Wpisy użytkownika rychfer
Łącznie 6 845 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 989 729. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
@ marek79 ty tu nie opowiadaj o końcach i swego nie pokazuj. Dawaj peweniaki
Vondeoff Mogli by to robić dyskretniej i zacząć od wierchuszki NWO ...
@ Vondeoff to dziedzictwo i kontynuacja po Adolfie Kudlińskim poppersie który to niedawno zmarł. z kanału YT https://www.youtube.com/c/adolfkudlinski/videos uświadamiał w dużej grupie zainteresowanych...
startuj pierwsza do prezesa a potem po cichu podaj namiary, może się skruszy i poda na tacy
@ Gosia__77 idź spać teraz nad ranem wychodzą najlepsze numerki
Ja zapodałem stałe Keno od rana i jak się obudzę będę zaskoczony, prezes wstaje wcześniej ode mnie i mnie zaskoczy wygraną ;P)
Pasko jest nr jeden wraz z Błyskotką a Ty numer 2 , ważne że na podium
77
parka 77,08
trójka 20,08,77
piątka 12,08,19,20,77
dziesiątka 05,08,12,17,19,
20,28,29,61,77
parka 77,08
trójka 20,08,77
piątka 12,08,19,20,77
dziesiątka 05,08,12,17,19,
20,28,29,61,77
https://www.medonet.pl/koronawirus/to-musisz-wiedziec,palacze-rzadziej-choruja-na-covid-19--czy-nikotyna-naprawde-blokuje-koronawirusa-,artykul,99286960.html
Gosia__77 Ja się tu tak nie udzielam w wypowiedziach na zielonej. ale bacznie obserwuję.
Jestem samotnym tatusiem córeczki od 7 m-ca życia już skończyła 12 lat...
W#iesz, że miałewm utrudnioną możliwość zarabiania przez ten okres
Tak Gosia tak próbuję , ostatnio prezes dał mi podpuchą i dał mi wygarnę na plus... jeszce trochę zostało
Próbowała, tam założyła rodzinę i ma dwójkę dzieci... nie ma sensu
mam rozwód z zawieszeniem praw rodzicielskich nie łoży
mam rozwód z zawieszeniem praw rodzicielskich nie łoży
wiesz że z perspektywy czasy to mi teraz lepiej mam córeczkę jedynaczkę i dobrze się układa przodująca w 6 klasie... tylko te zdalne
Ok, przepraszam, to nie ta strona.., czasami tak mam i potrzebuję się wygadać
Gosia__77 nie chcę Cię absorbować w dyskusję, bo wiem , że wcześniej wstajesz ode mnie...
Gosiu, ja tak kojarzę z MP bo czytam często komentarze... że w mięsny stoisz?
Bież na pewniaka 59 późno zaczaiłem , bo po 12- 18 godzin u prywaciarza pracowałem za kawalera ...
Julia jak skączyła 4 latka ze sobą zabierałem w foteliku ze mną jeździła, bo nie miałem opieki dla niej ...
Było trudno, po szczepionkach miała padaczkę, dwa razy zagrożone życie w wieku 5 i 6 lat w szpitalu po 10 dni
Wyleczyłem informacjami z internetu... od 5 pat żadnej padaczki
Tak, Julię od padaczki prowadziła pani Doktor 3 kadencje jako ordynator neurolog dziecięcy w gigancie w Białymstoku , proponowała, aby zaiskrzyć porcję leku. bo córeczce wagi przybyło. Ja się uczyłem i powoli stopniowo odstawiłem i jest OK o 5 lat
@ Biedroneczka1977 nie rób tego, bo ja dzisiaj przegrałem ON-Line 80 zł swoich i Paskowych wirtualnych 422 zł
Pasko nam daje 1000 zł po północy na każdy dzień i nie oddawać, chyba , że później się upomni
Na OtoMoto 7 km czarna 149 900 PLN https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-camry-2-5-hybrid-executive-egz-fabrycznie-nowy-fv23-ID6BOI4o.html
@ Gosia__77 Jak powstało u nas ej wysłałem 1 zakład nie trafiłem ani 1 liczby a dzisiaj wysłałem drugi raz na ch/t
Gosiu dziękuję, nie wiem czy na tych 3 trafionych też będzie zwrot ...
Moje to drugie podejście do tej gry, za pierwszy nie trawiłem żadnej
Pasko musi zrobić przesunięcie o stopień w lewo Pozdro i dziękuję za stronę
chyba słabo Sebastian XI stopień
1 z 5 oraz 2 z 2 7483 50,20 zł
1 z 5 oraz 2 z 2 7483 50,20 zł
W Multi Multi garam od dłuższego czasu stały zakład z 5,8,12,17,19,20,28,29,61,77 na każde losowanie w Keno z przy czajki i sporadycznie na te same Szybkie 600 , i nie sposób wyłapać wszystkie szczęśliwe taki przykład:
5 z 6
5 z 6Z Gosią Kiedyś popisaliśmy i darzę sympatią i coś czułem, że te dodatkowe trzeba wysłać
Jak przystało na grających i tych co skanów chcą w społeczności wypełniam obowiązek i obiecuję, że następnym razem się lepiej postaram w grze Eurojackpot! to dopiero 2 zakład w tej grze, za pierwszym razem żadna nie weszła 

z tych co podaję warto wziąć pod uwagę do swoich na kolejne losowanie, przewidywana 5/9 to one : 5,8,12,17,19,20,28,61,77
4 009 058. Gosia__77 Tak przygotowane skrzydełka można zrobić w zalewie octowej i zamknąć w wekach. Pycha
Witam, ja mało się udzielam, bo mam kłopot z pisaniem pewna niesprawność
Ok, Mam przykurcze palców czekam na operacje już 2 lata która ma? się odbyć 5,02,2021
4 009 121. Biedroneczka1977 2020-11-21 (20:19)
Po co zamykać skrzydelka w wekach ?
Dobrze opieczone skrzydełka na które podała przepis Gosia w wekach zamykamy w zalewie z octu jabłkowego tak jak robi się rybę. Zalewa się na gorąco i się wekuje może długo stać, taka przekąska do Wiem, bo robię
Po co zamykać skrzydelka w wekach ?
Dobrze opieczone skrzydełka na które podała przepis Gosia w wekach zamykamy w zalewie z octu jabłkowego tak jak robi się rybę. Zalewa się na gorąco i się wekuje może długo stać, taka przekąska do Wiem, bo robię