Wpisy użytkownika sonia2
Łącznie 441 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 322 980. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
dlaczego tutaj zacne towarzystwo napiertalało od rana do wieczora usiłując mi cos przypiąć
joci dopytywania o 77 przy każdej nadążającej się okazji -myślałam że to moje urojenia jednak potwierdziła,ze nie
ja się pytam co z tym zrobimy - no bo chyba nie pościmy w zapomnienie o innych nie wspomnę
nigdy do końca nie mogłam zrozumieć o co z tym chodzi - ale mniejsza o to
a najśmieszniejsze,ze faktycznie myślałam,że to ja mam nierówno pod deklem
krzysiu zapiertalam Wam tutaj po wcześniejszych nickach czy imionach ?
ps. wasylek popraw maskę,bo Ci zsunęła i przestajesz pisać jak postać wasyla.
ps. wasylek popraw maskę,bo Ci zsunęła i przestajesz pisać jak postać wasyla.
znowu do mnie jackwar - a gdzie byłeś jak te pojepane coś jeździło po mnie snując swoje urojenia
tak jak pisałam - idiota powinien mieć zakaz babrania się w czyjejś psychice to,że przypuszczam co kto czuje i zrobi nie jest rozdwojeniem jaźni zaczynasz i Ty
lilia jest pozbawiona czegoś takiego, nastąpiła mi na odcisk swoimi wypocinami odnośnie choroby i w tym momencie nie przyjęłam tego personalnie faktycznie tylko pomyślałam o tych wszystkich,którzy się z tym męczą.
Ale tłuk pewnie tego nie pojmie
Ale tłuk pewnie tego nie pojmie
wzięłam na luz dlatego takie to będę gnębić bez obawy konsekwencji
a to,że zmieni mundurek i przypnie sie do moich kont nie zrobi z niej "ptaszka"
a to,że zmieni mundurek i przypnie sie do moich kont nie zrobi z niej "ptaszka"
jackwar to,że mam doła to nie moja wina - każdy ma swoja wrażliwość - skoro byliście tacy mądrzy aby mnie w niego wjepać to badzie teraz mądrzy i wyciągnijcie.
czekam
czekam
2 323 116. jackwar 2015-04-18 (18:08) Wawa
gnębienie kogoś to oznaka słabości
przebiłeś sam siebie
gnębienie kogoś to oznaka słabości
przebiłeś sam siebie
przykro mi jackwar - jak to pisała pięknaja spójrz w jej księgę gości w swoja zresztą również
nie wiem ale jest prawo i trzeba go przestrzegać - bez wyjątków - ale zdaje sie tutaj doszedł jeszcze problem urojeń wielkościowych,że takiemu pomiotowi wolno wszystko
w każdym nie tak źle abym musiała bez powodu na necie kogoś gooownem oblewać
zazdrościć wyglądu,błyszczenia i co tam jeszcze
chciała zgnębić no to gratuluję
chciała zgnębić no to gratuluję
Lila się schowała to piękna się wyłoniła potem jocia ze swoimi pomysłami
Marek,a co powiesz o osobie,która pisze do drugiej osoby o chorobie nowotworowej w taki sposób-wybacz tam szukaj problemu
albo proponuję zrobić ankietę co CAŁY INTERNET myśli o takiej osobie - mogłoby to być zabawne
aby nawet menel mógł się przy kimś takim poczuć lepiej i skopać jak jak to mnie nazwała s z m a t ę
proponuję abyś obudził swoją kol. mi komputer jeszcze mózgu nie wypalił aby rzygać na innych w necie i swoje rojenia uskuteczniać - ja tez potrafię całymi dniami nocami napiertalać w jednym temacie
szkoda tylko,że pomagierzy moi by tu nie mieli racji bytu,bo by sie działo
ale najpiękniejsze w tym wszystkim,że nawet jak zniknę to będzie śmieć siedział i myślał czy cała i zdrowa wraz ze swoimi znajomymi
i dobrze bardzo dobrze
i dobrze bardzo dobrze
towarzystwo się schodzi
faktycznie
i myśleć czy nie mam doła jak przechodzę np. koło kolektury
faktycznie
i myśleć czy nie mam doła jak przechodzę np. koło kolektury
Lucyna tylko nie swoje foto bo tu nie lubą konkurencji - zazdrosne stare s***a
krzysio tak?
a gdzie byleś kilka lat temu z pomysłem wyluzowania - Wam wolno,a mi nie?
