Wpisy użytkownika slavo
Łącznie 2 049 wpisów w archiwum, pokazane od nr 58 072. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam
Wczoraj miałem na 22.00 piątkę, zmieniłem liczby i cztery sztuki weszły mi o 14.00.
Jestem zły:(
Wczoraj miałem na 22.00 piątkę, zmieniłem liczby i cztery sztuki weszły mi o 14.00.
Jestem zły:(
U mnie dobra passa zaczyna wracac,a stare metody zaczynają działac:)
DROBNICA,ALE JEST NA GRĘ:)
DROBNICA,ALE JEST NA GRĘ:)
Gała
Jakiś czas temu grałem na parzyste,ale wysyłałem 5 miałem taką serię,że w ciągu 3 dni miałem sześc 4/5.Myślałem,że mnie szlag trafi
Jakiś czas temu grałem na parzyste,ale wysyłałem 5 miałem taką serię,że w ciągu 3 dni miałem sześc 4/5.Myślałem,że mnie szlag trafi
Jeżeli ktoś może to proszę o skasowanie moich idiotycznych wpisów.
Na usprawiedliwienie mogę tylko powiedziec,że się nie potrzebnie zainspirowałem innym wpisem:(
Na usprawiedliwienie mogę tylko powiedziec,że się nie potrzebnie zainspirowałem innym wpisem:(
ZELUS
Coś w tym jest co piszesz.Ja sobie mówię,że mam za bardzo "łeb zryty".
A pamiętam jak na początku gry szło gładko:)
Coś w tym jest co piszesz.Ja sobie mówię,że mam za bardzo "łeb zryty".
A pamiętam jak na początku gry szło gładko:)
bogboss i banco
Wy chłopaki to chyba jesteście z meksykańskiej telenoweli:)
Dawid13
No czekamy.....
W dzisiejszych czasach to żaden problem:)
Sprawdzam i gratuluję !!!!!!
No czekamy.....
W dzisiejszych czasach to żaden problem:)
Sprawdzam i gratuluję !!!!!!
Kwiatek86
Wyluzuj i czytaj,co ludzie piszą.
Wyniki już dwa razy podane:)
Wyluzuj i czytaj,co ludzie piszą.
Wyniki już dwa razy podane:)
Wczoraj był facet trafił 6/6 oczywiście nie wysłał,a dziś jest jego młodszy brat KIGAM.Co za rodzinka;)
To ja mam propozycję dla tych co grają na sucho.PRZESTAŃCIE!!!!!Bo jak traficie wielką kasę to wzrośnie liczba samobójstw:)
Ja tak nie gram bo moim zdaniem to nie jest dobry pomysł i widzę,że mam rację:)
Tajemniczy Don Pedro
Such teoria.W praktyce to wygląda zupełnie inaczej.
A w przyrodzie już tak jest,że te najmniej prawdopodobne rzeczy się zdarzają:)
Nowa wschodząca gwiazdka,Doda się chowa!!!!!!
No i wykonanie bardzo ładne:)
http://www.youtube.com/watch?v=tCSwrcLF5P4&feature=channel_page
Łorior
Nie napalaj się za bardzo,bo "sprawiedliwośc"Cię dopadnie i kasa jak łatwo przyszła tak łatwo odejdzie.
Znam tą euforię w której teraz jesteś:)
Łorior
No to czekamy teraz na zdjęcia ,skany wybierz co Ci pasuje:)
Uczciwośc to dar,a dowodem wygranej jest kupon:)
Zapytaj OPĘ,on wie najlepiej
Ludzie popatrzcie w statystyki a sami dojdziecie do tego,że powinno by 7 lub 8 itd.Może dziś,może jutro.
