Wpisy użytkownika system11
Łącznie 281 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 327 774. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
oczywiscie lotto z plusem , zlotowka nas nie zbawi a juz mialem w lotto+ chociasz ta 3
dobra to trzeba zawijac sprzet nikt nie pisze nie dzieli sie doswiatczeniami z totalizatorem ze zdarzen w kolektorach, to wiec ide
Wonder to jaki wniosek z tego doloz tego zeta i po problemie a nie wymyslaj teori spiskowych mi tu tylko, jak tak to wgule naj lepiej nie grajcie jak macie watpliwosci, . ja znam tyle osob co mialo piatki w Lotto+ i w rodzinie i nawet glowne wygrane
http://www.lotto.pl/lotto/aktualnosci/trafil-w-lotto-ponad-9-000-000-zl-%E2%80%9Efabryka%E2%80%9D-lottomilionerow-w-gdyni-%E2%80%93-w-ciagu-roku
Witam, ja nie gram w Multi juz pare dni, bo nic nie wchodzilo tylko oboki
na dzisiaj mam Lotto Plus i Kaskade i 10 zakladow Mini z chybika
Ludzie nie kombinujcie w zadnych mapkach, ani jakies systemy nie wiadomo jaki z kosmosu tylko po prostu grajcie z chybil trafilmozna tam miec swoje liczby i patrzec w mapki ale nie wpadajmy w smiesznosc jak by byl pewny sposob na wygrana i jakis pewny system to totalizator juz by dawno zbankrotowal a ludzie przewaznie wygrywaja z przypadku i maja po prostu szczescie
http://www.lotto.pl/lotto/aktualnosci/trafil-w-lotto-ponad-9-000-000-zl-%E2%80%9Efabryka%E2%80%9D-lottomilionerow-w-gdyni-%E2%80%93-w-ciagu-roku
nie wiem jak byscie kombinowali i tak zdecydowana wiekszasc bendziecie mieli 0 w Multi
ja naj wiecej mialem z swoji=ch typow 7z10 i z chybik, smieszne pieniadze wporownaniu to co sie wklada w Multi
ja tu na forum opserwowalem wasze typy w Multi przez dluszy czas i nik z was nie wygral chociaz kilku set zloty
Lukasz zagraj na chybil to bendziesz mial szanse wygrac nawet jednym zakladem, bo tak nie zadko ludzie wygrywaja
z mojej znajomi i z mojej rodziny mieli duzo 5 z chybil trafil w Lotto+
ralem nigdy w lotto bo sobie myslalem ze to nie realne a wiem ze ludzie wygrywaja znam pare przypadkow i mam na mysli glowne wygrane
Hades ale na jakie losowanie, ja w Multi nie gram tylko w Lotto+ , Kaskade i Mini i z chybika
Moje wszystkie mozliwe co moga wpasc w Multi3,4,5,6,7,9,10,11,18,20,21,28,30,24,34,39,44,51,35,69,71,72,76,53,52,48,49,68 ; prosze
ty o 3 pominelem na samym poczatku a tak juz to kolejnosc nie ma znaczenia piszac nie kierowalem sie kolejnoscia liczb czy wpadnie bardziej czy nie
Wybieracie sie na Majowke nad Polskie morze lub macie takie plany
Wasyl jak jestes zainteresowany i jak by inni byli to sie polecam 50 m do plazy w Miedzyzdrojach
Ok Wasyl ale to nie jest moj biznes ale mozesz mie tam spotkac wypas za taka cene i do morza 50m i nie na jakims zadupiu tylko Miedzyzdroje, w lipcu ceny 45zl za dobe, nie wiem dokladnie musze sie spytac ale jest ok + -
aha i niech nikt nie mysli ze to jakis bajer czy nie wiadomo co ze to kot w worku
bez sniadan ale sa kuchnie w kuchni to co w kuchni jest kuchenka, mikrofala,lodowka no i stol i talerze i sztuce
i jak ktos chce sie skontaktowac to niech napisze na forum do mnie a pozniej ja podam strone www.,tel.kom.i @e-mail
Wasyl to trafiles jak u pana boga za piecem, 30 zl to taniocha ale tu wchodzi ze nad morzem w gory to tam sezon maja caly rok zima,lato a nad morzem to tylko latem tak glownie
rozumiem ja tez lubie sie przekonac i wdziec wszystko jak na tacy ze by miec pewnosc nie cierpie oszustow
Dokladnie Damian czytasz w moich myslach ale nie chcialem zameczac Krysienki
Witam o to moje numery na Lotto+ ; 3,10,12,20,26,,29,31,33,44,- Lotto+
Witamja znam pare osob co mialy 4 w Mini z chybika i do tego z 1,2,4 ,lub 10 zakladami na chybil
W Lotto ja tez mialem z chybika wygrane i to jednym lub paroma zakladami
Witam 26 w Multi, tylko ze ja w Multi juz nie gram blisko 2 tyg.
Witam, Emeryt wiesz moze jaki byl kurs wczorajszego meczu Bełchtów -Jasztrzebski wegiel?, mam na mysli kurs jaki byl na Jasztrzebski. .?
i Multi na dzisiaj mialem wytypowane 8,9,13,14,16,17,20,30,31,40= 4z10
szlak mie trafia jak odbieram taka duza wygrana w Multi normalnie nie wiem co robic z takimi pieniedzmi chyba`zwarjuje