Wpisy użytkownika rychfer
Łącznie 6 844 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 192 116. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
teorję trzeba znać, uczucia i dopiero praktyka...okazja hm..to tylko jakieś zapędy ...
3) Orgazm podczas snu ?
raczej nie powinien być grzechem,
ale poraszką że nie na jawie i nie z partnerką
raczej nie powinien być grzechem,
ale poraszką że nie na jawie i nie z partnerką
nie powinien być grzechem.
na wszelki słuczaj przy spowiedzi wyznaj
dostaniesz rozgrzeszenie, a teraz biesz sie do roboty na jawie
na wszelki słuczaj przy spowiedzi wyznaj
dostaniesz rozgrzeszenie, a teraz biesz sie do roboty na jawie
krzysztof c w Ferrari i na sołtysa... startuj , i sam licz głosy, bo na leśnych dziatków niemaco liczyc
Wiedza na sołtysa jeszcze do opanowania, a jak nie to w trakcie....;
)
)
( cisza), dajmy możliwość przebicia np.krzysztof c będzie naszym Naj
wyluzuj jocia. chamstwa jes wiecej w życiu ,więc nie bądz tak wrażliwa...i szacunek jest
RYCHFER - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 380 zł = 25,33 x koszt gry
7/70 z puusem
7/70 z puusem
STOP MANIPULACJOM WYBORCZYM!
http://new.livestream.com/premiummediapl/events/3600732
http://new.livestream.com/premiummediapl/events/3600732
Jeszcze tu ==>
http://team-cast.pl.cp-21.webhostbox.net/kanalyFlash/informacja/republika.html
http://team-cast.pl.cp-21.webhostbox.net/kanalyFlash/informacja/republika.html
zdarza się więcej, dzisiaj bo wysłem bez + to 140 zł było by 380
goldeverest to tak jak z liczeniem głosów w wyborach też ktoś macza palce
w mini... i tak mało płacą?..
może coś z nawozem.. wtedy strona bardziej wyrośnie
może coś z nawozem.. wtedy strona bardziej wyrośnie
ale tu nudno,piszę z tel.takie 2 7 wysłałem 1.8.15.35.48.53.66
1.8.24.35.47.48.66
1.8.24.35.47.48.66
2 193 684. dzikus 2014-11-21 (19:27) żeby wygrać trzeba grać
Witam Wszystkich
Nie piję już 3 miesiące
ja dzisiaj zaczełem, czyli dążymy do równowagi...3 miesiące przede mną
Witam Wszystkich
Nie piję już 3 miesiące
ja dzisiaj zaczełem, czyli dążymy do równowagi...3 miesiące przede mną
w tym zbiorze widzę tylko 27,45i 72 a teraz ktoś musi dla wyrównania opziomu w
dzikus , nie pij już więcej ze szfagrem :
teeraz ja przejmuje pałeczkę
teeraz ja przejmuje pałeczkę
trudno, jako0ś wytrzymam
zaleję pałę...dam w palnik...tak chwilowo na stresy,pałwczkę przekaże dla chętnego...
zaleję pałę...dam w palnik...tak chwilowo na stresy,pałwczkę przekaże dla chętnego...
Powyżej 7/10 jeszcze nie miałem a gram codziennie ponad 18 lat, w systemie jakies 840 zł
krasnalek , przepraszam, powinienem zrobic to pierwszy,ale tak jakoś z doskoku jestem...
trochę mi trudno, pogodzić wszystko, bo ja sam z córteczką jestem, A Tu przedszkoklanki, i inne pozytywne osoby...
.....dziękuję, trochę wiem.. ale Ty hm masz doświadczenie, a to mój debiut...
puki co dajemy radę...mucha juz zapadła w sen zimowy krzysio, nie zdążyłem zaktulizować ...
mało się odzywałem, ale już zmam Was wszystkich z autopsji obswrwacji wpisów...nawet jak w peacy jestem obserwuję czat...
