Wpisy użytkownika sebool82
Łącznie 8 350 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 724 269. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
gryks jest szansa ze cos dzis padnie od liczb 10-18 czy wogle dobrze sie kieruje
jakos ci to idzie wpada 5/5 liderem jestes nie ma tak zle...ogolnie dzieki za poswiecony czas i rady ale i tak krece sie guwno w przeremblu
to nie chodzi by ciagle trafiac 5/5 6/6 chodzi zeby koszta sie wracaly 5/6 3/5 7/10
jeszcze nigdy nie wpadlo 5/5 w tym roku dwa razy 5/6 120 zl lae na tyle co sie gra slabooooo
mysle ze posle jeden 5 i jeden 10 chyba ze cosik na 2 losowanka
No gryks graty ładnie idziesz...masz jakąś koncepcje na wieczór..
ciesz sie grys masz wiecej kasy szkoda tego twego 5/5 mogło isc w realu
Siemka gryka fajne liczby nie zdaze na 14 zagrać dopiero na wieczór bo w robocie do14 pozdro
sprawdizlem twoje pierwsze 8 liczb na 30 losowan 559000-559030 weszło 64 zł
dzieki ale mialem i samemu i na chybił z 8 zakładow multi na 5 na 8 na 10 i na 6 skreslen i nawet 2 zl nie daje rady z tym typowniem multi wysiadam
dusia masz jakas koncepcje na 14 ja wczoraj ep 3 na chybika ale mialem z 8 zaklaódw multi w tym na 5,6,8,10 skreslen i nawet 2 zł nie byłi załamka
wiem cos na ten temat bo wlasnie głowkuje przypuszczam znowu bedzie zonk ale cóz zycie
jest kaplica nic nie wchodzi jedno 5/5 na miesiac marzenia scietej głowy
gryks juz poszlo w realu wszystko tak jak było jak cos dajesz numer konta pojdzie prowizja
spoko poszło gryks a nóz moze wejdzie nikt nie bedzie mial pretesji jak nie wejdzie
Witam coś czuję że na 14 poleci nisko 1-20 tylko ale dopiero mogę u wysłać na 21 powodzenia
siemka gryks weszło ci dzisiaj nie widze w profilu ale w realu weszło?