Wpisy użytkownika seven
Łącznie 3 377 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 618 634. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a krasnalek ?? - co chce wygryźć ze stanowiska wyroczni Janosika ??
wizard podałeś tyle typów , że Ty na pewno trafisz , a ja nadal mam dylemat , którą tu od Ciebie zapożyczyć
Szukam dobrego zaopatrzeniowca z częściami do aut amerykańskich ?? - może ktoś takiego zna ??
Janosik - moja Ty wyrocznio - czy potrafisz też określić typy do Extra Pensji ?? - przydałaby mi się , od roboty już mnie głowa boli
greg - też by mi się przydał taki "skarbek" - daję dzieciom w swoim otoczeniu i nic
panoramix - TAK
"Sev... jest szansa na 500+"
Po dobrym czyszczeniu komina !!
"Sev... jest szansa na 500+"
Po dobrym czyszczeniu komina !!
panoramix - dziękuję postoję ,taki bonus - fajnie , ale i tak za mało
dotam
zbigniew g
camilex
zgrywus
Majpan
Torsan
Pasko
BEATA29
krasnalek
medea
zbigniew g
camilex
zgrywus
Majpan
Torsan
Pasko
BEATA29
krasnalek
medea
Hejka lorey -ka
Witaj Majpan
Na forum 13/20 - kolega KACZOR001 wytypował 13 z 20 - Wielkie Brawa !!
Witaj Majpan
Na forum 13/20 - kolega KACZOR001 wytypował 13 z 20 - Wielkie Brawa !!
lorey - jeszcze nie zerkałem do Ciebie po losowaniu , coś idzie - czy górka ??
lorey - ja od jutra chyba nie będę zaglądał w żadne pomoce , przejdę na swojego nosa , bo nic mi nie idzie odkąd to robię
lorey - tak mi się wydaje , że lepiej mi wchodziło , teraz nawet pewniaka trafić nie mogę
lorey - więcej jak 6 skreśleń nie gram
dziś wytypowałem 8 liczb , ale porozbijałem w trzech zakładach i tylko zwrot poniesionego wkładu
dziś wytypowałem 8 liczb , ale porozbijałem w trzech zakładach i tylko zwrot poniesionego wkładu
lorey - przy okazji - polecam słuchawki Kruger&Matz - Street - dźwięki - niebo w uszach
lorey - są świetne no i do jakości naprawdę nie mam zastrzeżeń
fona podłączysz i też super - tylko mikrofonu nie mają do rozmów przez fona
ale polecam
fona podłączysz i też super - tylko mikrofonu nie mają do rozmów przez fona
ale polecam
lorey - a tak w ogóle - sprzęt audio do domu - porównywalny z najlepszymi, głosniki dla przykładu Denona kosztują ( w tej samej klasie - oczywiście) 3 razy drożej !!
mam kilka ich sprzętów i jestem bardzo zadowolony i jak lubisz - jest fajne radio internetowe - tylko trzeba mieć Wi-fi - masz ponad 10 tys. stacji radiowych z całego świata
mam kilka ich sprzętów i jestem bardzo zadowolony i jak lubisz - jest fajne radio internetowe - tylko trzeba mieć Wi-fi - masz ponad 10 tys. stacji radiowych z całego świata
angierski - naprawdę polecam - wszystko super gra
ps. - nie jestem pracownikiem firmy Kruger&Matz
ps. - nie jestem pracownikiem firmy Kruger&Matz
angierski - cóż tam za opinie występowały , chyba pozytywne , bo ja po pierwszym sprzęcie jak mam coś kupić to tylko ich produkt !!
lorey miałem głośniki do Yamahy - Prism - po wymianie na Krugery - to jest inne doznanie
angierski - na opakowaniach mam - wyprodukowano w Chinach , ale kto teraz tam nie produkuje ?? - jakość jest warta tych pieniędzy !!
angierski - basów za bardzo też nie lubię , tu jest wszystko z umiarem - tak jak powinno być - mam Philipsy, Sony - a Krugery nie ustępują , nawet chyba mają lepsze dźwięki
angierski no Krugery to nie ta półka podejrzewam , ale są naprawdę dobre
lorey
od miesiąca - mój numer 1 !!!
https://www.youtube.com/watch?v=60ItHLz5WEA
od miesiąca - mój numer 1 !!!
https://www.youtube.com/watch?v=60ItHLz5WEA
lorey
to jest nowe , czasem coś z nowości wpada w ucho
To też nie są typowe moje klimaty , ale utworek nastrojowy
to jest nowe , czasem coś z nowości wpada w ucho
To też nie są typowe moje klimaty , ale utworek nastrojowy
sumi - Froum - zakładka u góry strony - tam gdzieś temat "śniących"