Wpisy użytkownika rustu2009
Łącznie 1 919 wpisów w archiwum, pokazane od nr 148 800. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kathy jak ty komara po ciemku potrafisz trzepnąć to ja już dalej nie pytam co jeszcze potrafisz

a on jak się dowie że to ja kazałem go budzić może mnie niepolubić

nie wiesz na co swędzi noga oj ty już powinnaś to wiedzieć dorosła jesteś

dobranoc dziewczęta do pracy trzeba o 5 wstać ,do popołudnia słodkich snów papapa buziaki 102

witam przeglądając typowania najlepiej typujących jedno rzuca się w oczy np.trafienie5/5 poprzedzone jest układem 0/5

witam zapraszam na forum do tematu zarabiaj kieszonkowe z neta
warto zajrzeć polecam
zapraszam na forum do tematu zarabiaj kieszonkowe z neta naprawdę warto pozdrawiam i życzę duuuuuuuużo wygranych w mulciaka

witam znalazłem fajną stronkę wejdż zarejestruj się ściągnij programik i zarabiaj można także za darmo zagrać w bingo i koło fortuny przy odrobinie szczęścia wygrać parę dolarów trafiając pełne bingo nawet 1000dolców sprawdż to nic nie kosztuje niezła zabawa a można wygrać trochę kaski gorąco polecam
http://www.20dollars2surf.com/?ref=142189robercik102 dla zaspokojenia twojej ciekawości nic mi nie zapłacili ,łatwo krytykować jest coś czego się nie zna,przecież do niczego nie zmuszam,ja korzystam z tego programu i nie narzekam ale nikomu nie odbieram prawa do własnej oceny pozdrawiam

ok robercik102 rozumiem cię bo sam też wielokrotnie dałem się naciągnąć na jakieś pewne formy zarobku w tym programie nie ponosisz żadnych kosztów nie jest to żadna piramida finansowa na zasadzie wpłać a będziesz zarabiał uruchamiasz program wyświetlane są reklamy za każdą minutę masz przyznawane punkty które są zamieniane na realną kasę na koniec każdego miesiąca do tego są gratisowe gry,milionów na tym nie zarobisz ale drobne kieszonkowe jest realne przepraszam jeśli czymś uraziłem pozdrawiam

witaj attka czytam czat na tej stronce i nie znalazłem wypowiedzi o jakiej piszesz odnośnie tej konkretnej strony

akurat sprawa dotyczy gościa który oferuje na tym czacie kasę za wypełnienie ankiety i to jakaś podpucha
witam sposób na wygraną jest prosty trzeba poprostu w nią wierzyć
w zeszłym roku za 2złote z vat 120tyś przytuliłem i nie było to lotto ale wierzyłem i... szczęście się do mnie uśmiechnęło
pewnie chodzi o to że mecz został przełożony wjakim buku grasz i co to za mecz?
witam albo kumulacja albo ktoś jutro szefowi powie a mi to lotto!
mini 31,34,35,41,42, może dziś 5/5 miałem już 5 razy 4/5 zawsze tej 1 do 5/5 brakło
ja też rozbiłem kumulację ale w rmf fm w zeszłym roku 29 czerwca
bella34 też takie oczy zrobiłem jak do mnie zadzwonili 2dni dochodziłem do siebie bo nie mogłem uwierzyć to co by było jakbym 6 w lotka trafił
belcia nie żartuje to było 29 czerwca 2011 sprawdź na rmf.fm lista zwycięzców
wysyłałem smsy po 1sztuce przez 3miesiące i właśnie 29czerwca coś mnie tknęło żeby wysłac 2 i zadzwonili do mnie
witam to ja do typowań dorzucę mm 8,10,20,41,80 mini 10,24,25,26,27,
hej grudniowaprzyznam że granie na 70tki to kiedyś mój stały repertuar ale na pierwszej maszynie teraz wróciłem do grania 5/5 i mini
bo apple obsługuje przeglądarka safari tak mam w ipadzie a ta przeglądarka działa inaczej niż np. Opera czy ie
też udało mi się 8/10 na 70tki łapnąć teraz gram na końcówki np.2,12 itd
hej zauważyliście? O 14tej grając nieparzyste 60tki i 70tki 8/10!!!
dzisiaj zgarniam główną w kaskadzie i 10/10 w multasa a co tam jak zgarniać to pełną chochlą hehe
/multas 5/5 66,68,76,78,80, chelsea awansuje po karnych kurs 40
witam typy na dziś mm 7/7 8,28,48,58,68,78,80,
lotto 3,5,15,24,30,40,
mini 12,15,24,28,35, i mm 3/3 3,30,40 powo
lotto 3,5,15,24,30,40,
mini 12,15,24,28,35, i mm 3/3 3,30,40 powo
hej ale mi na ch-t w lotto lottomat 6 dał 5razy w historii 4/6 było a tak to same 3/6
fallasa od lili waaaarrra albo bardziej dobitnie 3 h.u.j.e w bok ubliżasz innym więc albo sama jesteś wyposzczona stara baba albo jesteś zjechaną małolatą,zmiataj na tą stronkę miodem płynącą i dupy nie zawracaj

polecam
po losowaniu balety
dla wygranych,dla przegranych
Na 14 multimulti 2,6,26,62