Wpisy użytkownika rychfer
Łącznie 6 863 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 058 032. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
@ Robal_36 a Ty już zaszczepiony? czy jeszcze się nie załapałeś?
4 058 043. krzysztof c 2021-01-09 (23:01)
532144526 nie ma jeszcze takiego wpisu wychodzisz w przyszłość?
532144526 nie ma jeszcze takiego wpisu wychodzisz w przyszłość?
Zaraz Krzysiu się odezwie.
Gosiu, czy ty też kupujesz sobie rajstopy z prześwitem?
Gosiu, czy ty też kupujesz sobie rajstopy z prześwitem?
Krzysiu się nie odzywa. Jaj go wprowadzić w dorosłe życie, jak pewnie znowu za konsolą siedzi...
Gosia podaj mu swój nr. może go rozruszasz, już w takim wieku, a mu tylko ochota i na ręczny cały czas jedzie
Zagram dzisiaj jeszcze ostatnie KENO on-linje 966366 i z porażką idę spać
5
8
12
17
19
20
28
29
61
5
8
12
17
19
20
28
29
61
4 059 337. Angierski 2021-01-11 (22:40) typowania.5v.pl, stsbook.5v.pl
wiara to oszustwo
Chciwość jet grzechem, czym innym zarobienie dużych pieniędzy uczciwą pracą...
Wchodziłem w Twoją stronę, Statystyka to tylko u prezesa się zgadza, tam zawsze jest zysk, większy lub mniejszy
"bo prawda was boli" prawda nas wyzwoli. Prawdą jest Pan Bóg a nie statystyki
Ja mam skany z KENO z 7/9 ponad 10 razy przez pół roku, bo z obserwacji statystycznie już miało wpaść, i wtedy grałem, , było tak, że w realu zagrałem, że już powinna być i trawiłem , na kolejne nie wysłałem, bo statystycznie nie pasowało a tu kolejne 7/9 losowanie po losowaniu.
Statystyka na podstawie tego co już było?, co była a nie jest nie piszę się w rejestr. Przyszłości nie przewidzi...
Ani sieci neuronowe, krzywe gausa wariancje wieloczynnikowe, T-Test studenta to tylko sprowadza się do analiz badań, ale nie losu
Pokaż mi to jak z Paskowych 1000 zł Ci to wychodzi z KENO, Graj, będę Cię sledził
Nie widziałem Cię w tej wirtuanej grze, a to dobre narzędzie do sprawdzenia się
@ Pasko doładuj mi konto gracza, za Twoje nie dam rady w realu Pozdrawiam
Ja gram przeważnie jednym zakładem ze stałymi liczbami, niech ci statystyka wyłapie to, że to już teraz... po co brać do głowy aż np. W KENO te 70
świeże te co już były już nimi nie są po kolejnych losowaniach bo już zrobiły się czerstwe, a gorących nie wyłapie
Gorących nie wyłapie z przeszłości historii tego co już było, bo to dopiero się okaże które to są w przyszłości po kolejnych losowaniach
4 059 424. Wulkan 2021-01-12 (00:22) Essen/Mülheim
Trzeci zakład z plusem w kolekturze.
pewnie na zeszyt grałeś i w depozyt zostawiłeś
a konto, życzę Ci, aby już wreszcie wykreśli cię w kolekturze z zeszytu dłużników
4 060 020. RYCHFER 2021-01-12 (20:26) Suwałki
LOTTO + z maszyny na trafił?
2,6,11,19,42,46
4 060 024. zgrywus 2021-01-12 (20:35)
@4 060 020: 0-1/6
2,6,11,19,42,46
4 060 024. zgrywus 2021-01-12 (20:35)
@4 060 020: 0-1/6
4 060 415. Aya 2021-01-12 (23:25) Zostań w domu >zdechnij w domu
Jutro podpale śnieg ale świeczką zobaczymy czy będzie śmierdział
_________________________________--
sprawdziłem śnieg ze swego balkonu, zapalniczką żarową, jakbdyby wszystko OK.
Ale tu taki link:
=>
Jutro podpale śnieg ale świeczką zobaczymy czy będzie śmierdział
_________________________________--
sprawdziłem śnieg ze swego balkonu, zapalniczką żarową, jakbdyby wszystko OK.
Ale tu taki link:
=>
Rozrzut liczb losowanych może być, po dzisiejszym pokazuje jak najczęściej skreślają grający, w realu albo typujący na sucho
4 060 497. Pasko 2021-01-13 (00:09)
@4 060 493: Jackowski ostatnio wróżył, że coś się stanie nieoczekiwanego
Zagrał?
4 060 505. Pasko 2021-01-13 (00:14)
gdzie kończy się losowość a zaczyna fizyka kulek ... dlaczego skoro w punkcie startowym są identycznie ustawione zawsze i następuje zwolnienie blokady zawsze w ten sam sposób, to czemu po wpadnięciu się różnie odbijają ... od czego tak naprawdę to zależy, zastanawialiście się kiedyś nad tym
gdzie kończy się losowość a zaczyna fizyka kulek ... dlaczego skoro w punkcie startowym są identycznie ustawione zawsze i następuje zwolnienie blokady zawsze w ten sam sposób, to czemu po wpadnięciu się różnie odbijają ... od czego tak naprawdę to zależy, zastanawialiście się kiedyś nad tym
4 066 610. Ja kiedyś dostałem na komunię zegarek RUCHLA i chodził ... lat, jak przestał chodzić to już miał dwa kamienie, jeden pod spodem drugi z wierzchu
Mój ślub , był 14 lat temu, ale żony już nie pamiętam
po ślubie mam córeczkę najlepszy prezent
po ślubie mam córeczkę najlepszy prezent
Moja dopiero w 6 klasie, dzisiaj zdalnie po feriach i z biologii 4 a z matmy kartkówka na 2 to też jakby palca urwało ...
