Wpisy użytkownika simad
Łącznie 145 wpisów w archiwum, pokazane od nr 117 443. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
dowcip> policz ile razy użyłeś słowa "brawo pani madziu"
powtarzasz się jak CKM , komplementujesz panią madzie na maxa
zadymy na tym forum stały się normą i nie tylko tutaj,
to obraz naszego społeczeństwa , to tak nawiasem pisząc jakbyś nie wiedział :)
powtarzasz się jak CKM , komplementujesz panią madzie na maxa
zadymy na tym forum stały się normą i nie tylko tutaj,
to obraz naszego społeczeństwa , to tak nawiasem pisząc jakbyś nie wiedział :)
Jestem bo jestem ale mnie nie ma? Halo tu jodła !!! jak mnie słyszysz?
madzia77=non top wtopa !!! błe hłełe to tak żeby się nie powtarzać , mecz się zaczął ...nie oglądasz????
typerka przecież z ciebie jak tralala , daj typ może jeszcze zdążę obstawić , dychę mogę poświęcić
typerka przecież z ciebie jak tralala , daj typ może jeszcze zdążę obstawić , dychę mogę poświęcić
madzia77 > zerżnełaś ode mnie ten typ , on się nie liczy... Ja się tak nie bawię :(
no to HT/FT czy dokładny wynik bo jak stawiasz remis to powinno być tak "X" lub "0" ale bez linka lili z youtube
buuuhahahahahaha!!! tzn. mniej niż zero ,aleee ona to lubi ja p.i.e.r.d.z.i.e.l.e
buuuhahahahahaha!!! tzn. mniej niż zero ,aleee ona to lubi ja p.i.e.r.d.z.i.e.l.e
obrażasz mnie znowu tymi linkami , upodabniasz się do nie lubianej przez ciebie osoby a tego bym nie chciał
OK przyjmuję to wytłumaczenie , niech remis będzie z nami
Ty ale lila to jakoś nie typuje no nie?? masz wpis z jej jakimiś typami? albo jej chłopaka/męża pod H@j wie jakim nickiem ???
Może w kulki gra??? Bo rebusami mnie przykryć chciał
Ty ale lila to jakoś nie typuje no nie?? masz wpis z jej jakimiś typami? albo jej chłopaka/męża pod H@j wie jakim nickiem ???
Może w kulki gra??? Bo rebusami mnie przykryć chciał
madzia77>to zadam ci jeszcze jedno pytanie ? ile masz nicków na tym forum ...ale tak szczerze... -
madzia77> to Ja jestem obcym nickiem dla ciebie?? no teraz to naprawdę zrobiłaś chwyt poniżej pasa , musisz to lubić nie ma co... przecież my znamy się jak stare klacze na łące...nie odzywam się do ciebie ;( Nara
kogucik19> ostatnio ciągle używasz słowa "dojarki" mógłbyś mi wyjaśnić co to takiego i jak to działa??? Bo jażem nie ze wsi i nie wiem o co kaman?
a że jeszcze się tak zapytam to NARCYZE już zakwitły czy jeszcze nie?
no comment ....hyhyhyhyhyhyhyyyyy !!! znowu ubaw po pachy !!!!
miłośniczka się znalazła ..... jazz jambory PISIORY
miłośniczka się znalazła ..... jazz jambory PISIORY
dodaj jeszcze że w tym odłączonym wagonie sama siedziałaś i czekałaś na tego węża bo nie mogłaś liczyć na swojego męża
118857. status madzia77 2010-06-20 (16:18)
mariucha >>> nic się nie martw :) "bo kto nie ma szczęścia w grze ten ma w miłości " :):):)
- sprawdza się.
W twoim przypadku jak najbardziej!!!madziu77 :)
mariucha> od razu daj jej numer telefonu i napisz gdzie mieszkasz , bzykanko masz pewne!!! buhahahahahahahahahaaa!!!
tylko na pseudo mężą uważaj i czytaj gazety tam znajdziesz swoje dane osobiste wraz z numerem telefonu , szukaj w anonsach erotycznych.... aleś sobie znalazł koleżankę :)
mariucha >>> nic się nie martw :) "bo kto nie ma szczęścia w grze ten ma w miłości " :):):)
- sprawdza się.
W twoim przypadku jak najbardziej!!!madziu77 :)
mariucha> od razu daj jej numer telefonu i napisz gdzie mieszkasz , bzykanko masz pewne!!! buhahahahahahahahahaaa!!!
tylko na pseudo mężą uważaj i czytaj gazety tam znajdziesz swoje dane osobiste wraz z numerem telefonu , szukaj w anonsach erotycznych.... aleś sobie znalazł koleżankę :)
mariucha> wierz mi , nie ma sprawy każdy szuka gdzieś pocieszenia ale tylko nie szukaj go u madzi77 , bo trafiłeś najgorzej jak mogłeś
madzia77> szkoda że tylko tyle masz do powiedzenia , twoja prośba z pewnością zostanie rozpatrzona pozytywnie ,
szukaj dalej frajerów na tym forum , zwłaszcza nowych użytkowników POCIESZYCIELKO !!!!!
buhahahahahahahahahahaaaaaa!!!!
szukaj dalej frajerów na tym forum , zwłaszcza nowych użytkowników POCIESZYCIELKO !!!!!