I to jest pierwsza rzecz która się rzuca w oczy.Nie sztuką jest wybrac liczy,sztuką jest to,by były na jednym kuponie.Tak jak ktoś kiedyś tu napisał"Myślcie samodzielnie" i nie podpalajcie się jak ktoś rzuci parę "LUB"
POWODZENIA:)
Łorior
Ja już kiedyś pokazywałem swoje wygrane.I myślę,że byłem o wiele bliżej niż ty kiedykolwiek będziesz.
Pisze,że grasz za 25zł,a pokazujesz kupon za 2zł.
Robisz ludziom nadzieję,a ja to ostudzam bo jestem uczciwy.Zastanów się ile osób tylko czyta ten czat.
Ja już kiedyś pokazywałem swoje wygrane.I myślę,że byłem o wiele bliżej niż ty kiedykolwiek będziesz.
Pisze,że grasz za 25zł,a pokazujesz kupon za 2zł.
Robisz ludziom nadzieję,a ja to ostudzam bo jestem uczciwy.Zastanów się ile osób tylko czyta ten czat.
Bolti
Z nim już tak jest wypisze tyle tego,że trudno się połapac a potem mówi,że wysłał co innego.No i zawsze wygrywa,tak jak by przegrana w tej grze była wielkim wstydem.
Oni wszyscy traktują swoich klientów jak piąte koło u wozu.A my i tak przyjdziemy,więc po co się starac :(
Łorior
Nie rozumiem dlaczego jesteś taki agresywny w stosunku do mnie.Zeszły tydzień zakończyłem z -35 zł.I się tego nie wstydzę:)
Ja jak się do Ciebie zwraca to przynajmniej z dużej litery.
I napisz mi uczciwie czy nie ma takiej opcji 1,23 - 1,25 na dziś? 1,8 też się w końcu sklei zobacz jak krążą obok siebie.
Sam9
Nigdy nie grałem na parki,a kasę którą od nich wyciągnąłem to już pewnie przegrałem i to pewnie z bonusem:)Założyłem sobie konto w tym totomixie i zobaczę jak typuję tak małą ilośc liczb.Na grę zawsze wyciągam,więc przy odrobinie szczęścia dwie pod rząd powinienem częściej trafic.
Dla grających w piłkę itp.fajne strona (forum) z darmowymi typami.Co ważne angielska.A Anglicy na swojej piłce się znają.Cztery meczyki mi weszły z tej strony.Kliknąc na FREE TIPS:)
http://www.online-betting-guide.co.uk/
Wczoraj wieczorem na 4 parki trafiłem jedną,nie wysyłałem bo pogram na sucho.
A to na 14.
8,12
8,11
1,12
1,11
A JEŚLI ZELUS JEST HAKEREM......
Oglądałem w niedzielę dokument w mailu może byc wirus. ZELUS będzie miał władzę nad waszym komputerem.
Zastanówcie się dlaczego ma taki nick...
Poczytajcie o komputerach ZOMBIE !!!!
ZELUS
HADES
ESUS
TARANIS
Wszyscy hakerzy noszą takie nazwy!!!
Ale wy spięci jesteście......ŻARTOWAŁEM:)
SŁYSZYCIE,PRZEPRASZAM:(
Ide se stąd!!!!
olinger
Trzeba dodac.Czy będzie lisowanie?
Bo teraz to mi się pojawia Akceptuj kupon:)
Kigam
Tylko chyba tak jak w fortunie,że nie płacą np.2/3 ,ale za 3/3 jest ponad 100zł.
Daję Ci to co mi ktoś kiedyś dał.Poczytaj:)
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333
Jest jakiś błąd za strzelenie bramki płacą tyle co za strzelenie 2 a za strzelenie 2 tyle co za strzelenie jednej
Człowieku ty wiesz ile tysięcy ludzi to zobaczyło.Jak ktoś ma dużo kasy to mógł postawi parę tysięcy Białoruś -Chorwacja przecież to pewniak ,że Chorwaci strzelą.
Podatek płaci się z pojedynczej wygranej.Czyli od 7/7.
Chyba się nie mylę.