Wpisy użytkownika root
Łącznie 287 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 805 595. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
to zn ja mam laptopa jego a on pisał wulgaryzmy i Pan Pasko dał mu aut
znowu śpi nawalony sam ogonem-wariat,ale nie szkodliwy-głupek leśny
ludzie-te czasy to INNE CZASY-a,duch czasu=rozpusty,pijaństwa gdzie uciekł?-też pani jestem nie kobieta bo nie miałam mena .ja dziewczyna jestem
Ty kupisz za 2000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 euro,jak mało dołoże kilkanaście zer
wszystko mam co mi trzeba, jak wróci tata to wujek ma z....jeby za całokształt
Panie Gonzaga-jakiś anglinista jest na chat-a inni nie rozumieją nicka-tylko Pan?
Kto jest zalogowany,kto śledzi chat-ake śledzie to na święta dają=Panie Greg
Wujo wczoraj upolował 2 ryby-były smaczne-ale dużo ości miały-Pani Gosia-ja tebia lublju?-fonetyka i muzyka
czy kocha Pani przeklęte przez los-czy zna Pani niewybaczlne sytuacje które kiedyś zepsułam-Pani Gosia?
mam .....naście lat-Pani Gosia za bardzo zawile,nie chwytam Pani Myśli
odpowiedzialny jest każdy z Nas za swoje życie,a reszta to mrzonki sez pokrycia w rzeczywistrości
wszyscy pracujemy albo dla siebie albo dla innych-która praca ma większą wartość?
ja nic nie obstawiam Panie Greg ,za daleko do Was do Poland,obstawiam każdego dnia Mój rozwój Umysłowy-ON czyni cuda
cud=to zjawisko tzw przypadkowe przypadkowe w każdej dziedzinie życia i pod każdym względem-nie myślę o wygranej bo wszystko mam
Panie greg jak pomyślę o liczbach to Panu podam,mam wszystko,nawet życie tylko nie wiem jak długie Bóg o tym wie
oczym gaworzycie to jakieś skomplikowane-mało jasne Państwo Szanowni
JESTEŚ drogą mi wybrana pośrod innych wielu dróg,jesteś bogiem i tyranem i sorłnieneiem moich snów,o ja diament,o jasól,Panie Greg-gdy rodziłam się już byłeś,zapamiętaj obraz mój,zawsze kiecy Cię pożądam ,Daj mi sex i ból Panie Greg
DZIWNE ZE STRONY pANA pASKO,ALE MIAŁAM AUTA OD pANA aDMINA-NIC NIE ROZUMIE
dobrze,wyłączyłam capsa ale to wszystko dziwne,jesli Pan Pasko obserwuje to proszę o odpowiedz
przecież dostałam od Pana Pasko i aut-nie gram podam z daty mojej urodzenia-1999,12,25-a reszta to Pana twórcza inwencja
z mojej daty liczb wyjdzie mnogo NP-19,11,12,25,22,51,15 itp,niech Pan Myśli to nie boli
ale wiem że Pan Pasko mnie ostrzegł i zablokował na ok godz,a ja Panu Pasko napisalam jak bana mozna obejść w księdze gości
Panie Pasko,nie jesten BI,nie jesten Homo,tylko Hetero,ale Pana zdjęcie,Panie Pasko emanuje czymś Twórczym i pozytywnym,może Wielkim-jak życie-ZAKOCHAŁAN SIĘ W CHLOPAKU CO PASKO SIĘ LOGUJĘ-SERCE I DUSZA=hart end soul
czy Pan Pasko nas śledzi=swoim okiem przebiegłymi czy czyta logi systenowe
jesteście KIMŚ WE WŁASNYCH OCZACH ,A TAK WOGÓLE WIELKIE NIC I .......TAS
DUPKI Z WAS OPRÓCZ KILKU PIERWSZY Pan GREG-mój przyjaciel,a reszta to WYŻEJ SRA JAK DUPĘ MA
zamki na piaskugdy pełno w szkle,poranna witaj zmianą to życie Twe
chu.... i pogoń za wiatrem-taka odpowiedż z wielkiego świata,czyli nic
każda Ryba ma tarło w okresie godowym-A Pan Greg to mkiły i sympatyczny Człowiek-duze litery to podkreślenie jego pozytywnych aspektów
tata,wigor nasz pies to moi najwięksi przyjaciele, wigor pewnie już umarl,ale jest tata i ja-mama to szacunek bo urodzila ale brak słów
Teraz szczerze,NIE OBAWIAM SIĘ NIKOGO BO TATA MNIE BRONI,ale mama poszła w pi.....zdu i ja dla taty jestem jego 1 i jedyna i mnie KOchaa reszta to cytat......chu j ....mnie ....to ......obchodzi,dla taty
Szkoła to prywatni nauczyciele,i jeszcze pasja czyli informatyka i Pan Pasko-Twoje skanowanie mojego IP,Panie Greg blisko byłó ale Provider to nie real
każdy blook-nie wiem czy dobrze napisałam-jest zalokowany na jakims serwerze-właściwie do czego zmierzamy panie Greg?
Szanuje Was I Szanuje życie Dane od Boga-cytat-Mój Duch nie będzie wiecznie oddzialywał na człowieka,,,,,, i co dalej?kto ma uszy niech słucha,bo rozumię i Bycie i nie czynienie,bo samotna jest Dusza moja i już tylko krok i .........NIEISTNIENIE
WYPALAM SIĘ JAK KNOT ZE ŚWIECZKI-JESTEM INNA MAMO TATO,NOS MAM JAKIŚ NAPUCHNIĘTY CHYBA JESTEM PIER...DOLNIĘTA-
....331,CZY DOSTANĘ W MORDĘ ZA TO, NOS MAM ......ITP.=wyleciało z MOJEGO PTASIEGO MÓZGU
MAKLER TY OK,SPADAM DAM ZNAĆ ZA NAŚCIE LAT=PASJA,PASJA,PASJA DO NTEJ,A PAN ANGLINISTA TO CZAI BAZE-W ŻYCIE
Panie Makler ja takich wul,nie pisałam,jakaś pomyłka,może złe zrozumienie
Panie andreas-byle co jesz i byle co piszesz-gadasz-JESTES ŻAŁOSNY-SZKODA MI CIEBIE DU....PKU
JEŚLI twoje-specjalnie napisałem twój nick z małej litery sa sluszne-to co D....upku J....ebany na to?=debil to ty 3xp-pusty,prosty,prymitywny,wielki ch...uj
Andreas,jestes pusty jak orzech wydrążony przez robaka,nawet gorzej głupku leśny
jeśli chcesz dyskusji to zapraszam na priv-nie blokujmy chatu dla innych-jestem Otwarta na każde wyzwanie Panie Andreas
« Poprzednie 100Kolejne »