buhahahahahahahahahahaaaaaa!!!!
madzia77> a skąd wiesz że to są kobiety ??? jak sama nią nie jesteś , mam wkleić twoje damskie epitety jak zwracałaś się co do niektórych użytkowników i używałaś słów , niecenzuralnych !!!! Moje słowa niecenzuralne są niczym w stosunku do twoich
madzia77> jaka ty kurna delikatna jesteś myślałby kto POCIESZYCIELKO!!!!!
i widzisz madzia77> to jest prawdziwa kobieta !!!! a nie xerówka tak jak ty
madzia77>dobra!! spadam bo muszę się skupić nad kolejnym meczem ale jeszcze tu wrócę i jak będziesz nowych użytkowników wkręcać
to będziesz admina prosić na kolanach żeby skasował moje wpisy
to będziesz admina prosić na kolanach żeby skasował moje wpisy
madzia77> nie zmuszaj mnie żebym skserował twoje wpisy na temat Lilii gdzie słowo szmata w twoich ustach był jak chleb powszedni , więc wyluzuj babochłopie!!!
pięknaja> dziękuję po raz drugi , zaczynasz mi imponować i będę zmuszony Cię przeprosić za inwektywy pod twoim adresem
Pzdr
madzia77> wpis 118901 i narazie to się ODP. bo szkoda czasu na ciebie
Pzdr
madzia77> wpis 118901 i narazie to się ODP. bo szkoda czasu na ciebie
dziub to ma twój kompan kogucik19 , czochraj się w piórach.... a wpisy twoje i tak znajdę chyba że Admin dobrze posprzątał .....a jak je znajdę to już lepiej na czat nie wchodź , bo wdepniesz jak łajza w G.Ó.W.N.O
kogucik19> nie potrzebnie wywołujesz aferę , i od razu jedziesz Mi z frajerami , przecież niejednokrotnie sam pisałeś o swoim dziobie , ba!!! wychwalałeś go nawet a generalnie Ja odpowiedziałem tylko twojej koleżance na jej impertynenckie porównanie to wszystko
Ja przeważnie zawsze jestem miły ale nie dla oszołomów
Ja przeważnie zawsze jestem miły ale nie dla oszołomów
kumać to raczej żabki takie jak madzia77 mogą ....jak jeszcze mogą :)
kogucik19>bardzo Cie proszę zwróć się z tym do madzi77
Kiedyś prosiłeś Mnie żebym nie wchodził do twojego tematu i słowa dotrzymuję i nie mam zamiaru wdawać się w jakieś farmazony ale twoja koleżanka z którą trzymasz nadaje się tylko do odstrzału gumką z majtek i tyle!!!
Aferzystka tego forum jest jak.....o kur...znowu skseruje!!!
Kiedyś prosiłeś Mnie żebym nie wchodził do twojego tematu i słowa dotrzymuję i nie mam zamiaru wdawać się w jakieś farmazony ale twoja koleżanka z którą trzymasz nadaje się tylko do odstrzału gumką z majtek i tyle!!!
Aferzystka tego forum jest jak.....o kur...znowu skseruje!!!
kogucik19> zejdź na ziemię!!! na innych forach jest jeszcze gorzej ...oczywiście czasami
jesteś źle kojarzony przez swoja koleżankę i wszelkie ataki czy to na ciebie czy na nią odbierane są w jednakowy sposób
ZADYMIARA to jej drugi nick
Nie wymagasz ode mnie za dużo i o nic nie musisz Mnie prosić stosunki z innymi użytkownikami wypracowałeś sobie sam
mnie to ani grzeje ani ziębi mam neutrala do tego bo na co dzień jestem tak zajęty że przy porannej kawie i chwili oddechu kukam na to forum i coś tam w locie przeczytam i napiszę , skupiam się przede wszystkim na typowaniu a na inne ***y szkoda mi czasu i klawiatury :)
jesteś źle kojarzony przez swoja koleżankę i wszelkie ataki czy to na ciebie czy na nią odbierane są w jednakowy sposób
ZADYMIARA to jej drugi nick
Nie wymagasz ode mnie za dużo i o nic nie musisz Mnie prosić stosunki z innymi użytkownikami wypracowałeś sobie sam
mnie to ani grzeje ani ziębi mam neutrala do tego bo na co dzień jestem tak zajęty że przy porannej kawie i chwili oddechu kukam na to forum i coś tam w locie przeczytam i napiszę , skupiam się przede wszystkim na typowaniu a na inne ***y szkoda mi czasu i klawiatury :)
lila>dodaj że chętnie byś pojechała ...ale Cie nie stać , a ty tak od razu o oszołomach na forum
lila> serio??? chyba jednak nieeee , zahaczasz o Boskie maniery , czuje się dowartościowany
"Na wszystko mnie stać" co za narcyzm... , żeby nie powiedzieć ***cja :)
"Na wszystko mnie stać" co za narcyzm... , żeby nie powiedzieć ***cja :)
nawet wpisy Mi podwaja żebyś Mnie mogła lepiej słyszeć
Madzia77> nie!!! , znajdź wpis :)
Madzia77> nie!!! , znajdź wpis :)
« Poprzednie 100Kolejne »