Wpisy użytkownika robson
Łącznie 165 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 437 040. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
W przerwie meczu dzwoni narzeczona do Lewandowskiego i pyta kiedy będziesz w domu?A on ; po czwartej!
Witam.Kupiłem dziś 4 zdrapiki kalendarz adwentowy ;1-zero,2-zero,3 zero,4-50zł wygrana nr.015,fart.
Jocia.Tydzień temu miałem w multi 4/5 stawka x10 =200zł.Jedna nie weszła i 7000 koła poszło w siną dal.
Jocia, ale to już drugi raz w ciągu dwóch tygodni 4/5.To trzeba miec nie farta.
Jocia dzięki mam plan na ten 2014 rok że będe miał porządnąm trafiejkie w multi.
Witam wszystkich multi graczy.Właśnie dziś wieczór po 3 latach trafiłem 5/5 stawka 5 razy i tylko szkoda ,że nie dałem plusa bo 2 była plusema,a miałem 2,28,31,37,75, trafnych piątek na całą Polske tylko 13.Pozdrawiam wszystkich na czacie.
Jocia pamiętasz jak kilka dni temu życzyłaś mi że kiedyś trafie,i trfiłem ładną kaske 3500zł bez podatku.Dzięki za życzenia.
Nie analizowałem map, poprostu patrzyłem na liczby które chodzą teraz plus które są parami.
A widać dobrze zdjęcie bo jutro rano jade na Celną po forse to kupon mi zabiorą.
Już mi kilka razy przemkneło przez myśl zagrać 10/10 z plusem ,ale to kosztuje 50 dych.
Masz racje trzeba odczekać,bez brawury, teraz też odpuśćiłem ,bo była tylko wtopa.
Zagraj w realu chodżby za 2,5zł, to nie majątek nie wygrywają ci co nie grają.
Moja teśćoiwa miała trafienia w dużego lotka dwa razy piatke w ciągu dwóch tygodni,a za drugim razem pomyliła się bo nie miała okularów i myślała że ma szóstke.
Ale powiem wam że znam gośćia który trafił 6 w dużego i dalej prowadzi warzywniak.
Siema paskowicze.Własnie trafiłem 5 na 5 stawka 10,jutro przytule 7000 tysiaków.
Ostatnio miałem 5 na 5 stawka 5razy to miałem 3500zł skan kuponu jest na moim profilu.
Podatek jest od 2280zł przy pojedynczej stawce a stawka pojedyncz wynosi 700zł.
Elcia dobrze dziś trafiłem 7000zzzzzzzzzzzzzzzłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł.
Gabriel.Ja poluje na 5 w mini.Jakj jest jedna to można poszaleć.Troche coś zwiedzić.
Dobranoc wszystkim.Na jutro musze być wypoczęty jadąc po wygraną KASE do TS.Narka.
Witam wszystkich.Własnie zbieram się do ts po kaske 5/5.Dziś przytule 7tysiaków.
Siema.Właśnie sprawdzłem multi 4na 5 stawka 10 200zł wygrana a,mogło być 7tys.
Siema.W super szansie mam trzy ostatnie 8 w numerze to znaczy że mam 100zł? a w drugim kuponie mam ostatnią 8 to też wygrałem?
« Poprzednie 100Kolejne »