1,8,15,24,27,35,47,48,53,66 ..... 4/10 ... 2 zł trzEba będzie dopłacic
krzysio dla joci cos tam pado i gg nie dzaLa, moe b naprawiL ...
bolek31, nie, tylko od dwóch tygodni systemowi robiłem stan wstrzymania... no ile można on też zgłupiał...
zresetowałem już już jest ok, ja też muszę się zresetować
zresetowałem już już jest ok, ja też muszę się zresetować
test po resecie...wszystko działa...
gdyby ktoś miał problem musi się resetowć...
gdyby ktoś miał problem musi się resetowć...
a teraz hm...
z suieci..
Jutro o 14 na protestujemy na wrocławskim Rynku!
Weźcie ***a zepnijcie swoje dupska, bo sprawa jest naprawdę poważna! Serio. Oni testują naszą wytrzymałość. Albo pokażemy, że to już kres naszej wytrzymałości, albo jesteśmy najbardziej wykastrowanym i z***nym narodem w Europie.
Bo ***a tak nie może być, że plują nam w twarz, mają w dupie, że nikt nie wierzy w te ***one wyniki, że widzimy skalę oszustw wyborczych, a my nic nie robimy. A każdego kto kwestionuje to, że mija prawie tydzień, a zamiast wyników wyborów mamy tylko kolejne przykłady nadużyć nie jest ***a w porządku, prezydent nazywa szaleńcem i oszołomem.
No ***a Panie i Panowie! Wyjdźmy na ulice! Pokażmy głos sprzeciwu! Zdajemy sobie sprawę, że mamy małe szanse na powtórzenie wyborów! Ale możemy doprowadzić do ich lepszej kontroli i bardziej uczciwego przebiegu w przyszłości!
Liczę, że każdy, kto nie ma naprawdę ważnego powodu, siedzi w pracy, ma pogrzeb, powinien przyjść!
Jeżeli nie możecie, bo "macie kaca", nie chce Wam się czy ***a robicie ciasteczka to przysłowiowy*** Wam w dupę!
z suieci..
Jutro o 14 na protestujemy na wrocławskim Rynku!
Weźcie ***a zepnijcie swoje dupska, bo sprawa jest naprawdę poważna! Serio. Oni testują naszą wytrzymałość. Albo pokażemy, że to już kres naszej wytrzymałości, albo jesteśmy najbardziej wykastrowanym i z***nym narodem w Europie.
Bo ***a tak nie może być, że plują nam w twarz, mają w dupie, że nikt nie wierzy w te ***one wyniki, że widzimy skalę oszustw wyborczych, a my nic nie robimy. A każdego kto kwestionuje to, że mija prawie tydzień, a zamiast wyników wyborów mamy tylko kolejne przykłady nadużyć nie jest ***a w porządku, prezydent nazywa szaleńcem i oszołomem.
No ***a Panie i Panowie! Wyjdźmy na ulice! Pokażmy głos sprzeciwu! Zdajemy sobie sprawę, że mamy małe szanse na powtórzenie wyborów! Ale możemy doprowadzić do ich lepszej kontroli i bardziej uczciwego przebiegu w przyszłości!
Liczę, że każdy, kto nie ma naprawdę ważnego powodu, siedzi w pracy, ma pogrzeb, powinien przyjść!
Jeżeli nie możecie, bo "macie kaca", nie chce Wam się czy ***a robicie ciasteczka to przysłowiowy*** Wam w dupę!
Majpan...ja nie tylko przez internet poważnie, a ciebie nie rozumiem ...
Majpan, to nie czas na rozmowę z tobą, musisz jeszcze dojrzewać
Majpan najprawdopodobniej ci cężko dupę ruszyć, mam nadzieję , że te ostatnie zrozumialeś...
2 193 958. Majpan 2014-11-21 (23:36)
RYCHFER zrozumiał jak będzie chciał to ci powie.
To co jeszcze masz to tez już makulatura w portfelu
RYCHFER zrozumiał jak będzie chciał to ci powie.
To co jeszcze masz to tez już makulatura w portfelu
ani na kupony ani na bitkoiny, tylko w kieszeniach ma nam się gruchać, chyba ze z kuponów nam będzie obrywać kiesznnie
Jocia, a ja też zamęczałem. robiłem od dwóch tydodni uśpij i uśpij.. i wiesz co.. musiłem reseta zriobić i sam tez się zrestartowałem
przepraszam, coś mi nie wyszło z wpisami, więc tak się nie ciesz