Wpisy użytkownika romanx
Łącznie 333 wpisów w archiwum, pokazane od nr 694 139. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Madzia powiedzmy, że Ci wierze :-) że lubisz trzymać w niepewności - oczywiscie ! :-)
oczywiscie, że tylko nie miałem tej przyjemności, 3mać Cię za coś innego, jak tylko za słowo (-:
no.. a jak :-D sama przyjemność ! hmm..., Madziu, śmiesz mieć inne zdanie ?
... dlatego zawsze możesz zwrócić sie do mnie :-) o moje wysoce obiektywne zdanie oczywiście jesli chcesz. . .
hah ... proponowałem swoje pomocne zdanie,... czyli swoją opinie... a TY o czymś całkiem innym myślisz ...
hmm.. wiec skusisz sie ?? jak nie to wiesz.. zostanie przyjaciel :-/ ........................
pewnie :-) a moge liczyć na jakieś ciekawe sny .. ? jak nie to, ok, a jak tak, to pisz smialo :-) - gdzie.. wiesz sama.., tam gdzie ost. :-)
co tylko chcesz :-) madziu... :-) ale
ochota... na sen zamula mi oczy, więc nie chce napisać czegoś - czego potem miałbym żałować :-l
ochota... na sen zamula mi oczy, więc nie chce napisać czegoś - czego potem miałbym żałować :-l
ulexxa witamy, witamy, ale chyba tych niegrzecznych mniej sympatycznych również ... ;-)
grudniowa witaj.. :-) mylisz się, to by nic.. albo bardzo niewiele dało - gdyż większość użytkowników ma zmienne IP, a poza tym, można np. się łączyć przez Proxy.. W ostateczności można zakupić kilka telefonów/kart (wydatek rzędu kilkuset złotych) i wtedy nawet Admin nic nikomu nie udowodni. A doświadczenie w moderacji podpowiada mi, iż jak ktoś naprawdę chce ukryć swoją tożsamość, to ją w 99% ukryje.
ulexxa - jak byś nie wiedziała, to "prawdziwych niemców" nigdy nie było, oczym świadczą najnowsze wyniki badań genetycznych W przeciwieństwie np do polaków, społeczeństwo niemieckie jest mieszanką róznych innych narodów / szczepów, głównie: celtów, żydów, rdzennych skandynawów i przede wszystkim słownian. A zintegrowało ich jedynie samo państwo niemieckie.
http://www.youtube.com/watch?v=LjXwPeIYxjY
ulexxa - ja nie pytam co tak pózno...., Ty nie pytaj co tak wczesnie..... ;-) milego dnia, albo milych snów...
ulexxa - ja nie pytam co tak pózno...., Ty nie pytaj co tak wczesnie..... ;-) milego dnia, albo milych snów...
Żelka - i nic, po prostu, witaminek Ci brakuje, w szczególności witaminki S.... :-) to nic złego... chyba :-/
Żelka - yhm...., nie wiem, nie będę się wymądrzał ;-( A jeśli nie witaminek, to być może węglowodanów, więc może skusisz się na jakąś rurkę z krememâŚâŚ albo innego ptysia :-)
jocia - nie mam pewniaczka .. przykro mi, ale zawsze razem możemy poćwiczyć.... numerków czy też pewniaczków... wybieranie.. :-)
i przez taką... przereklamowaną mende juz jest po mistrzostwach .. ale oczywiście będą go bronić... po tatusiu !!!
monet - człowieku, dlaczego mnie tak wyzywasz ? czy ja ciebie wyzywam ???!!!
monet frajerze zamknij sie ! Ty pierwszy dzis mnie nazwałeś tak jak nazwałes, dlatego jestes dla mnie NIKIM! nara frajerze
kathy - smieszna jestes . Jak ktos nie ma dla mnie szacunku, to i ja nie bede nadstawiał wiecznie policzka, a robilem to wobec tego czlowieka wiele razy ! Baj
panie monet - pan simad KPIŁ sobie z UMIERAJACEGO CZLOWIEKA! gratuluje, ze jego zdanie, jest dla pana szczegolnej uwagi. Co tez swiadczy, jakim czlowiekiem jest pan. zegnam
« Poprzednie 100Kolejne »