Wpisy użytkownika roxana
Łącznie 360 wpisów w archiwum, pokazane od nr 782 200. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
zakon...tyg ma jakieś słabe argumentya jeszcze wczoraj pisał nie wiem czy sam rozumiał co
optymistka...do niej wróci to wszystko z potrojoną siło i zabije ją to
19:23:33
następna się znalazła > lubisz lody kręcić romanowi x czy lecisz pod publiczkę??
wiesz coś więcej z tej historii czy tylko na podstawie linków z YouTube ją umiesz?? bo to fakt ,to umiesz najlepiej i za to cię cenią tutaj , za lizanie d.u.p.y na tym forum też buhahahahahahaaaaaaa!!!!)
.gifhisteryczko Poleć znajomym Poleć znajomym madziu77 > dziadkowi fajka sie dymi !!!! gaś pożar jak jeszcze to potrafisz buhahahahahahahahaaaaaaaaa!!!!!2012-02-20 (22:50)
syrena na tle księżyca tak pasuje jak krowa do cyca buhahahahahahaaaa!!!
i zmień tego avatara póki jesteś jeszcze stara ......raszpla zapomniałem dodać
dobranoc !!! bycze pchły na noc
19:16:27
boisz się madzia77 że ci to twoje pieprzenie na tym forum uwalą?? ...Ja jestem za http://forum.multipasko.pl/img/icon_wink.gif Poleć znajomym Poleć znajomym
19:18:48
madziu77>myślenie nigdy nie było i nie jest twoją najmocniejszą stroną buhahahahahaaaaaa!!!! wrzuć coś z Youtube o katastrofie smoleńskiej i o zamachu brzozy na zimnego lecha buhahahahahaaaaaaaa!!!
19:22:11
<lol2>
następna się znalazła > lubisz lody kręcić romanowi x czy lecisz pod publiczkę??
wiesz coś więcej z tej historii czy tylko na podstawie linków z YouTube ją umiesz?? bo to fakt ,to umiesz najlepiej i za to cię cenią tutaj , za lizanie d.u.p.y na tym forum też buhahahahahahaaaaaaa!!!!)
.gifhisteryczko Poleć znajomym Poleć znajomym madziu77 > dziadkowi fajka sie dymi !!!! gaś pożar jak jeszcze to potrafisz buhahahahahahahahaaaaaaaaa!!!!!2012-02-20 (22:50)
syrena na tle księżyca tak pasuje jak krowa do cyca buhahahahahahaaaa!!!
boisz się madzia77 że ci to twoje pieprzenie na tym forum uwalą?? ...Ja jestem za http://forum.multipasko.pl/img/icon_wink.gif Poleć znajomym Poleć znajomym
madziu77>myślenie nigdy nie było i nie jest twoją najmocniejszą stroną buhahahahahaaaaaa!!!! wrzuć coś z Youtube o katastrofie smoleńskiej i o zamachu brzozy na zimnego lecha buhahahahahaaaaaaaa!!!
<lol2>
madzia syrena na tle księżyca tak pasuje jak krowa do cyca buhahahahahahaaaa!!!
13maxwłaśnie,a TY CO ZROBIŁAŚ??? ROZTRZASKAŁAS JĄ CAŁĄ żeby nie napisac rozjebałas
profesorze......przestań bo znowu będzie na mnie a to nic najwyżej zmienimy stronke
Pasko..i prosze mi odblokować emotki bo nie naduzywałam ich tak jak wiadoma nam osoba
« Poprzednie 100Kolejne »