwało losowanie mm a automat dopisał wyniki jokera, więc jak to jest i o której naprawdę są te losowania i kto ma do nich wcześniej dostęp?
giba jak wszystkie,on typuje co by było jakbyś np wczoraj zagrała na liczby które on typuje, ale co ci po typowaniach na wczoraj i przedwczoraj statystyki też ma takie sobie, fajny ma tylko system tz "arfa."
nie robalku to nie taki system,
giba to jest system skrócony ale tak miesza liczby że np 13liczb wybrałaś z tego masz 8 trafnych to przy 4 zakładach na 10 trafiasz 8
giba to jest system skrócony ale tak miesza liczby że np 13liczb wybrałaś z tego masz 8 trafnych to przy 4 zakładach na 10 trafiasz 8
przez śnieżycę, zawieruchę ślę życzenia i otuchę, by te święta choć tak zimne były ciepłe i rodzinne. Moc prezentów i miłości w Nowym Roku pomyślności.
Dla wszystkich przyszłych milionerów i przegranych.
Dla wszystkich przyszłych milionerów i przegranych.
zdrowych spokojnych świąt i duuuużych wygranych dla wszystkich typowiczów
emeryt i co posadziłeś ja na ławce rezerwowych. poza tym nie teściowa jest ważna tylko żona.
emeryt to teściowa poleciała na aut, przecież chyba nie ukarałeś żony czerwoną kartką. cały czas mówisz o teściowej a ona jest najmniej ważna. chyba że nie mogłeś dogadać się również z żoną
emeryt moja teściowa już u ale jak z nią był zgrzyt to rozmawiałam z mężem. z resztą nie była taka zła
emeryt masz racje jestem tu od niedawna ale czy to znaczy że mam siedzieć cicho i zgadzać się z tobą bez szemrania? a poza tym co do tego wszystkiego ma twoja teściowa
lila kupimy wam domek na wsi swojskie zapachy będą na wyciągnięcie ręki a właściwie nosa
no wiecie zapomniałam kto z kim się wczoraj żenił, lila z wojtasem czy z profesorem