Wpisy użytkownika syrgyt
Łącznie 174 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 576 721. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
do mnie te czterdziestki nic nie przemawiaja ale duzo razy sie zlapalem na tymze jak liczby cicho siedza to wskakuja do losowania to moze warto zaryzykowac
dobranoc wam wszystkim i niech Moc bedzie z Wami obojetnie ktora ide ksiazke czytac i pic kawe
ja tez na luzie moglem miec 6/6 a tak tylko 8 zl żopa blada żopa
ogladam sprawe dla reportera wysle jutro Pani Joasi 25 zl te ktore mialem do TS na losowanie wplacic moze dzien przerwy w losowaniu dobrze mi zrobi
senna a skąd ta pewnosc masz maszyne do podrozy w czasie czy jak
no bez kobiet byloby tragicznie to jasne jak slonce ale sa sytuacje gdzie kobiety sa nam nie potrzebne i na odwrot kobieta faceci sa nie potrzebni
ide zaraz kreslic zaryzykuje dzisiaj i zamiast trojki zrobie czworke a zamiast piatki szostke chinczycy sa przesadni i wszystko w pary lacza a ze to obecnie najstarsza cywilizacja na swiecie wiec moze cos w tym jest
hej jak zawsze 2/3 przy stawce razy 10 no i jeszcze 4/6 przy zwyklej stawce
jeszcze z rok takiej intensywnosci i napisze ksiazke >W oczekiwaniu na psychiatryk< taki dam jej tytul bo inaczej tego nazwac nie mozna
Misiek bardzo szerokie spektrum zebys chociaz wiedzial ile z tego wejdzie
no jak zawsze 2/3 no i gdybym wzial liczby z 3 zakladow na 5 skreslen to bylabo 5/5 zalamac sie mozna
3/4 nie moge rozkminic tamten caly tydzien 2/3 ten caly tydzien 3/4
a teraz myslenie nad jutrzejszym
losowaniem jest za co obstawiac
losowaniem jest za co obstawiac
Witam po dluzszej przerwie bylem w wariatkowie zwanym zycie
cos tam porownalem policzylem moje liczby na jutro
1,5,13,16,21,45,51,53,56,76
3,6,11,36,43,53,,61
5,16,26,46,65,73
5,16,46,75,76
wg mojego rachunku 5 jest pewniakiem
cos tam porownalem policzylem moje liczby na jutro
1,5,13,16,21,45,51,53,56,76
3,6,11,36,43,53,,61
5,16,26,46,65,73
5,16,46,75,76
wg mojego rachunku 5 jest pewniakiem
wizard wez sobie z moich 5 skreslen wybierz 2 parki odrzóć 5 jesli uwazasz ze nie bedzie pewniakiem i wstaw swojego
a korciło mnie żeby zrobić razy 10
moje stałe liczby 40 58 69 77 80
moje stałe liczby 40 58 69 77 80
od 2017 nic mi nie szło kurde szkoda ze nie poszedlem za glosem serca
gdybym umiał tu wkleić foto to wysłalbym zdjecie kuponu dziekuję wszystkim za gratulacje
no to jestem wśród dzisiejszych 25 szczęśliwców którzy trafili 5/5 jeden nawet z plusem
no a jutro płacz w kolekturze oni tyle nie mają bla bla bla jak kasę za zaklady biorą ,a wypłacać to steki jęki
damian to nie strzał często gram na te liczby zawsze cos wejdzie 3/5 4/5 i to juz 3raz mam na nie 5/5 pierwszy raz w 2016 jak dobrze pamietam
wedrowiec u nas w lubuskiem susza od 4 lat ani deszczu ani śniegu masakra
w sierpniu tez mialem 6/7 ale rzadko gram na 7 czesciej na 10 z plusem
w systemy nie gram lubię tylko powtórzyć losowanie z mała zmianą 2 liczb raz mi sie udało tak trafic nastepną piatkę
damian no to niech kule Ci sprzyjają albo niech je tak ułożą w studio ,żeby Ci weszło
masz rację damian dlatego tylko w multi gram bo w bilansie wychodzi ze nie dokładam
kiedys w lotto zagrałem kilka razy dawno temu dla zabawy moze 2010 i 5 weszła jak dzis pamietam 5843 zl i jakies grosze ale wtedy to nie gralem w nic tak często
a dzieki dzisiejszej wygranej to tak jakby za free wymienie lożyska w aucie i koncówki drążka i reszta zostanie ha
zazwyczaj 4 razy w tygodniu czasem obstawiam za 10 zł a po wypłacie ze dwa razy po 25 gdy jednak po pełnej wygranej kilka dni z rzedu powtarzam jak pisałem z małą modyfikacją tyle ze kupuje wtedy los po 2,5 co za dużo to nie zdrowo
nie mam określonych schematów bardziej to spontan ale mam określonych kilka typów liczb
czasem na 7 gram czasem na 10 ale 10 tylko z plusem bo często wchodzi tam juz jest sporo liczb
czasem na 7 gram czasem na 10 ale 10 tylko z plusem bo często wchodzi tam juz jest sporo liczb
« Poprzednie 100Kolejne »