4 066 653. Gosia__77
Masz rację, dziczymy wyginały się na drążkach grały w gumę w klasę były sprawne fizycznie a dzisiaj nauczycielka z WF ze zdalnego nauczania wystawia na półrocze 2

Masz rację, dziczymy wyginały się na drążkach grały w gumę w klasę były sprawne fizycznie a dzisiaj nauczycielka z WF ze zdalnego nauczania wystawia na półrocze 2

Córka z wf-u dostała 4 1 pod rząd, bo miała problem z zalogowaniem na zdalne na czas i taką dostała ocenę , pani siedzi w domu piję kawusię i sprawdza obecność, jak ktoś ma słaby sprzęt albo refleks to dostaje nieobecność, albo 1
Ale się nie martwię ocenami ze zdalnego nauczania mojej córki, wcześniej miała świadectwa z biało-czerwonym paskiem w tym roku szkolnym Covit nawet nauczycielom dał się we znaki z oceną normalności
Gosia ja sprzedaję swoją, w Polsacie był taki program, że na lewo można opchnąć za 2500, szukaj kupców, będzie na grubsze granie
W zdalnym nauczaniu nauczyciele pensję powinni dostawać bezobjawowe
4 066 702. Gosia__77 2021-01-19 (00:31) Nowy Rok Na Bogato z TS
teraz zima paraliżuje
W Necie coraz więcej filmików, że to po szczepionkach więcej zgonów i sparaliżowanych niż po zimie czy mrozach ...
4 066 706. arczibalik73
Na razie celebranci wyszli przed szereg, aby reklamy robić, tak jak Pazura, też chcę coś ugrać.Szczepię się strzykawkami bez igły solą fizjologiczną. Teraz w DPS +80, W Norwegi już 23 zmarło starszych osób po tym antidotum, śmiertelność większa niż po korońce na ilość zaszczepionych...
Na razie celebranci wyszli przed szereg, aby reklamy robić, tak jak Pazura, też chcę coś ugrać.Szczepię się strzykawkami bez igły solą fizjologiczną. Teraz w DPS +80, W Norwegi już 23 zmarło starszych osób po tym antidotum, śmiertelność większa niż po korońce na ilość zaszczepionych...
4 066 708. arczibalik73 Na pomorze pojedziemy jak już większość się zaszczepi. będzie wtedy tam luźniej, to na pewno nam pomoże
Moja mama wczoraj skoczyła 84 lat tata ciągnie 90 lat, mówią, że się nie zaszczepią. nie potrzebowali Internetu a wiedzą jak się zachować ...
4 066 711. arczibalik73 Na emerytach raczej w starszym wieku, już nie wymuszą , będą namawiać nas aby tym dobrodziejstwem ich przekonać aby się dostosowali, jak to przekonuje Morawiecki, że nie ma nic innego najleprzego poza szczepionką, W mediach jest mało o lekach o Amantadynie którym to lekiem leczył dr. Bodnar swoich pacjętów. Tu też taki link dr Paweł
Swieższe linki już brutalnie usuwają CENSURED
Swieższe linki już brutalnie usuwają CENSURED
4 066 714. lewy
Jaka teraz Twoja pozycja, bardziej do lewa? czy na prawo? szczepionkę przyjmiesz wcześniej poza kolejnością przed prezesem i kotem?
Jaka teraz Twoja pozycja, bardziej do lewa? czy na prawo? szczepionkę przyjmiesz wcześniej poza kolejnością przed prezesem i kotem?
czaroit nigdy nie miał dzieci i po wpisie 4 066 859 mieć nie będzie
Zawsze kreśliłem kupony kropkami , teraz już wiem jak pokazał Pasko te wygrane to kreślone kreskami
4 068 864. Robal_36 2021-01-22 (10:22)
Miałem (42)
Takie z ch/t
9,13,16,19,20,39
13,27,32,33,41,42
Miałem (42)
Takie z ch/t
9,13,16,19,20,39
13,27,32,33,41,42
@ Posko Wskaźnik BMI wynosi: 24.76
i oznacza wagę prawidłową. Gratulacje!
i oznacza wagę prawidłową. Gratulacje!
Ponawiam pytanie czy u Was otwiera się strona? https://gry.lotto.pl/
Surfuję po Necie bez problemu a ta strona od 15 min mi się nie otwiera
Surfuję po Necie bez problemu a ta strona od 15 min mi się nie otwiera
Lipa, po resecie wszystko śmiga, tylko
https://gry.lotto.pl/pl/home.html
Gateway Timeout
The gateway did not receive a timely response from the upstream server or application.
https://gry.lotto.pl/pl/home.html
Gateway Timeout
The gateway did not receive a timely response from the upstream server or application.
Gosia dziękuję
Przez stronę Lotto.pl wchodzę na gry.pl i takie coś https://gry.lotto.pl/pl/home.html
Gateway Timeout
Mam w przeglądarce otwieranych około 60 okienek i wszystkie działają...
Przez stronę Lotto.pl wchodzę na gry.pl i takie coś https://gry.lotto.pl/pl/home.html
Gateway Timeout
Mam w przeglądarce otwieranych około 60 okienek i wszystkie działają...