A niby dlaczego ?
krzysio tak?
a gdzie byleś kilka lat temu z pomysłem wyluzowania - Wam wolno,a mi nie?
A niby dlaczego ?
Lucyna to Twoje myślenie ale czyjeś może być zupełnie inne - przekonałam sie na własnej skórze
Lucyna ja też kilka lat temu po to tu przylazłam i okazało się że ktoś pomyślał inaczej i jeszcze mi się oberwało
2 323 265. Monet 2015-04-18 (19:45) Gród Gryfa
2 323 255. sonia2 2015-04-18 (19:41)
Lucyna ja też kilka lat temu po to tu przylazłam
I okazało się że jestem największą awanturnicą i zadymiarą w historii tego portalu.
Po za kol. lila
2 323 255. sonia2 2015-04-18 (19:41)
Lucyna ja też kilka lat temu po to tu przylazłam
I okazało się że jestem największą awanturnicą i zadymiarą w historii tego portalu.
Po za kol. lila
popatrz na siebie
kim jesteś i co sobą reprezentujesz w historii tego portalu
kim jesteś i co sobą reprezentujesz w historii tego portalu
krzysio mam poprosić córkę,sąsiada aby tu weszli i wszystkich tych co znają temat
Monet kuźwa kolego,a co miałam stać i patrzeć a kim Ty jesteś z tutejszymi?
kto się przyjepał do mojej rodziny wyglądu i zdrowia psychicznego
Lucyna problem w tym,że mi nie chodziło ani o jedno ani o drugie - ale jakieś stare niedopchane próchno inaczej pomyślało
a nieprawdę kolego pisałam? A moze tylko Wy macie prawo do prawdy w moim temacie?
a nieprawdę kolego pisałam? A moze tylko Wy macie prawo do prawdy w moim temacie?
Lucyna daj na luz mogę Ci cos lepszego wkleić i musiałam czytać a admina to nie interesowało -kupony masz puszczone?
jackwar nie ja jedna tutaj więc odpier.się,że Ci tak powiem pilnuj emeryta
krzysio powiedz mi czy masz coś takiego jak przewidywanie skutków?
No to je masz
Lucyna to czekaj na losowanie - nowa jesteś to czytaj
No to je masz
Lucyna to czekaj na losowanie - nowa jesteś to czytaj
jackwar no popatrz wystawił samoocenę
ja nie musiałam mam ludzi tutaj od tego
ja nie musiałam mam ludzi tutaj od tego
Pamiętaj Monet obojętnie co by mi się nie przytrafiło Wy ponosicie odpowiedzialność.
Mam wyjepane na wasze parki, buki itp.
Mam wyjepane na wasze parki, buki itp.
a za to,że szukaliście we mnie chorób psychicznych a nie problemu w sobie podwójnie.
Nigdy nie ukrywałam,że jestem depresyjna i doskonale o tym wiedzieliście.
A podważając moje zdrowie psychiczne : urojenia,schizofrenię itp. tylko pognębiliście moją chorobę.
I raczej wątpię abym się podniosła.
cześć
Nigdy nie ukrywałam,że jestem depresyjna i doskonale o tym wiedzieliście.
A podważając moje zdrowie psychiczne : urojenia,schizofrenię itp. tylko pognębiliście moją chorobę.
I raczej wątpię abym się podniosła.
cześć