Wpisy użytkownika seven
Łącznie 3 377 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 580 137. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
torsan 3 -maj kciuki za swoich a że się kompletnie nie znam to też będę 3-mał za Twoich
widzę dyskusja na temat Keno
kilka razy grałem , ale bez większych sukcesów , i trzeba śledzić , aczkolwiek mam swoje ulubione liczby i w tej grze - kilka razy , (gdybym zdążył) bym trafił 5/5 , ale pewnie gdybym zagrał to by ich nie było
kilka razy grałem , ale bez większych sukcesów , i trzeba śledzić , aczkolwiek mam swoje ulubione liczby i w tej grze - kilka razy , (gdybym zdążył) bym trafił 5/5 , ale pewnie gdybym zagrał to by ich nie było
Faral40 - tez mam takiego znajomego , co złowi to wypuszcza , a łowi duże sztuki - robi sobie tylko ich zdjęcia ??!! - trochę dla mnie bynajmniej dziwne
dla wygranych ( tych co grali i tych co nie stracili , bo nie grali )
"abzraham i anulka80 mnie denerwują
poczytaj w profilach"
i musiałem poczytać
poczytaj w profilach"
i musiałem poczytać
wujek74 - no jak już wszedłem poczytałem , ale tylko krótsze wpisy - wolę komiksy
wujek74 - nie wszystkiego nie czytałem, dłuższa lektura , nad niektorymi wyrazami muszę się zastanawiać bo są takie błędy , że dopiero kolejne słowa naprowadzają mnie na sens wypowiedzi poszczególnych stron
laurcia - telenowela, zapewne skończy się happy endem - wróci i odejdzie
Madman - można , ale przez angielską stronę - gwarancji wypłaty wyższych wygranych pewnie nie ma
Madman - kilka razy zagrałem - 2 razy czwórkę przelałem na konto , ale ciekawe jakby to było z 5 i 6 w Lotto ??
wizard - ja to w ogóle nie kumam Twoich wpisów , skąd Ty bierzesz tych apostołów, daty urodzin , zgonów , rundy walk itp. itd. ??
dusia - nie pytaj , kiedyś się pobawiłem "na sucho" - 8 zakładów po 12 skreśleń - na 30 losowań weszła ledwo czwórka
Pasko - jakby było raz na rok trafienie to bym grał tylko mój deficyt wynosiłby jakieś 415 000 PLN po roku gry
kiedyś jeszcze za naklejanych banderol trafiłem czwórkę , trójka była gwarantowana 10 tys złotych , a ja za 4 dostałem 7 800 - chyba wtedy było akurat koło 80 "szóstek" po 112 000