Wpisy użytkownika sydney
Łącznie 814 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 759 385. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
witam wszystkich po losowaniu zawsze zadaje sobie pytanie dlaczeg ich nie skreśliłem przecież to nie jest takie trudne wytypowac 10 z 80 czyż nie prawdę piszę
wybiórczo na wieczór postawiłem 62 ze bedzie plusem i dolozyłem pare liczb
janosik i wszyscy multipaskowcy
Kto umie czytać liczby,
posiadł klucz do wielkich czynów,
do nieprzeczuwanych możliwości,
do upajająco pięknego,
udanego i sensownego życia.
Kto umie czytać liczby,
posiadł klucz do wielkich czynów,
do nieprzeczuwanych możliwości,
do upajająco pięknego,
udanego i sensownego życia.
wtedy byla inflacja jakoś na przełomie dwoch tygodni to trafil i pojawiła sie rodzina i pseudo przyjaciele a mogł zainwestowac
a czy nie za pózno gdzie teraz puscic te losowania powinieneś astrolog podajmymy albo piszemy trafać swoje przewidzenia wcześniej a tak to mozna sobie gdybać zamiast ksywy astrolog może nastradamus przepraszam ale nie chce urazić tylko chcemy wygrać czy być szcześliwi nie wiem i zaczaynam nie rozumieć tego czatu albo albo aktywni jasnowidze przed losowaniem śmieszne to zaczyna być pozdrowienia dla wszystkich
astrolog po losowaniu to sie nie liczy wazne przed nie mam 7 lat a i tak szanuje tu wszystkich pozdrowienia moze innym razem przepowiednie beda ok pozdrawiam jeszcze raz wszystkich
astrolog podaj te cyfry o 18.00 i będzie ok ja je wszystkie puszcze pozdrawiam i wielki szacun dla ciebie że tu jesteś , ktoś w końcu musi tą matematykę rozwiazać
dzis było niezle w keno 2 cyfry za 20 zł ok 140 i 4/5 stawka 2 mm
och chyba lepiej zmienić temat bo na pasko o polityce nie zabardzo można