Wpisy użytkownika takajaa
Łącznie 287 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 487 921. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
i Ci którzy do mojego wyglądu się przywalili,rodziny o wciskaniu chorób psychicznych nie wspomnę
a najzabawniejsze,że komuś się wydaje że kupi wszystko,wszystkich i może wszystko bezkarnie poniewierać,sprzedawać drugiego
naprawdę?
naprawdę?
ale nie ulega wątpliwości,że lila,max pozostali w fazie,że mogą wszystko
szkoda klawiatury bo debile zawsze nimi już zostaną na to leku nie wymyślili niestety
tyle,że ja nie wylewam frustracji na przypadkowych osobach w necie bo coś mi się uroiło
gryks76 doprawdy myślisz,że chce mi się bezpośrednio zwracać do konia
i jeszcze szukajaca problemu we mnie,ze mam w doła a nie w sobie
ja sadze to ja zostałam osadzona skrytykowana itp.
ale ja o tym wiem Lucyna dlatego nie zostawiliście mi wyjścia
ale ja o tym wiem Lucyna dlatego nie zostawiliście mi wyjścia
no i właśnie mam w*** bo przez bladź i jej towarzystwo straciłam ochotę na cokolwiek
Monet
sprawdzaliście mnie w realnym świecie i to wszystko o czym tu piszesz nie znalazło potwierdzenia
sprawdzaliście mnie w realnym świecie i to wszystko o czym tu piszesz nie znalazło potwierdzenia
własnie dlatego nie zmieniłam numeru nie będzie mi jakiś doopek udowadniał choroby psychicznej
tak to jest jak sie komus próbuje wciskać choroby psychiczne Monet i reszta
kto sie przypinał o zaburzenie tożsamości płciowej schizofrenię itp korzystając z anonimowości - ja?
patrzcie sobie i gooowno mnie interesuje czy się Wam to podoba.
nie czerpala podniety fetyszyzmu ooo samo sedno problemu LILUCHNY
nie czerpala podniety fetyszyzmu ooo samo sedno problemu LILUCHNY
kasa koleżanko kasa żebym mogła sie pozbierać po Waszej zabawie
czekam na ile wyceniacie swoje zachowanie względem mnie i skutkach tego
no 4 lata non toper depechy dwie próby samobójcze rozjepane życie zdrowie to skutki a jeszcze poniżanie,wyśmiewanie,wciskanie chorób psychicznych
Czas jak deszcz, szybko ucieka ,
Czas człowieka płynie jak rzeka ... x2
Czas człowieka płynie jak rzeka ... x2
i nie zależny mi juz na nikim ani niczym tka to choroba ani na tym co sie stanie